Προς το περιεχόμενο

Webpage Host με speedport Entry 2i

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρά σε όλους προσπαθώ να κάνω host μια σελίδα απο ubuntu server 18.04 με apache web server! Όλα είναι σεταρισμένα και σε local network η σελίδα πάει μπάλα! 

Το επόμενο βήμα είναι να μπορέσει κάποιος να μπει στη σελίδα μου εκτός του local network! Έχω κάνει port Forwrad την στατική adress του σερβερ μου στο port 80 που είναι το default για HTTP αλλά για κάποιο λόγο το πορτ μένει κλειστό. μίλησα με τον ΟΤΕ απενεργοποίησα το φίλτρο προστασίας δοκίμασα και με πόρτες μεγαλύτερες απο την 1024... αλλά για κάποιο λόγο δεν ανοίγουν! ΕΕίμαι κάτοχος γραμμής adsl.( Την σελίδα τη θέλω για να κάνω κάποιες δοκιμές πριν πάω σε κάποιο hosting site δλδ δεν σκοπεύω να την hostarw απο το σπίτι μου!) 

Δημοσ.

Κάνε port forward απο έξω προς την σελίδα σου την πόρτα 80. Απο ένα κινητό με 4g χτύπα απλά την εξωτερική Ip σου.

Δημοσ.
22 ώρες πριν, zx1234r είπε

Κάνε port forward απο έξω προς την σελίδα σου την πόρτα 80. Απο ένα κινητό με 4g χτύπα απλά την εξωτερική Ip σου.

Την 80 την έκανα και port Forward αλλά για κάποιο λόγο δεν με βλέπουν δοκίμασα την 7080 και δούλεψε στο canyouseeme.org αλλά πουθενά το apache2 απο εξωτερικό δίκτυο!

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γενικως ο cosmote εχει θεμα. Το DMZ δεν κανει τιποτα. IP filtering επισις. Αυτο που κανω ειναι port forward και χτυπαω ενα DDNS και μετα βαζω ανω κατω τελεια και το εξωτερικο port. Αυτη η μανουρα σερβιρει τις σελιδες στο τοπικο δικτυο απο οπου και να πας, αλλα οχι παραεξω. Εχω παει στο ps.otenet.gr και εχω απενεργοποιησει ολες τις ασφαλειες για κακοβουλες επιθεσεις κτλ - χακεραδες ελατε. Επισις καμια τυχη. Εχεις royter cosmote? Ο θεος μαζι σου. Εγω συγκεκριμενα απο το speedport plus δεν εχω προσβαση σε ρυθμισεις firewall. Δεν εχω telnet. Δεν εχω logging. Δεν εχω VPN. Δεν εχω ενα UI της προκοπης και οσα τους δινω το μηνα αξιζει το modem rourer που μου δωσανε (που παρεπιπτοντως εχει μονο 4 θυρες LAN χωρις shielding και χωρις ενδειξεις να δεις ποιο καλωδιο ειναι live και ποιο οχι). Δεν μπορω να αλλαξω και ρουτερ γιατι ειναι VOIP και για να σεταρεις VOIP πρεπει να κανεις ολοκληρη μανουρα.

Επεξ/σία από sedzifo

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...