Προς το περιεχόμενο

Οθόνη υπολογιστή απίστευτη ιστορία


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Να παραθέσω και εγώ την δική μου απίστευτη ιστορία:

Έψαχνα οθόνη υπολογιστή γύρω στις 22-24 ιντσες. Βρήκα μια Samsung , την έδινε πιο χαμηλά ο πωλητής από τον ανταγωνισμο. Δώσαμε ραντεβού , πήγα σπίτι του. Μου την έδειξε , φαινόταν ταλαιπωρημένη , αλλά δεν με πειραζε. Η οθόνη μαζί με ένα υπολογιστή ήταν ακουμπισμένα στο πάτωμα. Του λέω να την δοκιμάσουμε, αυτός δέχεται, την ανοίγει και δούλευε μια χαρά. Του λέω οκ την πληρώνω την παίρνω και φεύγω.

Πάω σπίτι , πρώτη δουλειά να την καθαρίσω. Βάζω λίγο αζαξ με ένα πανακι και αρχίζω. Το μόνιτορ αρχίζει και βγάζει μια μυρωδιά χαλασμένου αυγού σχεδόν εμετική. Διερωτωμαι αν έχει κάποιος ξεράσει στο μόνιτορ. Συνεχίζω σε πιο βαθύ καθαρισμό. Βγάζω πλαίσιο γιατί είχε κολλημένη μπιχλα μεταξύ πλαισίου και οθόνης, ανασηκώνω ελαφρώς το μόνιτορ για να καθαρίσω και τον εξαερισμό από πίσω και τι βλέπω:

Σελίδες από περιοδικά και βιβλία τα οποία κάποιος είχε στουμπωσει μεταξύ οθόνης και τροφοδοτικού για να μην κουνιέται το τροφοδοτικό καθόσον είχε αλλαχτεί και είχε μπει ένα διαφορετικό ίσως υποδεεστερο. Εννοείτε ότι υπήρχε σαφέστατα σοβαρότατος κίνδυνος υπερθέρμανσης και φωτιάς αν άφηνα το μόνιτορ ανοιχτό και πήγαινα είτε σε άλλο δωμάτιο είτε εκτός σπιτιού.

Με τον τύπο δεν ασχολήθηκα , του έβαλα αρνητική αξιολόγηση (η μοναδική που έχω βάλει) ,το μόνιτορ το έβαλα για πώληση στο ινσομνια περιγράφοντας το πρόβλημα  αλλά μετά από δεύτερη σκέψη το πέταξα στην ανακύκλωση.

  • Sad 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Δημιουργία νέου...