macgyver3 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 Στις 2/6/2020 στις 4:19 ΜΜ, dexterakos75 είπε έχω απελπιστεί ρε παιδιά... ότι και να φορέσω μου βγάζει πρόβλημα στο πίσω μέρος...σκίζεται το ύφασμα και μετά, σε κάθε βήμα σου κόβει το δέρμα σα βούτυρο! μόνο συτό το πρόβλημα με απασχολεί. σκέφτηκα να πάω σε τσαγκάρη να βάλω ένα "πετσί" αλλά αυτά είναι ημίμετρα, φοβάμαι... αθλητικό παπούτσι που το πίσω μέρος να μην έχει ύφασμα αλλά κάποιο άλλο υλικό, "γυαλιστερό" να το πω... κάποια επένδυση από πολυμερές να το πω... τεσπα... κάποια πρόταση κάποιος? ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων. υ.γ το τελευταίο παπούτσι ήταν της asics (sorry, δεν έχω πρόχειρο το μοντέλο γιατί τα χωσα πατάρι από το χειμώνα που σκίστηκαν...τα είχα πληρώσει ένα 70ρι πέρυσι τον αύγουστο (τα ξεκίνησα όμως από οκτώβριο) και μέσες άκρες δε νομίζω να είχα κάνει πάνω από 200-250 χμ. κρίμα γιατί ο εφικτός στόχος μου είναι καμμιά 100ρα το μήνα... @dexterakos75 βρήκες λύση στο πρόβλημα της φτέρνας?
Denmark1 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2024 Πολύ δυνατό θέμα...οι περισσότεροι νομίζω ψάχνονται για αθλητικό παπουτσι...nike invisible ειναι μια πρόταση που έπεσε και Under Armour HOVR Phantom Και Hoka Bodi ¨η Klifton.Τι λέτε οι ειδικοί ?
Dante80 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) Έχω/είχα τα invisible run 2 flyknit, clifton 8 και bondi 7. Τα Nike μαλακότερα όλων, αλλά καταστρέφονται πολύ γρήγορα. Τα clifton πιο ελαφρά και γρήγορα από τα Bondi, αλλά με χειρότερο πάτο αν σε ενδιαφέρει καθαρά η άνεση. Αν επέλεγα ανάμεσα στα τρία, θα πήγαινα στα Bondi 8 σήμερα. Αλλά πριν δύο μήνες πήρα τα Cloudsurfer της On και έχω μείνει πραγματικά πολύ ευχαριστημένος. Θα τα έβαζα πάνω από τα υπόλοιπα για μένα αυτή την στιγμή, ρίξτους μια ματιά αν θες. Επεξ/σία 25 Ιανουαρίου 2024 από Dante80 1
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) Προσοχη με τα αθλητικα. Αν δεν τα δοκιμασει καποιος μπορεί να παθει πελματιαια απονευρωσηιτιδα που κανει να περασει πανω απο εξι μηνες μην πω χρονο. Αεροσολες τα καλυτερα και φαρδια οχι στενη γραμμη. Επεξ/σία 25 Ιανουαρίου 2024 από Manthos79
nikomotto Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2024 asics novablast 3. Πανάλαφρο, σαν να περπατάς σε πούπουλα. Είχα δοκιμάσει πριν τα αγοράσω nike, hoka αλλά κατέληξα στα asics. Έχουν βγει και τα novablast 4 αλλά δεν τα έχω δοκιμάσει 2
Denmark1 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2024 ιδέες για μαγαζιά πχ Θεσσαλονίκη επιτρέπεται να λέμε ?
Denmark1 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2024 καλημέρα...έχουν πέσει στο τραπέζι κάποιες εντυπωσιακές προτάσεις μοντέλων για αθλητικά παπούτσια τα θεωρητικά κορυφαία του χώρου!!!!! Ζoom x Invicible Nike, - Hoka bondi, On Cloudsurfer ,-Under Armour HOVR Phantom , Saucony Triumph, - Mizuno Wave Rebellion Pro κλπ Τι γνώμη σχηματίσατε ?
PSYHAS Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2024 Εγώ έχω δοκιμάσει διάφορες μάρκες και μοντέλα. Και Hoka clifton 9 (πανάλαφρο αν και ογκώδες, μετά από κάποια χιλιόμετρα αρχίζει μια ενόχληση στο πέλμα, πάντως εντυπωσιακό παπούτσι αλλά ακριβό, δε θα το επέλεγα ξανά λόγω χρημάτων), και adidas ultraboost και διάφορα saucony, new balance, brooks. Επίσης, εφόσον μιλάμε για περπάτημα μόνο (αλλά αρκετά χιλιόμετρα), πολύ άνετα ειναι και τα skechers, αλλά χωρίς την ποιότητα των προηγούμενων εταιριών, αλλά και κάποια reebok (που όμως φθείρονται σχετικά γρήγορα). Αυτό που χρησιμοποιώ το τελευταίο τρίμηνο και με έχει εντυπωσιάσει ειναι το nike wearalladay (το winter) https://www.skroutz.gr/s/49357426/Nike-Wearallday-Winter-Andrika-Sneakers-Mayra-CT1729-001.html , το είχα πετύχει σε προσφορά περίπου 40 ευρώ αν θυμάμαι καλά στη bf. Δε ξέρω πόσο θα αντέξει και τι φθορά θα βγάλει, αλλά το παπούτσι με έχει καταβολεψει. Θες περπάτημα γρήγορο, θες βόλτα έξω, παντού και πάντα. Το winter υποθέτω δηλώνει ότι ειναι κάπως πιο ζεστό από το απλό, γιατί για αδιάβροχο δεν το βλέπω, αλλά σε μια απλή βροχούλα μια χαρά με βγάζει. Που να ήξερα να έπαιρνα 2 ζευγάρια. Πολύ θετική έκπληξη από μια εταιρία που τα τελευταία χρόνια είχα απογοητευτεί 1
Denmark1 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2024 είναι πολύ χρήσιμο που μπορούμε να ανταλλάξουμε γνώμες για αθλητικά παπούτσια.Το πιο εντυπωσιακό όλων είναι πως ενω τα κορυφαία παπούτσια παρατηρώ ότι στοιχίζουν γύρω στα 150 ευρω...ειτε με έκπτωση είτε χωρίς...πέραν αυτού...θεωρείτε αυτονόητο πως δεν είναι για πολύ καιρό !!! Δηλαδή σπάνια να κρατάει λεει τις ιδιότητες του ενα καλό παπούτσι μετά απο 2 χρόνια! Προσωπικα είδα φανταστική αίσθηση στο nike invicible zoomx αν και ογκώδη και δεν μου άρεσε για για βόλτα..είσαι σαν αστροναύτης που βγήκε για καφέ...
logokrimenos Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2024 Έχω δοκιμάσει πολλά παπούτσια, τελευταίο ζευγάρι που είχα ήταν τα adidas ultraboost. Είπα να δοκιμάσω και HOKA clifton 9. Ειλικρινά το πιο ελαφρύ και άνετο παπούτσι που έχω φορέσει. Δε νομίζω οτι θα αλλάξω πλέον μάρκα όσο αφορά αθλητικό παπούτσι. Σίγουρα είναι τσιμπημένα σε τιμή (βγαίνουν κάτι καλές προσφορές κατα διαστήματα, πήρα του φαδερ clifton 9 με 80€), αλλά τα αξίζουν 100%. 1
Morosis Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2024 4 ώρες πριν, Denmark1 είπε καλημέρα...έχουν πέσει στο τραπέζι κάποιες εντυπωσιακές προτάσεις μοντέλων για αθλητικά παπούτσια τα θεωρητικά κορυφαία του χώρου!!!!! Ζoom x Invicible Nike, - Hoka bondi, On Cloudsurfer ,-Under Armour HOVR Phantom , Saucony Triumph, - Mizuno Wave Rebellion Pro κλπ Τι γνώμη σχηματίσατε ? Hovr phantom ενω ειναι πανεμορφα ειναι πολυ σκληρα..Για τα υπολοιπα δεν ξερω να σου πω ! 1
Getta Robo Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2024 Για περπατημα / γρηγορο βαδην κοιταξε επισης τα Cloudstratus 3 και Cloudmonster απο την On Running. Κανω πανω απο πεντε χιλιομετρα την ημερα και μου ειναι απιστευτα ξεκουραστα. Εχω και τα Cloudrunner αλλα ειναι πολυ καλα για τρεξιμο, για διαφορους λογους δεν ειναι η πρωτη επιλογη για περπατημα. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα