Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα 

Θέλω την βοήθεια σας και τα φώτα σας ώστε να φτιάξω ένα nas server. Καταρχήν να πω πως είναι noobas και έχω ιδιαίτερες γνώσεις στο θέμα. Δηλαδή τι hardware και τι software να χρησιμοποιήσω. Θέλω από το server να παίζω ταινίες 4k, μουσική και να μπορώ να κατεβάζω ταινίες και του υπότιτλους αυτών . Αρχικά θα ήθελα η χωρητικότητα του να είναι 10 με 12 tera.

Ευχαριστώ πολυ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πάρε κάποιος έτοιμο σύστημα όπως Qnap/Synology 

εδιτ: ή αν θες να μάθεις, να ιδρώσεις, να κουραστείς, να βλαστημίσεις για την επιλογή σου, στήσε ένα και η ικανοποίηση που θα νιώσεις δεν συγκρίνετε με την αγορά έτοιμου 😂 *Τα ίδια στάδια θα ακολουθείς και όταν πάει κάτι στραβά 😑

Spoiler

Επεξ/σία από Rhamnusia
Επισκέπτης
Δημοσ.
16 ώρες πριν, george0083 είπε

Καλησπέρα 

Θέλω την βοήθεια σας και τα φώτα σας ώστε να φτιάξω ένα nas server. Καταρχήν να πω πως είναι noobas και έχω ιδιαίτερες γνώσεις στο θέμα. Δηλαδή τι hardware και τι software να χρησιμοποιήσω. Θέλω από το server να παίζω ταινίες 4k, μουσική και να μπορώ να κατεβάζω ταινίες και του υπότιτλους αυτών . Αρχικά θα ήθελα η χωρητικότητα του να είναι 10 με 12 tera.

Ευχαριστώ πολυ

Στις αγγελίες είδα ένα asustor 4bay όπου μπορείς να του βάλεις 4*3tb και θα τα κάνεις όλα όσα θες (και το μηχάνημα θα μπορεί να κάνει πολλά περισσότερα ακόμα). 

Και είναι plug & play φαση. Ακριβώς για μας που είμαστε χρήστες υπηρεσιών (κι όχι δημιουργοί) 

Επισκέπτης
Δημοσ.

Στις αγγελίες είχα δει αυτήν

Εννοείται ότι δεν έχω καμία σχέση με τον πωλητή. 

Έχω ένα 2bay της asustor με 2*8tb (αγορασμένο από μέλος του forum προ ~8μηνου) και δουλεύει μια χαρά για σκοπό αντίστοιχο με ο, τι περιγράφεις. 

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Ναι είναι πολύ καλό αυτό που γράφει ο φίλος για την asustor, αν σε ενδιαφέρει γυρνάω Ελλάδα την επόμενη βδομάδα και θα έχω μαζί μου ένα TerraMaster F2-220, (2πλό αλλα πολύ δυνατό), εχω σκοπό να το βάλω μόλις επιστρεψω, αν σε ενδιαφέρει μου λες.

https://www.terra-master.com/us/products/homesoho-nas/f2-220.html

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...