elias.kaz Δημοσ. 11 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2019 Καλησπέρα.. ενδιαφέρομαι για αγορα κινητου...ειμαι αναμεσα στα δυο κινητα του τιτλου..βρηκα το s8+ dual σε άριστη κατασταση στην ιδια περιπου τιμη με το poco καινούργιο..θα ηθελα να ρωτησω πως τα παει το s8 απο μπαταρια? Σε εμπειρια χρησης ποιο να προτιμησω? Δεν εχω τρελες απαιτησεις απο καμερες αλλα θελω να με βγαζει μια μερα η μπαταρια ανετα..εσεις τι προτεινετε?
Nikolas00 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2019 28 λεπτά πριν, elias.kaz είπε Καλησπέρα.. ενδιαφέρομαι για αγορα κινητου...ειμαι αναμεσα στα δυο κινητα του τιτλου..βρηκα το s8+ dual σε άριστη κατασταση στην ιδια περιπου τιμη με το poco καινούργιο..θα ηθελα να ρωτησω πως τα παει το s8 απο μπαταρια? Σε εμπειρια χρησης ποιο να προτιμησω? Δεν εχω τρελες απαιτησεις απο καμερες αλλα θελω να με βγαζει μια μερα η μπαταρια ανετα..εσεις τι προτεινετε? Το s8+ είναι ναυαρχίδα του 2017,με ότι αυτό συνεπάγεται.Ενημερωσεις δυσκολα θα δει ή και καθόλου σε νέες εκδοσεις Android. Ωστόσο έχει τρομερή κάμερα και οθόνη,ανώτερα από το pocophone.Το pocophone σε μπαταρία και ταχύτητα πατάει το s8+.Στα συν ότι είναι δικαρτο,ενώ το s8+ όχι.Επισης το s8+ διαθετει NFC.Επιπλεον το s8 έχει καλύτερη συμβατότητα με τα δίκτυα.Εχει 4G+,WiFi Calling,VoLTE που αν βάλεις μια cosmote κάρτα στο s8+ και στο Pocophone θα δεις διαφορά. Άντε το WiFi calling και το VoLTE ενεργοποιούνται στη συσκευη αρκεί να βρεις συμβατή συσκευή με το δίκτυο της κόσμοτε για να στείλεις μήνυμα ενεργοποίησης είτε να το ρυθμίσουν από την εξυπηρέτηση πελατων.Αλλά έχει διαδικασία,δεν πατάς ένα κουμπί και τέλος. Όταν δίνω 300-400€ απαιτώ να λειτουργεί πλήρως με το δίκτυο κινητής.Το pocophone το έπιασα πρόσφατα στα χέρια μου και απογοητευτικά όταν δεν ειχε 4G+ ενώ φοράει τον 845 ως SoC.
elias.kaz Δημοσ. 11 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2019 4 λεπτά πριν, Nikolas00 είπε Το s8+ είναι ναυαρχίδα του 2017,με ότι αυτό συνεπάγεται.Ενημερωσεις δυσκολα θα δει ή και καθόλου σε νέες εκδοσεις Android. Ωστόσο έχει τρομερή κάμερα και οθόνη,ανώτερα από το pocophone.Το pocophone σε μπαταρία και ταχύτητα πατάει το s8+.Στα συν ότι είναι δικαρτο,ενώ το s8+ όχι.Επισης το s8+ διαθετει NFC.Επιπλεον το s8 έχει καλύτερη συμβατότητα με τα δίκτυα.Εχει 4G+,WiFi Calling,VoLTE που αν βάλεις μια cosmote κάρτα στο s8+ και στο Pocophone θα δεις διαφορά. Άντε το WiFi calling και το VoLTE ενεργοποιούνται στη συσκευη αρκεί να βρεις συμβατή συσκευή με το δίκτυο της κόσμοτε για να στείλεις μήνυμα ενεργοποίησης είτε να το ρυθμίσουν από την εξυπηρέτηση πελατων.Αλλά έχει διαδικασία,δεν πατάς ένα κουμπί και τέλος. Όταν δίνω 300-400€ απαιτώ να λειτουργεί πλήρως με το δίκτυο κινητής.Το pocophone το έπιασα πρόσφατα στα χέρια μου και απογοητευτικά όταν δεν ειχε 4G+ ενώ φοράει τον 845 ως SoC. To s8+ θα ειναι dual..αρα τεινεις προς s8+?
Nikolas00 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2019 6 λεπτά πριν, elias.kaz είπε To s8+ θα ειναι dual..αρα τεινεις προς s8+? Αν είναι dual το θεωρώ καλύτερο από το pocophone στη συμβατότητα δικτύου και στην οθονη.Στα αλλά υπερέχει το Poco.
Pwpwpw Δημοσ. 12 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Παντως ειναι τραγικο το γεγονος οτι ναυαρχιδες που κανουν σχεδον 1000 ευρω μολις βγουν, σταματαει η υποστηριξη τους οσο αφορα το software update μολις 2 χρονια μετα.Γιατι το s8 σαν hardware και σαν συνολο γενικα ανετα μπορει να το κρατησει καποιος 3 και 4 χρονια αν δεν εχει τρελα να αλλαζει συσκευες σαν τα πουκαμισα, αλλα μετα το δευτερο χρονο αναβαθμιση λογισμικου γιοκ. Επεξ/σία 12 Μαρτίου 2019 από Pwpwpw
saruman123 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2019 12 ώρες πριν, elias.kaz είπε Καλησπέρα.. ενδιαφέρομαι για αγορα κινητου...ειμαι αναμεσα στα δυο κινητα του τιτλου..βρηκα το s8+ dual σε άριστη κατασταση στην ιδια περιπου τιμη με το poco καινούργιο..θα ηθελα να ρωτησω πως τα παει το s8 απο μπαταρια? Σε εμπειρια χρησης ποιο να προτιμησω? Δεν εχω τρελες απαιτησεις απο καμερες αλλα θελω να με βγαζει μια μερα η μπαταρια ανετα..εσεις τι προτεινετε? Αν δεν έχεις τρελές απαιτήσεις τότε πας στο poco. Από εκεί και πέρα όμως χάνεις σε οθόνη(Amoled κλπ) κάμερα(μπρος/πίσω), εγγύηση/support/services.
elias.kaz Δημοσ. 12 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2019 Η μπαταρια του s8+ τι λεει? Μπορει να μου πει καποιος κατοχος?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα