Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω ενα μακμπουκ προ 13'' ρετινα του 2015 και απορω γιατι οταν συνδεσω σε τζακ τα ηχεια αυτο ενησχιομενα  καθως ακουμπαω στο μεταλο φενετε να περναει ηλεκτρισμος σαν να δονιζει

ειναι λογικο να συμβενει αυτο η πρεπει να κανω κατι ?

Δημοσ.
58 λεπτά πριν, vasilios_n είπε

εχω ενα μακμπουκ προ 13'' ρετινα του 2015 και απορω γιατι οταν συνδεσω σε τζακ τα ηχεια αυτο ενησχιομενα  καθως ακουμπαω στο μεταλο φενετε να περναει ηλεκτρισμος σαν να δονιζει

ειναι λογικο να συμβενει αυτο η πρεπει να κανω κατι ?

Ναι, πρέπει να πάρεις κάρτα ήχου και να συνδέεις εξωτερικά ηχεία μέσω usb ή αν τα ηχεία σου έχουν usb να τα συνδέεις έτσι.

Αυτό που κάνεις μπορεί να είναι καταστροφικό τόσο για τα ηχεία σου όσο και για το mac. Τo headphone jack και τα καλώδια ήχου γενικά διοχετεύουν ρεύμα. Αν το καλώδιο ταρακινείται τότε έχουμε και κάτι σαν διατάραξη της τάσης στο hadphone jack, το οποίο κινδυνεύει να χαλάσει. Αν μπορείς πάρε κάρτα ήχου.

Δημοσ.

Τραγικό έτσι; Κάτι αντίστοιχο συμβαίνει πλέον και με τους φορτιστές, όταν φορτίζεις τα καινούργια macbook που είναι όλο μεταλλικά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 λεπτά πριν, thodoris20s είπε

Τραγικό έτσι; Κάτι αντίστοιχο συμβαίνει πλέον και με τους φορτιστές, όταν φορτίζεις τα καινούργια macbook που είναι όλο μεταλλικά.

Σου έχει συμβεί στη φόρτιση του air?

Κοίτα αυτό που λέει αν συμβαίνει με απλά ακουστικά είναι ένα θέμα. Τώρα όμως με ηχεία σωστή δουλειά κάνεις μέσω usb.

Επεξ/σία από Yiannis87
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Yiannis87 είπε

Σου έχει συμβεί στη φόρτιση του air?

Κοίτα αυτό που λέει αν συμβαίνει με απλά ακουστικά είναι ένα θέμα. Τώρα όμως με ηχεία σωστή δουλειά κάνεις μέσω usb.

Μου συμβαίνει ναι και στο καινούργιο Air. Και το τραγικό είναι ότι το κάνει και με την επέκταση της Apple. Ακόμα και apc πολύμπριζο πήρα με γείωση κλπ και πάλι το κάνει.

• Sad 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, thodoris20s είπε

Μου συμβαίνει ναι και στο καινούργιο Air. Και το τραγικό είναι ότι το κάνει και με την επέκταση της Apple. Ακόμα και apc πολύμπριζο πήρα με γείωση κλπ και πάλι το κάνει.

Tο πήγες service? Τι σου είπανε?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εχω το θεμα οταν συνδεω τα ηχεια με την εισοδο του jack , μαζι με τα ηχεια ειχε και 2rca-->jack3,5...στον σταθερο που το χρησιμοποιω δεν εχω θεμα...

Επεξ/σία από vasilios_n
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Yiannis87 είπε

Tο πήγες service? Τι σου είπανε?

Όχι δεν θα το πάω service, είναι common ζήτημα σε άπειρα macbook. Σε άλλους λύνεται με την επέκταση καλωδίου, σε άλλους όπως και μένα παραμένει. Λένε στο ίντερνετ να φέρεις ηλεκτρολόγο για να δει την γείωση των πριζών στο σπίτι κλπ, αλλά εμένα το σπίτι είναι καινούργιο οπότε δεν παίζει να έχουν θέμα οι πρίζες. Όπως και να χει είναι κάτι που δεν είναι επικίνδυνο και απ'όσο λένε δεν μπορεί να προκαλέσει πρόβλημα στον υπολογιστή. Το σπαστικό είναι ότι έχει περίεργο feeling απλά.

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, thodoris20s είπε

Όχι δεν θα το πάω service, είναι common ζήτημα σε άπειρα macbook. Σε άλλους λύνεται με την επέκταση καλωδίου, σε άλλους όπως και μένα παραμένει. Λένε στο ίντερνετ να φέρεις ηλεκτρολόγο για να δει την γείωση των πριζών στο σπίτι κλπ, αλλά εμένα το σπίτι είναι καινούργιο οπότε δεν παίζει να έχουν θέμα οι πρίζες. Όπως και να χει είναι κάτι που δεν είναι επικίνδυνο και απ'όσο λένε δεν μπορεί να προκαλέσει πρόβλημα στον υπολογιστή. Το σπαστικό είναι ότι έχει περίεργο feeling απλά.

Το σπαστικό είναι πως πλήρωσες τόσα χρήματα. Έχει πέσει η ποιότητά τους...

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Yiannis87 είπε

Το σπαστικό είναι πως πλήρωσες τόσα χρήματα. Έχει πέσει η ποιότητά τους...

Δυστυχώς συμβαίνει σε πολλά ακριβά κιόλας λάπτοπ αυτής της κατηγορίας. Π.χ άμα κάνεις αναζήτηση σε reddit, youtube κλπ θα δεις για xps 13, hp envy, spectre κλπ. Συμβαίνει γιατί το σασί τους είναι όλο μεταλλικό. Απλά θα έπρεπε κάπως να προνοήσουν και να βάλουν κάπως γείωση και να μην γίνεται αυτό.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, thodoris20s είπε

Δυστυχώς συμβαίνει σε πολλά ακριβά κιόλας λάπτοπ αυτής της κατηγορίας. Π.χ άμα κάνεις αναζήτηση σε reddit, youtube κλπ θα δεις για xps 13, hp envy, spectre κλπ. Συμβαίνει γιατί το σασί τους είναι όλο μεταλλικό. Απλά θα έπρεπε κάπως να προνοήσουν και να βάλουν κάπως γείωση και να μην γίνεται αυτό.

Υπάρχουν και άλλα θέματα... Στο air πχ σε κάποια τρίζει το hinge (hinge popping). To εχώ δει 2 φορές σε εκθεσιακά.... Γίνεται και στα πιο ακριβά μοντέλα επίσης αυτό...

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Yiannis87 είπε

Υπάρχουν και άλλα θέματα... Στο air πχ σε κάποια τρίζει το hinge (hinge popping). To εχώ δει 2 φορές σε εκθεσιακά.... Γίνεται και στα πιο ακριβά μοντέλα επίσης αυτό...

Ευτυχώς σε μένα μέχρι στιγμής δεν γίνεται κάτι τέτοιο. Φτου φτου μη το ματιάξουμε

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...