GEORDION Δημοσ. 10 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2019 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ! ΕΧΩ ΕΝΑ LAPTOP TOSHIBA SATELLITE A110-195 ,( TO OΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ) KAI ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΥ ΑΛΛΑΞΩ RAM KAI HARD DISC ( SSD). ΑΞΙΖΕΙ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ; KAI AN AΞΙΖΕΙ ΤΙ HARDWARE ΘΑ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΑΤΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΒΑΤΑ;
tanasen01 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2019 Τι χρήση θες να κάνεις; Είναι τόσο παλιός και αργός ο επεξεργαστής του που δεν νομίζω να βελτιώσει φοβερά την απόδοση του συστήματος. Μιλάμε για core duo πρώτης γενιάς, δηλαδή με 32-bit αρχιτεκτονική. Στο site του κατασκευαστή φαίνεται να μπορεί να δεχτεί μέχρι 4gb (2x2gb) ddr2-533mhz so-dimm ram. Για ssd θα πρότεινα, αν η χρήση είναι απλή πλοήγηση στο internet, τον πιο φθηνό 120gb που υπάρχει. Έτσι με 4gb ram, ssd και λειτουργικό windows 7 x86 (32 bit) κάποια χρηστικότητα παραπάνω απ' ότι έχει τώρα θα την αποκτήσει αλλά μη φανταστείς κάτι φοβερό. Youtube φαντάζομαι σε 480p με το ζόρι θα παίζει.
vision Δημοσ. 11 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2019 οτι σου είπε ο tanasen01. Έτσι κι αλλιώς θα πάρεις τον πιο φτηνό 120άρη ssd που υπάρχει οτι χρήση και να κάνεις, δεν αξίζει να δώσεις παραπάνω λεφτά. Βρες ένα με 20 ευρώ. Αν όμως δεν βάλεις και 4GB μην περιμένεις τίποτα. Με 4Gb+ssd θα γίνει αξιοπρεπές στο surfing και θα μπορείς να το χρησιμοποιήσεις τέλος πάντων για surfing/μουσική, ακόμα και ταινία 720p να δεις. Έχω ένα παλιό με E-450 cpu με 4GB+ssd και Windows/Linux και παίζει αξιοπρεπώς αυτά που σου είπα. Οι ram δεν ξέρω πόσο έχουν, μτχ ψάξε να βρεις, δίσκο καινούργιο φτηνός είναι.
koolisk6 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2019 Intel Core 2 Duo T7600 120gb ssd 4gb ram win 7 64 bit μ αυτά τον τερματίζεις....
GEORDION Δημοσ. 13 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2019 Ευχαριστώ πολυ όλους! Τον θέλω για απλή χρήση ήτοι, πλοήγηση στο internet και office. Σημερα μου έβαλε ενας φιλος (τσάμπα) 2 Gb ram και είναι αισθητά γρηγορότερος. Γνωρίζετε σίγουρα ότι είναι συμβατός ο οποιοσδήποτε SSD?
Dr_73 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2019 Για τέτοιο μηχάνημα, ενδείκνυται για χρήση ίντερνετ να βάλεις λίνουξ, αν δεν σε χαλάει το libre office . Προτιμάς ελαφρύτερο γραφικό περιβάλλον , όπως το xfce. Κατεβάζεις το iso από εδώ , καις ένα dvd και το τρέχεις live, να δεις πως πάει το μηχάνημα. Δεν εγκαθιστάς τίποτε. Αν δεν σε χαλάει σε live, με ssd και το λειτουργικό εγκατεστημένο στον ssd , θα είναι πολύ καλύτερο .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα