Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 92
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

4 καλώδια όλα high speed, φυσικά και ότι hdmi ,θύρα στην tv ,τα τελευταία games δεν τα έχω για να τα δοκιμάσω οποτε

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, aorus είπε

4 καλώδια όλα high speed, φυσικά και ότι hdmi ,θύρα στην tv ,τα τελευταία games δεν τα έχω για να τα δοκιμάσω οποτε

Πες μου λίγο ποια έχεις παίξει και έχεις πρόβλημα. 

Γιατί και το metro και το B5 έχει πρόβλημα με washed out χρώματα. 

Έχεις βάλει από το nvidia control panel 10bit / rgb; 

Επεξ/σία από Acmilangr2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, music_lover είπε

Το metro exodus έχει θέμα με τον συνδιασμό rtx+hdr ή dlss+hdr, αν ενεργοποιήσεις σκέτο το hdr παίζει κανονικά.

Περίπου... 

Ναι μεν έχει δουλεύει κανονικα χωρίς dlss αλλά και πάλι έχει ξεθωριασμενα χρώματα. 

Μην πας μακρυά. Δες λίγο το μενού που γίνεται πορτοκαλί (από κόκκινο) μόλις βάζεις το HDR on. 

Δημοσ.

Τελικά όλα αυτά τα προβλήματα είναι των Windows, των παιχνιδιών, των καρτών γραφικών ή όλων των παραπάνω; 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, iazriel είπε

Τελικά όλα αυτά τα προβλήματα είναι των Windows, των παιχνιδιών, των καρτών γραφικών ή όλων των παραπάνω; 

Νομίζω εκτός των καρτών. 

Εγώ το έχω πάρει απόφαση πλέον. Όσα δεν παίζουν σωστά βάζω vibrant και τέλος. 

Δημοσ.

Ευχαριστώ για την βοήθεια αλλά το παρατάω εδώ δεν νομίζω να ξανά ασχοληθώ άμεσα τουλάχιστον να παίζω κάνα παιχνίδι από το να τρώω χρόνο ψάχνοντας στο περίπου

Το πιο τρελό πάντως στο bf5 ενώ παίζει washed αν αυξήσω την ένταση από το πληκτρολόγιο τότε φτιάχνουν και τα χρώματα🤣

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, aorus είπε

Ευχαριστώ για την βοήθεια αλλά το παρατάω εδώ δεν νομίζω να ξανά ασχοληθώ άμεσα τουλάχιστον να παίζω κάνα παιχνίδι από το να τρώω χρόνο ψάχνοντας στο περίπου

Το πιο τρελό πάντως στο bf5 ενώ παίζει washed αν αυξήσω την ένταση από το πληκτρολόγιο τότε φτιάχνουν και τα χρώματα🤣

Αυτό συμβαίνει γιατί στιγμιαία το κάνει να μην είναι full-screen. Δοκίμασε σε boardless windowed 

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε

Αυτό συμβαίνει γιατί στιγμιαία το κάνει να μην είναι full-screen. Δοκίμασε σε boardless windowed 

Φαντάσου να φταίει αυτό, να γελάει και το παρδαλό κατσίκι...

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν βοηθάει .Παιζω με pc σε μια sony xf9005. Με Hdr το sekiro έχει αυτά τα ξεπλυμμένα χρώματα. Αν πάς και ορίσεις εσύ από αυτόματο σε hdr10 στην τηλεόραση την εικόνα , τότε το θέμα φτιάχνει. Κάτι δεν μεταδίδουν σωστά είτε τα windows είτε το παιχνίδι στην οθόνη σε σχέση με τα metadata.

• Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, lightday είπε

Δεν ξέρω αν βοηθάει .Παιζω με pc σε μια sony xf9005. Με Hdr το sekiro έχει αυτά τα ξεπλυμμένα χρώματα. Αν πάς και ορίσεις εσύ από αυτόματο σε hdr10 στην τηλεόραση την εικόνα , τότε το θέμα φτιάχνει. Κάτι δεν μεταδίδουν σωστά είτε τα windows είτε το παιχνίδι στην οθόνη σε σχέση με τα metadata.

Ωραία... Αλλά στην οθόνη μου δεν έχει τέτοια επιλογή. :(

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε

Ωραία... Αλλά στην οθόνη μου δεν έχει τέτοια επιλογή. :(

Ψαξε στις εισόδους hdmi ιδιότητες?, δυστυχώς δεν έχω lg(?)για να ξέρω τα μενού. Η είναι αλλο παιδί με την lg?

Επεξ/σία από lightday
Δημοσ.
27 λεπτά πριν, lightday είπε

Ψαξε στις εισόδους hdmi ιδιότητες?, δυστυχώς δεν έχω lg(?)για να ξέρω τα μενού. Η είναι αλλο παιδί με την lg?

Εγω εχω Asus οθόνη. 

Αλλα καλά είναι να δοκιμάσει κάποιος με oled ναι. 

Αυτό πάντως που μετά από λίγα δευτερόλεπτα με το που μπαίνεις στο παιχνίδι γίνονται ξεπλυμενα τα χρώματα μου το κάνει και εμένα και το FM7 και το injustice. 

Φαίνεται και στο RTSS του Afterburner που μετά από λίγο αλλάζει το χρώμα τους. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...