Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αγόρασα πριν 1 μήνα το κινητό Mi 8 από το Banggood. Όλα καλά, το είχα σε θήκη πάντα, δεν είχε πέσει ποτέ, και ξαφνικά η οθόνη έγινε πράσινη και τελικά έσβησε τελείως. Με πολύ προσοχή, και στο φως, είδα ότι τελικά η οθόνη ήτανε μάλλον εξ' αρχής σπασμένη εσωτερικά, το οποίο δεν το είχα παρατηρήσει μιας και φαίνεται πάρα πολύ αχνά. Στο Banggood οι απατεώνες μου λένε ότι αν το στείλω πίσω δεν καλύπτεται η εγγύηση από οθόνη και ότι θα πρέπει να πληρώσω. Όντως στην ιστοσελίδα τους λένε δεν καλύπτει η εγγύηση ούτε μητρική κινητού, ούτε οθόνη. Τί μου προτείνετε να κάνω;

Δημοσ.

Ανοίγεις Case στο PayPal αν και οι μερες εχουν περασει... DOA δε μπορεις να δηλωσεις.. οποτε μαλλον σκοτεινο το τοπιο...

Δημοσ.

Ρε φίλε δεν θέλω να σε αμφισβητεισω αλλά ένα μήνα και δεν προσέξες ότι η οθόνη είναι σπασμένη,λογικό μου φαίνεται να μην σου δεχτούν ούτε dispute με την λογική ότι εσύ το έκανες και τι κατάστημα στο έστειλε κομπλέ ..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, studiokristo είπε

Αγόρασα πριν 1 μήνα το κινητό Mi 8 από το Banggood. Όλα καλά, το είχα σε θήκη πάντα, δεν είχε πέσει ποτέ, και ξαφνικά η οθόνη έγινε πράσινη και τελικά έσβησε τελείως. Με πολύ προσοχή, και στο φως, είδα ότι τελικά η οθόνη ήτανε μάλλον εξ' αρχής σπασμένη εσωτερικά, το οποίο δεν το είχα παρατηρήσει μιας και φαίνεται πάρα πολύ αχνά. Στο Banggood οι απατεώνες μου λένε ότι αν το στείλω πίσω δεν καλύπτεται η εγγύηση από οθόνη και ότι θα πρέπει να πληρώσω. Όντως στην ιστοσελίδα τους λένε δεν καλύπτει η εγγύηση ούτε μητρική κινητού, ούτε οθόνη. Τί μου προτείνετε να κάνω;

Εδώ την πάτησες με την έννοια ότι δεν διάβασες προσεκτικά τους όρους εγγύησης ,οπότε γιατί τους αποκαλείς απατεώνες από την στιγμή που το γράφουν ενώ εσύ δεν το διάβασες!

Επίσης ένα μήνα και δεν το παρατήρησες είναι λίγο "κουλό".

Τώρα δυστυχώς δεν μπορείς να κάνεις τίποτα από θέμα χρηματικής αμοιβής ή service.

Επεξ/σία από saruman123
Επισκέπτης
Δημοσ.

Το στέλνεις για service (εδώ) και εκτιμάς αν σε συμφέρει να το φτιάξεις. 

Δημοσ.

Σοβαρα παντως δε καλυπτουν μητρικη κινητου?

Τοτε τι καλυπτουν?τα κουμπια?

Ακυρο τοτε το banggood για αγορα κινητου...

• Like 1
Δημοσ.

Απατεώνες στο banggood?

Δηλαδη που θα το πηγαινες με σπασμενη οθονη και δε θα σου ελεγαν οτι εσυ φταις;

Θα στο καλυπταν σε περίπτωση όπου το παραλάμβανες άνοιγες με unboxing video, και εβλεπες οτι η οθονη ειναι σπασμενη, no questions asked. Τωρα μετα απο ενα μηνα, να στειλεις και να πεις η οθονη ειναι σπασμενη και μαλιστα ηταν εξ αρχης, ουτε το PayPal θα σε δικαιώσει.

Δεν εχω ακουσει ποτέ, καποιον καπου να λεει πηρα ενα κινητο-μια συσκευη- και ηταν σπασμενη η οθονη και δουλευε κανονικα για ενα μηνα. Γιατι πολυ απλα ειναι οθονη, ειτε ειναι σπασμενη ειτε δεν ειναι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ήταν τόσο μικρό το σπάσιμο εσωτερικά που φαινόταν μόνο αν το έβλεπες στο φως υπό ορισμένη μάλιστα γωνία. Μια γραμμούλα είναι, ίσα που φαίνεται. Η μητέρα μου πχ δε μπορούσε να τη δει. Δεν είμαι heavy user.

Δείτε πάντως τί γράφουνε στους όρους:

If your return request has been approved, we will cover the entire repair fee, handling fee and the replacement fee for the defective component, except for motherboards and screens.

Δηλαδή καλύπτουν μόνο τί; Το χαλασμένο ηχείο ή μικρόφωνο;  Πέρα από εμένα λοιπόν, είναι μαγαζί με απαράδεκτους ορους εγγύσης.

Επεξ/σία από studiokristo

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...