MessatsuRoku Δημοσ. 13 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2019 Μιλαω για το εν λογω καταστημα https://www.flexy.gr/index.php?route=common/home , βρηκα ενα Sandisk USB Stick σε καλη τιμη, λιγο χαμηλοτερη απο τα υπολοιπα καταστηματα. Οι αξιολογησεις του στο σκρουτζ ειναι κακες λογω λαθος αποθεματος και ακυρωση παραγγελιων, στο σκρουτζ λεει πως βρισκεται για Ιωαννινα αλλα μεσα στο σιτε λεει Θεσσαλονικη - Τσιμισκη, ο τηλεφωνικος κωδικος ειναι απο Ιωαννινα 26511. Εχει αγορασει κανεις απο το καταστημα? Πουλαει αυθεντικα ?
kormos Δημοσ. 13 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2019 42 λεπτά πριν, MessatsuRoku είπε Μιλαω για το εν λογω καταστημα https://www.flexy.gr/index.php?route=common/home , βρηκα ενα Sandisk USB Stick σε καλη τιμη, λιγο χαμηλοτερη απο τα υπολοιπα καταστηματα. Οι αξιολογησεις του στο σκρουτζ ειναι κακες λογω λαθος αποθεματος και ακυρωση παραγγελιων, στο σκρουτζ λεει πως βρισκεται για Ιωαννινα αλλα μεσα στο σιτε λεει Θεσσαλονικη - Τσιμισκη, ο τηλεφωνικος κωδικος ειναι απο Ιωαννινα 26511. Εχει αγορασει κανεις απο το καταστημα? Πουλαει αυθεντικα ? Με τέτοιες πληροφορίες απορώ τι σκέφτεσαι ακόμα;; Θεωρείς δηλαδή ότι είναι τόσο μεγάλη η διαφορά τιμής;
dimitris_sal Δημοσ. 13 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2019 Προσωπικά εγω, μετα τα σχολια που διάβασα στο skroutz, θα αγόραζα απο αυτο το κατάστημα μονο αν με πληρώνανε! Την ψυχική μου υγεία την χρεώνω!
akis_tzev Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 Νομίζω δεν χρειάζεται να μπείς καν σε όλη αυτή την διαδικασία..Αγορασέ το απο κάπου αλλού να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.Μιλάμε και για usb stick ,οπότε θεωρώ δεν είναι κανένα υπέρογκο ποσό αυτό που γλιτώνεις εαν το αγοράσεις απο το κατάστημα που αναφέρεις..Οπότε καλύτερα λίγο πιο ακριβά και στα σίγουρα!
MessatsuRoku Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, kormos είπε Με τέτοιες πληροφορίες απορώ τι σκέφτεσαι ακόμα;; Θεωρείς δηλαδή ότι είναι τόσο μεγάλη η διαφορά τιμής; η διαφορα ειναι 8 ευρω + δεν θα πληρωσω μεταφορικα επειδη ειναι απο θεσσαλονικη Μιλαμε για διαφορα 15 ευρω Επεξ/σία 14 Μαρτίου 2019 από MessatsuRoku
kormos Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 4 ώρες πριν, MessatsuRoku είπε η διαφορα ειναι 8 ευρω + δεν θα πληρωσω μεταφορικα επειδη ειναι απο θεσσαλονικη Μιλαμε για διαφορα 15 ευρω Ασήμαντη διαφορα... Μπορείς όμως να δοκιμάσεις να μας πεις εφόσον δεν σε καλύπτουν όσα διάβασες πριν μας ενημερώσεις
MessatsuRoku Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 1 ώρα πριν, kormos είπε Ασήμαντη διαφορα... Μπορείς όμως να δοκιμάσεις να μας πεις εφόσον δεν σε καλύπτουν όσα διάβασες πριν μας ενημερώσεις Πηρα τηλ δεν το σηκωσε κανεις, τωρα που ειδα στο σκρουτζ δεν υπηρχε διαθεσιμο το στικακι
funbreaker Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 Παιδιά μακριά. Τους στέλνω emails εδώ και μέρες και δεν απαντάνε καν.
mofori Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2019 Φιλε ΜΑΚΡΙΑ Απο αυτο το μαγαζι . Αγορασα την ανοιξη supermicro μητρικη με 430+ ευρω , μεσα σε λιγο διαστημα χαλασε και κατοπιν πολλων email και απειλων μου απαντησαν να τη στειλω σε αυτους ταχυδρομικα και εχουν περασει 3 εβδομαδες και δεν πηγε κανενας να παραλαβει! Εντωμεταξυ εδω και μηνες και καλα αναβαθμιζουν το τηλ σε voip. Tους εχω στειλει 10 μειλ να πανε να παραλαβουν για να τη στειλουν στην Ολλανδια για αντικατασταση και παλι δεν απαντανε τιποτα!!! Τα κλαιω ηδη τα χρηματα που εδωσα για τη μητρικη.... θα κανω καταγγελια στο ΙΝΚΑ και στο συνηγορο του πολιτη.
funbreaker Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Σε μένα απαντούσαν όσο ήταν ακόμα στο skroutz και τους ένοιαζαν οι κριτικές. Αφότου έφυγαν απλά αγνοούν τα emails μου. Ευτυχώς το ζήτημά μου δεν ήταν σοβαρό και μεγάλου κόστους. Φανταστείτε να είχα αγοράσει τίποτα ακριβό, να είχα πρόβλημα και να μην μου απαντούσαν. ΜΑΚΡΙΑ!!! Επεξ/σία 9 Σεπτεμβρίου 2019 από funbreaker
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα