Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα,

1) Το ποσό που διαθέτουμε: -500
2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά): Light
3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε: Αδιάφορο
4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.): Face Recognition, Fingerprint Sensor
5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; +++
6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM; Αδιάφορο
7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM; Αδιάφορο
😎 Επιθυμούμε την σωστή ROM και την 800αρα μπάντα; Ναι
9) Μας ενδιαφέρει η επίσημη εγγύηση στην Ελλάδα; Ναι
10) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; Οχι
11) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία; Αδιάφορο
12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; Ελλάδα
13) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης); Σκρουτζομάγαζο
14) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο; Καινούριο

κάτοχος LG G3, γενικά δεν έχω μανία με τα smartphone, ψάχνω κινητό μέχρι 500 ευρώ. Δε με ενδιαφέρουν πολύ οι επιδόσεις, facebook, instagram, κανά σκάκι κ.λ.π. Με ενδιαφέρει μόνο η εμφάνιση και η κάμερα. Βάσει των όσων έχω δει, κοντά σε αυτή τη κατηγορία τιμής κινούνται One Plus 6T, Galaxy S9+, Huawei P20 Pro και Xiaomi Mi 9, αλλά δεν είμαι σίγουρος. 

Επεξ/σία από kagias1992
Δημοσ.

Αν σε ενδιαφέρει το video πας καρφί στο S9+, αν μόνο η φωτογραφία το Ρ20 είναι λίγο καλύτερο. Τα άλλα  2 δεν θα τα κοίταζα.

Δημοσ.

Δε με ενδιαφέρει τόσο πολύ το βίντεο όσο οι νυχτερινές. Κι εγώ προς το p20 θα έκλεινα, κυρίως γιατί οτι Samsung έπιασα στα χέρια μου δε το χω χαρεί πολύ, μου φαίνεται πολύ μονοκόμματο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ πιστεύω ότι στα ίδια επίπεδα είναι το p20 pro με το s9+ ,απλά το S9+ έχει καλύτερο φλας.

Πάντως εγώ θα πήγαινα στο S9+ και για το καλύτερο Support/Service

Επεξ/σία από saruman123
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, saruman123 είπε

Εγώ πιστεύω ότι στα ίδια επίπεδα είναι το p20 pro με το s9+ ,απλά το S9+ έχει καλύτερο φλας.

Πάντως εγώ θα πήγαινα στο S9+ και για το καλύτερο Support/Service

Και εγώ εκεί θα πήγαινα, δεν μου αρέσει το UI της Huawuei και το νέο της Samsung κυριολεκτικά μεταμόρφωσε το note 8 μου

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...