Darthrevan7 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2019 Έχω βαρεθεί πλέον να βλέπω τις μεγάλες εταιρείες να κάνουν παρουσιάσεις κάθε τρεις και λίγο. Που είναι οι εποχές πριν 15 χρόνια που βγάζανε 3 προϊόντα κάθε 1μιση 2 χρόνια και είχε σασπένς ρε αδερφέ.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 12 Μαρτίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 12 Μαρτίου 2019 Just now, Darthrevan7 said: Έχω βαρεθεί πλέον να βλέπω τις μεγάλες εταιρείες να κάνουν παρουσιάσεις κάθε τρεις και λίγο. Που είναι οι εποχές πριν 15 χρόνια που βγάζανε 3 προϊόντα κάθε 1μιση 2 χρόνια και είχε σασπένς ρε αδερφέ. Πριν 15 χρόνια έβγαζε μια συσκευή ο κάθε ένας. Τώρα έχουν από 10-20 συσκευές και άλλες τόσες υπηρεσίες!
Darthrevan7 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2019 Μόλις τώρα, billdanos είπε Πριν 15 χρόνια έβγαζε μια συσκευή ο κάθε ένας. Τώρα έχουν από 10-20 συσκευές και άλλες τόσες υπηρεσίες! Το ίδιο λέμε με λίγα λόγια. Δεν έχεις βαρεθεί να βλέπεις κάθε τρεις και λίγο κι άλλα κι άλλα κι άλλα?
Super Moderators billdanos Δημοσ. 12 Μαρτίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 12 Μαρτίου 2019 2 minutes ago, Darthrevan7 said: Το ίδιο λέμε με λίγα λόγια. Δεν έχεις βαρεθεί να βλέπεις κάθε τρεις και λίγο κι άλλα κι άλλα κι άλλα? Ε προφανώς δεν έχουν όλα το ίδιο ενδιαφέρον! Αν η συνδρομητική υπηρεσία ας πούμε δεν είναι διαθέσιμη για εμάς, δεν θα ασχοληθώ και ιδιαίτερα...
pcos Δημοσ. 12 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2019 ολοι στο δρομο που χαραξε το νετφλιξ! αν κανουν και παραγωγες, εφτασε η αρχη του τελους για τα μεγαλα studios. ριπ χολιγουντ 😛
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2019 Η apple εχει κανει στροφη στις υπηρεσιες εδω και καιρο, προσπαθωντας να μειωσει την εξαρτηση της απο το iphone. Λογικα θα ειναι διαθεσιμο για ολους. Με τοσα λεφτα που εχει αποθεματικο απορω πως δεν αγορασε κατευθειαν το netflix χαχα
Super Moderators billdanos Δημοσ. 12 Μαρτίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 12 Μαρτίου 2019 1 minute ago, Capt.staros said: Η apple εχει κανει στροφη στις υπηρεσιες εδω και καιρο, προσπαθωντας να μειωσει την εξαρτηση της απο το iphone. Λογικα θα ειναι διαθεσιμο για ολους. Με τοσα λεφτα που εχει αποθεματικο απορω πως δεν αγορασε κατευθειαν το netflix χαχα Νομίζω πως μια πρώτη εκτίμηση για το Netflix ήταν κάπου στα 200δις... 1
stafaf Δημοσ. 12 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2019 1 λεπτό πριν, billdanos είπε Νομίζω πως μια πρώτη εκτίμηση για το Netflix ήταν κάπου στα 200δις... Πριν κανα 3μηνο είχα διαβάσει ένα θέμα στο 9to5mac ότι η apple "σκεφτόταν" την εξαγορά του netfix, ανέφερε ένα ποσο 20-30δις όχι πολλά για το αποθεματικο της apple. Αλλά φαίνεται πως θα ακολουθήσει τον δικό της δρόμο. Το θέμα είναι ότι αν δεν έρθει εδώ, δεν μας κόφτει και ιδιαίτερα. Και δεν καταλαβαίνω τους τύπους που "μπουχτίζουν" από την πληθώρα των επιλογών. Υπάρχει και η ΕΡΤ παιδιά, μην το πολυψάχνετε και χαλιέστε. 3
Tsakalos! Δημοσ. 12 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2019 εγω ΔΥΟ πραγματα περιμενω να ανακοινωθουν, περα απο τα συνδρομητικα ...ipad mini με υποστηριξη μολυβιου και ποιο δυνατο cpu στην τιμη του ipad 2018... και Iphone SE 2... με τρελα! 3
gzisis69 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2019 Βαρετες υπηρεσιες που τις προσφερουν εδω κ καιρο αλλοι. Τιποτα καινοτομο η πρωτοποριακο. Εχω πολυ καιρο ν ενθουσιαστω με καποιο προιον αππλε. κινητα που παλια ηταν μπροστα απο την εποχη τους εγιναν τεραστια οπως ολα, απροσωπα και χωρις κατι το ιδιαιτερο πανω τους. υπολογιστες που μετα την επανασταση του αλουμινενιου Ιμακ που ηταν χρονια μπροστα απλα πουλανε σταθεροτητα και πριμιουμ φιλ. οταν εισαι τοσο μεγαλη εταιρια ειναι κριμα να μην σε νοιαζει η καινοτομια. Αυτο ηταν που σ εκανε αυτο που εισαι κ εσυ πας ν γινεις κατι αλλο. λησμονω τις εποχες αι φον 4 που ηταν ο τελευταιος μου τεχνολογικος ερωτας( ισως κ να γερασα-παραξενεψα εγω) 1 1
MixMasteR Δημοσ. 12 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2019 Παιδιά πέρα από την συνδρομή, ξέρουμε αν θα γίνει παρουσίαση νέα προϊόντα ; Ανυπομονώ για τα AirPods 2
Tsakalos! Δημοσ. 12 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2019 23 λεπτά πριν, MixMasteR είπε Παιδιά πέρα από την συνδρομή, ξέρουμε αν θα γίνει παρουσίαση νέα προϊόντα ; Ανυπομονώ για τα AirPods 2 Σε αρθρο του iphonehellas λεει το εξης: »...Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες που λάβαμε από αξιόπιστη πηγή μέσα από την παραγωγική αλυσίδα της Apple, το αναβαθμισμένο μοντέλο Airpods 2 , το AirPower αλλά και τα νέα μοντέλα iPad (2019) θα είναι διαθέσιμα από την Παρασκευή 29 Μαρτίου!...» Μακαρι οντως να ειναι «αξιοπιστη» η πηγη.
ppmarkos Δημοσ. 12 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2019 2 ώρες πριν, Nathan Drake!! είπε Δεν νομίζω. Η Apple έχει το δικό της κλειστό οικοσύστημα. Και το Apple Music σε κλειστό οικοσύστημα είναι αλλά δόθηκε σε Android...Στο βωμό του χρήματος... 1
ripper386 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2019 Εγώ πάντως που διατηρώ και Αγγλικό και Αμερικάνικο λογαριασμό στο iTunes (εκτός του Ελληνικού) έκανα δοκιμή πριν καιρό από AppleTV 4 μέσω VPN να μπω μέσω Αγγλίας και ΗΠΑ αντίστοιχα και εμφανίζεται εικονίδιο Τηλεόρασης που παίζει όλα τα ελεύθερα κανάλια και αν κάνεις login με το λογαριαμό της καλωδιακής σου βλέπεις πρόγραμμα ημερών με What's Next, με παράθυρα που παίζουν παράλληλα σε μικρογραφίες ακι γενικά το περιβάλλον ήταν πολύ εντυπωσιακό ήδη. Το δε iPlayer του BBC είναι πραγματικά υπερπαραγωγή από χρώματα και αισθητικής περιβάλλον με πρόσβαση σε ότι έχει παιχτεί (από μια εβδομάδα πίσω μέχρι χρόνια πίσω ανάλογα με την εκπομπή) κι όλα αυτά δωρεάν, κάνοντας απλώς ένα δωρεάν λογαριαμσό στο BBC. Φαντάζομαι το συνδρομητικό υλικό θα είναι αρκετά εντυπωσιακό. Αυτό που μένει είναι να είναι η τιμή νορμάλ και να μπορεί να υπαρχερι και Family Sharing για να μοιράζεται το κόστος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα