Parasomnia Δημοσ. 12 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2019 Μπαίνω σήμερα στο netflix για να δω τις συνδρομές, γιατί δεν θυμόμουν πόσες θεάσεις και downloads δίνει σε κάθε πακέτο, και βλέπω ότι οι τιμές από: 8€ / 10€ / 12€ (SD / HD / UHD) έχουν αυξηθεί και πήγαν στα: 9€ / 12€ / 15€ Επειδή είμαι σε chrome με διάφορα extensions, μπαίνω από chrome guest account, στην σελίδα του Netflix πάλι. Οι τιμές που βλέπω: 9€ / 12,5€ / 15,5€ !!! Μπαίνω από το κινητό και φυσικά το Netflix με τρολάρει πάλι: 8€ / 12€ / 15,5€ Ανοιγω και πάλι από τον υπολογιστή τη σελίδα με Mozilla και μετά με Opera και μου δείχνουν και οι δύο τις ίδιες τιμές: 8€ / 10€ / 12€ Δεν χρησιμοποιώ VPN, έχω το hola στον chrome αλλά είναι απενεργοποιημένο, και το whatismyip βλέπει κανονικά την ελληνική μου ip από παντού. Έχει συναντήσει κάποιος άλλος το ίδιο θέμα? Βάζω πιο κάτω τα screenshots. Chrome: Chome (guest) Κινητό android mozilla Opera
sezebo Δημοσ. 13 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2019 Δε μου κάνει εντύπωση, όπως με τις τιμές των αεροπορικών, ότι νανε
StigmaX Δημοσ. 13 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2019 Λογικά όταν φτάσεις να πληρώσεις θα είναι ίδια τιμή σε όλα. Σε κάποιους browser λογικά δε δίνει στίγμα Ελλάδα και δε σου βγάζει την τιμή με το ΦΠΑ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα