Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χτύπησα τελικά κάτι assics quantum.

Κάτι άλλα assics που μου άρεσαν εμφανισιακά με πιέζαν στο σημείο πριν τα δάχτυλα.

Γενικά θέλει πολύ ψάξιμο.

Ευτυχώς στο 4ο μαγαζί βρήκα ένα ζευγάρι που μου έκανε!

Μέχρι και ultra boost δοκίμασα αλλά αυτά πιέζανε στην μέση του ποδιού!

• Απαντ. 57
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, skiabox είπε

Χτύπησα τελικά κάτι assics quantum.

Κάτι άλλα assics που μου άρεσαν εμφανισιακά με πιέζαν στο σημείο πριν τα δάχτυλα.

Γενικά θέλει πολύ ψάξιμο.

Ευτυχώς στο 4ο μαγαζί βρήκα ένα ζευγάρι που μου έκανε!

Μέχρι και ultra boost δοκίμασα αλλά αυτά πιέζανε στην μέση του ποδιού!

Καλοριζικα και απροβληματιστα..! Δοκιμασες nimbus 20-21???

Εδω αξιολογηση απο κατοχο quantum 360:

εφαρμοζουν σχετικα καλα, αλλα δεν εχουν καλο πατημα.Σκληρο,ξερο, μονοκοματο, χωρις ελαστικοτητα στο πελμα, και θορυβωδης.
Στην τιμη αυτη, δεν αξιζουν...
Κayano & Nimbus ειναι κλασεις ανωτερα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Νομίζω ότι για απλό περπάτημα είναι ότι πρέπει.

Αυτά τα πήρα 130 ευρώ (Gel Quantum 180 3).

Τα πιο ακριβά assics είτε με στενεύαν είτε ήταν άσχημα για 185 ευρώ.

Επίσης δεν ήθελα να πάω πάλι σε under armour γιατί είναι οριακά στο πόδι μου το 47άρι.

Όπως καταλαβαίνεις άλλο τα reviews και άλλο η βόλτα στην αγορά όπου αισθάνεσαι το παπούτσι στο πόδι και στο περπάτημα.

https://runrepeat.com/asics-gel-quantum-180-3

1021A029_021_0020001930_RT?$product$

Επεξ/σία από skiabox
  • 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

έχω απελπιστεί ρε παιδιά... ότι και να φορέσω μου βγάζει πρόβλημα στο πίσω μέρος...σκίζεται το ύφασμα και μετά, σε κάθε βήμα σου κόβει το δέρμα σα βούτυρο! μόνο συτό το πρόβλημα με απασχολεί. σκέφτηκα να πάω σε τσαγκάρη να βάλω ένα "πετσί" αλλά αυτά είναι ημίμετρα, φοβάμαι... αθλητικό παπούτσι που το πίσω μέρος να μην έχει ύφασμα αλλά κάποιο άλλο υλικό, "γυαλιστερό" να το πω... κάποια επένδυση από πολυμερές να το πω... τεσπα... κάποια πρόταση κάποιος? ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.

υ.γ το τελευταίο παπούτσι ήταν της asics (sorry, δεν έχω πρόχειρο το μοντέλο γιατί τα χωσα πατάρι από το χειμώνα που σκίστηκαν...τα είχα πληρώσει ένα 70ρι πέρυσι τον αύγουστο (τα ξεκίνησα όμως από οκτώβριο) και μέσες άκρες δε νομίζω να είχα κάνει πάνω από 200-250 χμ. κρίμα γιατί ο εφικτός στόχος μου είναι καμμιά 100ρα το μήνα...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δοκιμασε τις μαρκες Saucony και Mizuno, αλλα δες τα απο κοντά σε καταστηματα.

Επεξ/σία από nickmanak
Δημοσ.

Ultra Boost απο εμενα, οτι παπουτσι και να βαλω μετα απο αυτα μου φαινονται απλα αστεια.
Η κοπελα μου απο τοτε που της πηρα Ultra Boost (τι το ηθελα;) οτι αλλο και να βαλει γκρινιαζει.
Και οι δυο μας τα "δουλευουμε" αρκετα, γυμναστικη, περπατημα/τρεξιμο αρκετο και ειναι αρκετα ανθεκτικα.
Μονο προσοχη στο νουμερο, φορεσε τα αρκετα και περπατησε τα για να δεις τι σου ταιριαζει, εγω φοραω ~1.5 νουμερο μεγαλυτερο σε αυτα.

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, rosgr100 είπε

Ultra Boost απο εμενα, οτι παπουτσι και να βαλω μετα απο αυτα μου φαινονται απλα αστεια.
Η κοπελα μου απο τοτε που της πηρα Ultra Boost (τι το ηθελα;) οτι αλλο και να βαλει γκρινιαζει.
Και οι δυο μας τα "δουλευουμε" αρκετα, γυμναστικη, περπατημα/τρεξιμο αρκετο και ειναι αρκετα ανθεκτικα.
Μονο προσοχη στο νουμερο, φορεσε τα αρκετα και περπατησε τα για να δεις τι σου ταιριαζει, εγω φοραω ~1.5 νουμερο μεγαλυτερο σε αυτα.

+1 για τα boost της Adidas.

Ξεκίνησα με τα Pure Boost που ήταν το φθηνότερο της γκάμας και λίγο καιρό μετά πήρα ένα ακόμα ζευγάρι Ultra Boost.
Πολύ ευχαριστημένος εδώ και 8 μήνες που τα φοράω.

Δημοσ.

ευχαριστώ πολύ παιδιά για το ενδιαφέρον και τις άμεσες απαντήσεις. θα τσεκάρω τα μοντέλα που μου αναφέρετε και θα επανέλθω με τελική επιλογή και εντυπώσεις.

Δημοσ.
10 ώρες πριν, dexterakos75 είπε

...με μία πρώτη ματιά, βλέπω τα μοντέλα που προτείνετε είναι πάνω από 100 ευρώ. Το ταβάνι μου είναι 60-70 max.

Σε αυτή την κατηγορία ότι πληρώνεις πέρνεις και η παραπάνω τεχνολογία σε ένα ακριβότερο παπούτσι φαίνεται αμέσως.
Το γνωρίζω από πρώτο χέρι.

Τα δικά μου (Adidas boost) τα έχω προμηθευτεί από στοκατζίδικο, ήταν περυσινά μοντέλα και η τιμή τους ήταν στα 90 ευρώ όταν τα φετινά έπαιζαν στα 130-150.
Στα 60-70 ευρώ που λες κοίτα και τα skechers που είναι μεν πολύ μαλακά παπούτσια αλλά δεν έχουν μεγάλη αντοχή ή ψάξε σε στοκατζίδικα, έχει επιλογές.

• Moderators
Δημοσ.

Τα pegasus 36 λενε τίποτα?

Συνηθως φοραω τα sequent 3 και 2 αλλα εχω κουραστει να σκαει η αεροσολα συνεχως. Συν οτι μετα δεν φοριούνται ούτε μεχρι το περίπτερο γιατι γινονται ανισοϋψη.

Οχι πως φταινε τα παπούτσια δλδ αλλα με 9 χλμ περπατημα και ορθοστασία ποσο να αντέξουν. 

Απλως δεν μου αρεσουν ιδιαιτερα τα αθλητικά   ομως μου ειναι απαραίτητα και βρισκω τα pegasus υποφερτα.

Δημοσ.

ultra boost19 πηρα στο black friday με 70 ευρω. νομιζω φετος ειναι το 20. το φοραω και δουλεια και καθε μερα για τρεξιμο. πηγα και παρνηθα με αυτο. μια χαρα ως τωρα χωρις σκισιμο στο πισω μερος που λες

20 hours ago, dexterakos75 said:

...με μία πρώτη ματιά, βλέπω τα μοντέλα που προτείνετε είναι πάνω από 100 ευρώ. Το ταβάνι μου είναι 60-70 max.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...