Charis.a Δημοσ. 13 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2019 Αγορασα ενα κινητο απο Banggood και στον μηνα σταματησε να φορτιζει. Πρεπει να το κανω restart 4-5 φορες για να ξεκινησει να φορτιζει. Τους εστειλα email και μου ειπαν να το παω σε τεχνικο να το ανοιξει και αν διορθωνεται να μου πληρωσουν τα εξοδα. Τους ειπα πως δεν θελω να γινει αυτο γιατι το κινητο για να ανοιξει θελει βεντουζα, δεν ανοιγει οπως τα παλια κινητα που ηταν πλαστικα. Μου ειπαν να το στειλω πισω Κινα αλλα θα πρεπει να πληρωσω εγω τα εξοδα αποστολης και επισης αν χρειαζεται αλλαγη η πλακετα παλι θα πρεπει να την πληρωσω εγω. Πρωτη φορα μου συμβαινει θεμα εγγυησης με κινεζους. Τι κανουμε; Εχει καποιος απο σας πειρα με παρομοιο θεμα;
vagos789 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2019 Σου ειπαν να πας να το επισκευασεις με δικα τους εξοδα,γιατι κανεις τη ζωη σου δυσκολη;
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Charis.a είπε Αγορασα ενα κινητο απο Banggood και στον μηνα σταματησε να φορτιζει. Πρεπει να το κανω restart 4-5 φορες για να ξεκινησει να φορτιζει. Τους εστειλα email και μου ειπαν να το παω σε τεχνικο να το ανοιξει και αν διορθωνεται να μου πληρωσουν τα εξοδα. Τους ειπα πως δεν θελω να γινει αυτο γιατι το κινητο για να ανοιξει θελει βεντουζα, δεν ανοιγει οπως τα παλια κινητα που ηταν πλαστικα. Μου ειπαν να το στειλω πισω Κινα αλλα θα πρεπει να πληρωσω εγω τα εξοδα αποστολης και επισης αν χρειαζεται αλλαγη η πλακετα παλι θα πρεπει να την πληρωσω εγω. Πρωτη φορα μου συμβαινει θεμα εγγυησης με κινεζους. Τι κανουμε; Εχει καποιος απο σας πειρα με παρομοιο θεμα; Δεν το λέω για εσένα, κάνω το σχόλιο για όποιον ψάχνεται για μελλοντικές αγορές από κίνα. Αυτά παθαίνουμε όταν παρασυρόμαστε από την μάζα για να αγοράζουμε κινέζικες συσκευές μέσω referal links. Τα 20 ευρώ που νομίζουμε ότι γλιτώνουμε αγοράζοντας από Κίνα και όχι Ελλάδα/Ευρώπη τα πληρώνουμε σε μεταφορικά και στον χαμένο χρόνο. Επεξ/σία 13 Μαρτίου 2019 από Επισκέπτης
kormos Δημοσ. 13 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2019 1 ώρα πριν, Charis.a είπε Αγορασα ενα κινητο απο Banggood και στον μηνα σταματησε να φορτιζει. Πρεπει να το κανω restart 4-5 φορες για να ξεκινησει να φορτιζει. Τους εστειλα email και μου ειπαν να το παω σε τεχνικο να το ανοιξει και αν διορθωνεται να μου πληρωσουν τα εξοδα. Τους ειπα πως δεν θελω να γινει αυτο γιατι το κινητο για να ανοιξει θελει βεντουζα, δεν ανοιγει οπως τα παλια κινητα που ηταν πλαστικα. Μου ειπαν να το στειλω πισω Κινα αλλα θα πρεπει να πληρωσω εγω τα εξοδα αποστολης και επισης αν χρειαζεται αλλαγη η πλακετα παλι θα πρεπει να την πληρωσω εγω. Πρωτη φορα μου συμβαινει θεμα εγγυησης με κινεζους. Τι κανουμε; Εχει καποιος απο σας πειρα με παρομοιο θεμα; Πρόταση και λύση σου έχουν δώσει! Τι ακριβώς περιμένεις διαφορετικό να ακούσεις; Τώρα το πως θα το ανοίξει κάποιος τεχνικός δεν σε αφορά καθόλου!
Charis.a Δημοσ. 13 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2019 Δεν ειναι €20 η διαφορα ειναι πολυ μεγαλυτερη. Δηλαδη εσεις αν αγορασετε ενα καινουριο κινητο και εχει προβλημα δεν θα ζητησετε καινουριο; Θα δεχτειτε να το ανοιξουν με τη βεντουζα και μετα να ειναι γεματο σημαδια;
slavador Δημοσ. 13 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2019 Διαβασε τους ορους της εγγυησης ολα τα ηλεκτρονικα επισκευαζονται και μονο στην περιπτωση που αυτο δεν ειναι δυνατο τα αντικαθιστουν και σπανια με καινουρια τα πιο πολλα ειναι refurbished.
kormos Δημοσ. 13 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2019 7 ώρες πριν, Charis.a είπε Δεν ειναι €20 η διαφορα ειναι πολυ μεγαλυτερη. Δηλαδη εσεις αν αγορασετε ενα καινουριο κινητο και εχει προβλημα δεν θα ζητησετε καινουριο; Θα δεχτειτε να το ανοιξουν με τη βεντουζα και μετα να ειναι γεματο σημαδια; Αρχίζω να πιστεύω πως είναι η πρώτη σου ηλεκτρονική συσκευή που αγοράζεις ή όπως εχει αναφερθεί καπου χάνεις την ουσία του όρου εγγύηση προϊόντων...
Charis.a Δημοσ. 13 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2019 Εχω αγορασει πολλες ηλεκτρονικες συσκευες και πολλα κινητα τηλεφωνα. Πρωτη φορα μου τυγχαινει να αντιμετωπιζω προβλημα. Ημουν με την εντυπωση πως το στελνεις πισω Κινα, το φτιαχνουν ή το αντικαθιστουν με καινουριο και σου το στελνουν πισω. Εμενα μου ειπαν να το στειλω με δικα μου εξοδα και αν χρειαζεται αλλαγη πλακετας να την πληρωσω εγω γιατι δεν καλυπτεται. Αν εσας σας ακουγεται λογικο αυτο, παω πασο.
kormos Δημοσ. 13 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2019 54 λεπτά πριν, Charis.a είπε Εχω αγορασει πολλες ηλεκτρονικες συσκευες και πολλα κινητα τηλεφωνα. Πρωτη φορα μου τυγχαινει να αντιμετωπιζω προβλημα. Ημουν με την εντυπωση πως το στελνεις πισω Κινα, το φτιαχνουν ή το αντικαθιστουν με καινουριο και σου το στελνουν πισω. Εμενα μου ειπαν να το στειλω με δικα μου εξοδα και αν χρειαζεται αλλαγη πλακετας να την πληρωσω εγω γιατι δεν καλυπτεται. Αν εσας σας ακουγεται λογικο αυτο, παω πασο. Τι ισχύει απ όσα έχεις γράψει;; Στην αρχή είπες : «...Τους εστειλα email και μου ειπαν να το παω σε τεχνικο να το ανοιξει και αν διορθωνεται να μου πληρωσουν τα εξοδα...» Τι καλύτερο θα μπορούσαν να σου προτείνουν; Και πέρα των άλλων οπουδήποτε και να στείλεις προϊόν εντός εγγύησης τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τον αποστολέα, δεν στα καλύπτουν!
Charis.a Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 Το θεμα φιλε ειναι πως το συγκεκριμενο κινητο δεν ανοιγει. Δεν ειναι σαν το παλιο μου κινητο που εβγαζες το πλαστικο καπακι. Βλεποντας video πως ανοιγει αυτο το κινητο, παιρνουν μια βεντουζα και το τραβουν μεχρι να αποκολληθει. Δες αυτο το video και διαβασε και τα σχολια ατομα που το εσπασαν στην προσπαθεια: https://www.youtube.com/watch?v=E5EOImvW3xg&t=64s Ειναι καινουριο κινητο και δεν θα ηθελα να ειναι γεματο σημαδια μετα. Το εχω παθει με προηγουμενο κινητο που μου αλλαξαν τζαμι οθονης και μετα ηταν γεματο γομες. Τελοσπαντων, ημουν με την εντυπωση πως αν αγορασεις κατι και εχει προβλημα σου το αντικαθιστουν. Οπως φαινεται εκανα λαθος.
kormos Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 53 λεπτά πριν, Charis.a είπε Το θεμα φιλε ειναι πως το συγκεκριμενο κινητο δεν ανοιγει. Δεν ειναι σαν το παλιο μου κινητο που εβγαζες το πλαστικο καπακι. Βλεποντας video πως ανοιγει αυτο το κινητο, παιρνουν μια βεντουζα και το τραβουν μεχρι να αποκολληθει. Δες αυτο το video και διαβασε και τα σχολια ατομα που το εσπασαν στην προσπαθεια: https://www.youtube.com/watch?v=E5EOImvW3xg&t=64s Ειναι καινουριο κινητο και δεν θα ηθελα να ειναι γεματο σημαδια μετα. Το εχω παθει με προηγουμενο κινητο που μου αλλαξαν τζαμι οθονης και μετα ηταν γεματο γομες. Τελοσπαντων, ημουν με την εντυπωση πως αν αγορασεις κατι και εχει προβλημα σου το αντικαθιστουν. Οπως φαινεται εκανα λαθος. Εξακολουθείς να κάνεις λάθος σκέψεις. Οσο για αντίστοιχο πρόβλημα σου στο παρελθόν, προφανώς το πηγές σε λάθος κατάστημα και κατά την παραλαβή εφόσον δεν είπες κάτι για τις εκδορές δεν σου φταίει κανένας άλλος παρά εσυ που δεν το ανέφερες! Στο θέμα μας τώρα, σίγουρα πρέπει να φρεσκάρεις τους όρους της έννοιας εγγύηση! Τέλος έχεις τρεις επιλογές: 1. Το επιστρέφεις με έξοδα δικά σου και οοοοσο χρόνο χρειαστεί για να το ξανά παραλάβεις! 2. Δέχεσαι την πρόταση που σου έδωσαν να το πας καπου Ελλάδα για επιδιόρθωση και να καλύψουν το κοστος. 3. Το κρατάς ως έχει και φροντίζεις να ψωνίζεις στο μέλλον από Ελλάδα! . * για τι μάρκα/μοντέλο κινητό μιλάμε; Υπάρχει επίσημο σέρβις στην Ελλάδα; Το έχεις κοιτάξει; Επεξ/σία 14 Μαρτίου 2019 από kormos
Moderators Inuyasha Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 Moderators Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 49 λεπτά πριν, Charis.a είπε Το θεμα φιλε ειναι πως το συγκεκριμενο κινητο δεν ανοιγει. Δεν ειναι σαν το παλιο μου κινητο που εβγαζες το πλαστικο καπακι. Βλεποντας video πως ανοιγει αυτο το κινητο, παιρνουν μια βεντουζα και το τραβουν μεχρι να αποκολληθει. Δες αυτο το video και διαβασε και τα σχολια ατομα που το εσπασαν στην προσπαθεια: https://www.youtube.com/watch?v=E5EOImvW3xg&t=64s Ειναι καινουριο κινητο και δεν θα ηθελα να ειναι γεματο σημαδια μετα. Το εχω παθει με προηγουμενο κινητο που μου αλλαξαν τζαμι οθονης και μετα ηταν γεματο γομες. Τελοσπαντων, ημουν με την εντυπωση πως αν αγορασεις κατι και εχει προβλημα σου το αντικαθιστουν. Οπως φαινεται εκανα λαθος. Έτσι ανοίγουν πλέον το 60%των κινητών, δηλαδή εσύ τι νομίζεις ότι αυτοί θα κάνουν κάτι διαφορετικό? Πρακτικά έχει μια ταινία διπλής όψης κάτω από το πίσω τζάμι με την βεντούζα (που δεν αφήνει σημάδι) τραβάνε και περνάνε από κάτω κάτι λεπτό να κόψουν την κόλλα για εμένα καλύτερα να το επισκευάσεις εδώ γιατί από κινα εκτός από το τεράστιο χρόνο αναμονής (πήγαινε - έλεγχος-έλα) μπορεί να στο στείλουν με πολλά περισσότερα σημάδια και μετά αντε απέδειξε ότι δεν είσαι ελέφαντας έχουμε γράψει εκατομμύρια φορές ότι αγοράζουμε από κινα ξεκινάμε με την λογική ότι ΔΕΝ ΈΧΕΙ ΚΑΜΊΑ ΕΓΓΎΗΣΗ 1 λεπτό πριν, kormos είπε Εξακολουθείς να κάνεις λάθος σκέψεις. Οσο για αντίστοιχο πρόβλημα σου στο παρελθόν, προφανώς το πηγές σε λάθος κατάστημα και κατά την παραλαβή εφόσον δεν είπες κάτι για τις εκδορές δεν σου φταίει κανένας άλλος παρά εσυ που δεν το ανέφερες! Στο θέμα μας τώρα, σίγουρα πρέπει να φρεσκάρεις τους όρους της έννοιας εγγύηση! Τέλος έχεις τρεις επιλογές: 1. Το επιστρέφεις με έξοδα δικά σου και οοοοσο χρόνο χρειαστεί για να το ξανά παραλάβεις! 2. Δέχεσαι την πρόταση που σου έδωσαν να το πας καπου Ελλάδα για επιδιόρθωση και να καλύψουν το κοστος. 3. Το κρατάς ως έχει και φροντίζεις να ψωνίζεις στο μέλλον από Ελλάδα! . * για τη μάρκα/μοντέλο κινητό μιλάμε; Υπάρχει επίσημο σέρβις στην Ελλάδα; Το έχεις κοιτάξει; Mi8 είπε ναι μεν έχει αντιπροσωπεία την info quest αλλά δεν αναλαμβάνουν κινητά που έχουν έρθει από έξω
kormos Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 1 λεπτό πριν, Inuyasha είπε Έτσι ανοίγουν πλέον το 60%των κινητών, δηλαδή εσύ τι νομίζεις ότι αυτοί θα κάνουν κάτι διαφορετικό? Πρακτικά έχει μια ταινία διπλής όψης κάτω από το πίσω τζάμι με την βεντούζα (που δεν αφήνει σημάδι) τραβάνε και περνάνε από κάτω κάτι λεπτό να κόψουν την κόλλα για εμένα καλύτερα να το επισκευάσεις εδώ γιατί από κινα εκτός από το τεράστιο χρόνο αναμονής (πήγαινε - έλεγχος-έλα) μπορεί να στο στείλουν με πολλά περισσότερα σημάδια και μετά αντε απέδειξε ότι δεν είσαι ελέφαντας έχουμε γράψει εκατομμύρια φορές ότι αγοράζουμε από κινα ξεκινάμε με την λογική ότι ΔΕΝ ΈΧΕΙ ΚΑΜΊΑ ΕΓΓΎΗΣΗ Mi8 είπε ναι μεν έχει αντιπροσωπεία την info quest αλλά δεν αναλαμβάνουν κινητά που έχουν έρθει από έξω Θενξ , παράβλεψη μου Δεν χάνει να το πάει σε κάποια επώνυμα καταστήματα τότε προς έλεγχο εφόσον δεν αναλαμβάνει η αντιπροσωπεία Ελλάδας. * αλλά όχι στον «κυρ Γιάννη της γειτονιάς» @Charis.a ρίξε ένα διάβασμα αν θες παρακάτω... https://europa.eu/youreurope/citizens/consumers/shopping/guarantees-returns/index_el.htm
Moderators Inuyasha Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 Moderators Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 46 λεπτά πριν, kormos είπε Θενξ , παράβλεψη μου Δεν χάνει να το πάει σε κάποια επώνυμα καταστήματα τότε προς έλεγχο εφόσον δεν αναλαμβάνει η αντιπροσωπεία Ελλάδας. * αλλά όχι στον «κυρ Γιάννη της γειτονιάς» @Charis.a ρίξε ένα διάβασμα αν θες παρακάτω... https://europa.eu/youreurope/citizens/consumers/shopping/guarantees-returns/index_el.htm Το Link Που βαζεις Δεν τον καλυπτει γιατι μιλαμε για αγορα απο κινα
Charis.a Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 Με την καινουρια αναβαθμιση της Xiaomi το προβλημα εχει λυθει και πλεον το κινητο φορτιζει κανονικα. Αρα για καλη μου τυχη το προβλημα οφειλοταν στο λογισμικο. Απο την συζητηση κραταω οσα μου ειπατε για το μελλον. Οπως φαινεται ειχα λαθος αντιληψη για το θεμα "εγγυηση απο Κινα". Σας ευχαριστω για τις απαντησεις και τον χρονο σας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα