Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα στο φόρουμ.θελω να Μ πείτε την γνώμη σας για το build που θέλω να κάνω..αν χρειαστεί να βάλω κάτι άλλο και αν αξίζει...γιa gaming θα χρησιμοποιηθεί...

Κάρτα γραφικών: Gigabyte GeForce GTX1060 6GB Windforce

Μητρική:  Asus Rog Strix B360-G Gaming

Κουτί:. LC-Power Gaming 988

Μόνιτορ:. LG 29WK500-P

Ραμ: Corsair Vengeance RGB Pro 16GB DDR4-2666MHz

Επεξεργαστής: Intel Core i7-8700 Box

Ψυκτρα:. CoolerMaster Hyper 212 EVO

Τροφοδοτικό:. Corsair TX-M Series TX650M

SSD: Kingston UV500 240GB

Η τιμή για όλα βγαίνει κάπου στα 1.200 ευρώ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα.

Με 1000€ πηγαίνεις σε σύστημα με παρόμοιες επιδόσεις με αυτό που σκέπτεσαι από πάνω με το 1200άρι, εκμεταλλευόμενος μάλιστα και το freesync της ultrawide οθόνης που διάλεξες.

Τα κύρια μέρη του πύργου από dexter.gr, κάνουν και συναρμολόγηση.

Κάρτα γραφικών από αλλού (multicopter.gr), την κουμπώνεις εύκολα εσύ - και οθόνη από websupplies.gr αν είσαι Αττική με δωρεάν μεταφορικά - αν είσαι εκτός με 4€ μεταφορικά μόνο.

dexterrrr.thumb.jpg.b6cd85a8ca0c3eb16e3713aecb098088.jpg

+ GPU https://www.multicopter.gr/product/12139/iy-perifereiakaeksartimata-iykartes-grafikonxfx-radeon-rx-590-fatboy-8gb-rx-590p8dfd6-pliromi-kai-se-eos-36-doseis!!!-/

+ Οθόνη https://www.websupplies.gr/othoni-lg-ultra-wide-led-29-29wk500-p

Σύνολο 1000€

Υ.Γ. Τώρα, για rgb ιστορίες κτλ ανεβαίνει κάπως το budget αν πάρεις 1-2 rgb φανάκια, και μνήμες rgb κτλ...

Όλα αυτά για το 1000άρικο. Αν το budget σου είναι 1200 και θέλεις να πάρεις το μέγιστο σε αυτό το κόστος όντας απαιτητικός gamer κτλ, μπορεί να μπει και καλύτερη κάρτα γραφικών (2060) ή οθόνη κτλ...

Επεξ/σία από jeandoumpier
  • Like 1
Δημοσ.

Επίσης ξεχνά το LC 988, κάκιστη ποιότητα κατασκευής. Τώρα αν θες κάτι πολύ μπατζετ, είναι καλό γιατι έχει τα πάντα αλλά πολύ κακή ποιότητα κατασκευής δυστυχώς και χωρίς φίλτρα. (Έχω ένα σε σύστημα μου)

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...