Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα. ποιος είναι καλυτερος από τους δυο οσον αφορα στην αποδοση παιχνιδιων  ο 52600 η ο 72700 , ποιον συμφερει να αγορασω και σκέφτομαι να αγορασω για καρτα γραφικων  την vega 56 8 GB. θελω την γν,ώμη σας

Δημοσ.
5 ώρες πριν, alexandridis128 είπε

καλησπέρα. ποιος είναι καλυτερος από τους δυο οσον αφορα στην αποδοση παιχνιδιων  ο 52600 η ο 72700 , ποιον συμφερει να αγορασω και σκέφτομαι να αγορασω για καρτα γραφικων  την vega 56 8 GB. θελω την γν,ώμη σας

Τον 2600Χ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Nikosgiannos είπε

Άμα δεν έχεις πάρει ιδι motherboard μην πάρεις ryzen εγώ το μετάνιωσα ι5 9600κ top gaming 

Άλλο ρώτησε ο TS. Ο καθένας μπορεί να γράφει ότι του κατέβει,έχουμε ελευθερία δε λέω, αλλά να υποστηρίζουμε με τεκμηρίωση τα λεγόμενα μας, ειδικά όταν αυτά απέχουν τόσο πολύ από την πραγματικότητα.  

Επεξ/σία από Παναής
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, alexandridis128 είπε

2600 περισσότερα frames (πάρε καλύτερα τον Χ αν δεν σκοπεύεις να κάνεις καθόλου overclock), ο 2700 αν τον κάνεις σοβαρό overclock θα έχει μικρή διαφορά σε fps και σε κάποια απαιτητικά παιχνίδια (πχ far cry) θα έχεις ποιο σταθερά frames, όμως σοβαρό overclock θέλει σοβαρή μητρική, ψύξη και καλό τροφοδοτικό.

Αν έχεις υπομονή περίμενε μέχρι να βγει η τρίτη γενιά Ryzen, εκτιμώ ότι θα έχουν σαν αποτέλεσμα να πέσουν οι τιμές γενικότερα. Για κάρτα γραφικών εγώ θα έπαιρνα Nvidia ή θα περίμενα να βγουν οι Navi στις 7 Ιουλίου μαζί με τους Ryzen 3.

3 ώρες πριν, Παναής είπε

Άλλο ρώτησε ο TS. Ο καθένας μπορεί να γράφει ότι του κατέβει,έχουμε ελευθερία δε λέω, αλλά να υποστηρίζουμε με τεκμηρίωση τα λεγόμενα μας, ειδικά όταν αυτά απέχουν τόσο πολύ από την πραγματικότητα.  

Ε δεν απέχουν και τόσο πολύ από την πραγματικότητα, έχει πάντα 10-25% περισσότερο average fps και μόνο σε λίγα απαιτητικά παιχνίδια έχει μικρότερη σταθερότητα στο fps από τον 2600. Έχει όμως και 100 ευρώ παραπάνω και ακριβότερη μητρική.

Επεξ/σία από elpenor
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
26 λεπτά πριν, elpenor είπε

Ε δεν απέχουν και τόσο πολύ από την πραγματικότητα, έχει πάντα 10-20% περισσότερο average fps και μόνο σε λίγα απαιτητικά παιχνίδια έχει μικρότερη σταθερότητα στο fps.

10-20% σε 1080p? Σε μεγαλύτερες αναλύσεις το βάρος είναι στην gpu και βλέπεις την ψαλίδα να μικραίνει απότομα. 

Στην τελική ο TS ρώτησε για 2600 κ 2700. Δε βλέπω κάτι για Intel 

Edit

Προφανως η 9 σειρά είναι super για Gaming αλλά 9600κ δεν αγοράζεις. Τιμολογιακά πάντα 

Επεξ/σία από Παναής
Δημοσ.

Απλά ρώτησε αυτό επειδή δεν ξέρει και εγώ πριν δεν ήξερα απλώς άκουγα τριγύρω και όλη λέγανε ryzen kai ryzen εγώ είμαι καθαρά gamer και σε  αυτό το θέμα δεν είναι το ίδιο καλή όπως οι ιντελ ευχαριστώ πολύ και τα λέμε καλές αγορές 

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Παναής είπε

10-20% σε 1080p? Σε μεγαλύτερες αναλύσεις το βάρος είναι στην gpu και βλέπεις την ψαλίδα να μικραίνει απότομα. 

Στην τελική ο TS ρώτησε για 2600 κ 2700. Δε βλέπω κάτι για Intel 

Edit

Προφανως η 9 σειρά είναι super για Gaming αλλά 9600κ δεν αγοράζεις. Τιμολογιακά πάντα 

Υπάρχουν πολλά παιχνίδια που ο επεξεργαστής παίζει μικρό ρόλo όμως οι συγκρίσεις CPU γίνονται συνήθως σε παιχνίδια ποιο απαιτητικά. Μπορείς να διαβάσεις μία ωραία σύγκριση εδώ.

Δημοσ.
Στις 14/3/2019 στις 9:40 ΠΜ, Nikosgiannos είπε

Απλά ρώτησε αυτό επειδή δεν ξέρει και εγώ πριν δεν ήξερα απλώς άκουγα τριγύρω και όλη λέγανε ryzen kai ryzen εγώ είμαι καθαρά gamer και σε  αυτό το θέμα δεν είναι το ίδιο καλή όπως οι ιντελ ευχαριστώ πολύ και τα λέμε καλές αγορές 

.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...