Jlaxy Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 11 λεπτά πριν, opcorsa είπε πειτε με άπλα και ωνάση... παντως ακομα αισθανομαι Privileged που με 8.5 ευρω πακετο whats up κανω τις δουλειες μου και μπορω να μιλαω απειρα καθως εχω συγκεντρωσει πολλα λεπτα και μβ απο προηγουμενες ανανεωσεις του παρελθοντος που δεν ληγουν αν ανανεωσω σε λιγοτερο απο μηνα (αυτο αραγε με το οτι κρατας λεπτα-δεδομενα-σμς οταν ανανεωνεις πριν το τελος του μηνα πως και δεν το εχουν καταργησει ακομα; αναμενω δελτιο τυπου πάραυτα ) 😵 Αυτό με την ανανέωση παίζει και cosmocarta? Δλδ πριν τη λήξη του μήνα αν κάνεις ανανέωση πάνε μαζί? Πρώτη φορά το ακούω. 1
likos_de Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 10 ευρώ το 2μηνο, voip για κλήσεις και τέλος. Τέρμα τα πακέτα που τα πήγαν στα 8.5 ευρώ. Με την callingcredit έχεις 0.006€/λεπτο και τα λεφτά στον λογαριασμό δεν λήγουν ποτέ. Βάζεις ~12 ευρώ μπαίνουν 10 που αντιστοιχούν σε 1666 λεπτά ομιλίας με ελάχιστη χρεωση το λεπτό και τα χρησιμοποιείς οπότε θες. Δεν λήγουν ΠΟΤΕ! Αν οι εταιρίες θέλουν να παίξουν τέτοιο παιχνίδι... Καλώς. Προσωπικά θα γυρίσω την οικογένεια μου στο voip, εν ανάγκη και τους παππούδες και γιαγιάδες, θα τους πάρω Smartphone αν χρειαστεί θα το πω στους γύρο μου συγγενείς και φίλους και όσοι θέλουν ας ακολουθήσουν... Λύσεις υπάρχουν αρκεί να ψαχτείς. 4 1
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 7 λεπτά πριν, likos_de είπε 10 ευρώ το 2μηνο, voip για κλήσεις και τέλος. Τέρμα τα πακέτα που τα πήγαν στα 8.5 ευρώ. Με την callingcredit έχεις 0.006€/λεπτο και τα λεφτά στον λογαριασμό δεν λήγουν ποτέ. Βάζεις ~12 ευρώ μπαίνουν 10 που αντιστοιχούν σε 1666 λεπτά ομιλίας με ελάχιστη χρεωση το λεπτό και τα χρησιμοποιείς οπότε θες. Δεν λήγουν ΠΟΤΕ! Αν οι εταιρίες θέλουν να παίξουν τέτοιο παιχνίδι... Καλώς. Προσωπικά θα γυρίσω την οικογένεια μου στο voip, εν ανάγκη και τους παππούδες και γιαγιάδες, θα τους πάρω Smartphone αν χρειαστεί θα το πω στους γύρο μου συγγενείς και φίλους και όσοι θέλουν ας ακολουθήσουν... Λύσεις υπάρχουν αρκεί να ψαχτείς. Voip απαιτεί data τα οποία δεν τα έχεις υπολογίσει στο κόστος.
burnin Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 7 λεπτά πριν, likos_de είπε 10 ευρώ το 2μηνο, voip για κλήσεις και τέλος. Τέρμα τα πακέτα που τα πήγαν στα 8.5 ευρώ. Με την callingcredit έχεις 0.006€/λεπτο και τα λεφτά στον λογαριασμό δεν λήγουν ποτέ. Βάζεις ~12 ευρώ μπαίνουν 10 που αντιστοιχούν σε 1666 λεπτά ομιλίας με ελάχιστη χρεωση το λεπτό και τα χρησιμοποιείς οπότε θες. Δεν λήγουν ΠΟΤΕ! Αν οι εταιρίες θέλουν να παίξουν τέτοιο παιχνίδι... Καλώς. Προσωπικά θα γυρίσω την οικογένεια μου στο voip, εν ανάγκη και τους παππούδες και γιαγιάδες, θα τους πάρω Smartphone αν χρειαστεί θα το πω στους γύρο μου συγγενείς και φίλους και όσοι θέλουν ας ακολουθήσουν... Λύσεις υπάρχουν αρκεί να ψαχτείς. Ενδιαφέρον αυτο φιλε. Δεν μας λες και τιποτα παραπανω; θα φαινεται το νουμερο του κινητού σου όταν καλείς; χρειάζεται καποια Εφαρμογή να εγκαταστησεις; καλη φαση που τα χρηματα δεν λήγουν. Για δεδομενα; παιζει κατι αντίστοιχο;
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 Ξέρουμε αν θα παίζει στην Ελλάδα μια prepaid κάρτα από το ebay με 5 GB internet και την βάλω στο δεύτερο sim tray και την έχω μόνο για data?
likos_de Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 11 λεπτά πριν, natural_sgf είπε Voip απαιτεί data τα οποία δεν τα έχεις υπολογίσει στο κόστος. Βάζεις 10 κάθε δύο μήνες. Τον πρώτο βολεύεσαι με τα mb που δίνουν δώρο από την ανανέωση και τον δεύτερο ενεργοποιείς πακέτο data. Έτσι βγαίνει 5 ευρώ ο μήνας. Συμφέρει βέβαια πιο πολύ σε αυτούς που δεν μιλάνε πάνω από 300-400 λεπτά τον μήνα στο τηλέφωνο (θεωρώ την πλειοψηφία) 1
badbad Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 1 ώρα πριν, Arkin είπε Στα συμβολαια γινεται το μεγαλο κλεψιμο. Αυτα που εχουμε με 7-8 ευρω το μηνα σε whats up θες 50 ευρω για συμβολαιο. Βλεπω κατι συμβολαια με 30 ευρω να δινουν 500mb internet 100 λεπτα προς ολους και 1000 λεπτα προς ιδιο δικτυο. ΤΟ ΚΛΕΨΙΜΟ. Oυτε μεταφορα λεπτων εχει ουτε τιποτα. Τα καρτοκινητα εφοσον ξερει καποιος να τα δουλευει και να περνει ολες τις παροχες ειναι 300-400% φθηνοτερα απο τα συμβολαια. Εχει αλλαξει αυτο με τα 12 ευρω. 2 μηνες ειναι η διαρκεια χρηματων και 3 μηνες μπαινει φραγη. Αστα και να δεις τι ερχεται απο 19 Μαρτιου. Κοψιμο το πακετο με τα 7.5 ευρω τελειως και λενε και για μηνα και στους 2 φραγη. Εχει να πεσει voip και κοψιμο αριθμων. Αυτοι νομιζουν οτι ο κοσμος θα συνεχισει να καθετε να τους πληρωνει αυτα που ζητανε. Αμ δε. Μέσα στην τιμή των ακριβών συμβολαίων είπαμε είναι και το κόστος της συσκευής που σου δίνει σαν επιδότηση! Ξέρεις πόσα ψώνια θέλουν τσάμπα να πάρουν το νέο iPhone κάθε δύο χρόνια και εκβιάζουν πως θα αλλάξουν πάροχο... ; Υπάρχουν και οι περιπτώσεις που πληρώνουν κάποιοι που δεν ασχολούνται πολύ ακριβά συμβόλαια αλλά το 99% νομίζω πως δεν έχει λεφτά για πέταμα και το ψάχνει πολύ. Άσε που οι εταιρίες τώρα πια προσφέρουν στα συμβόλαια όλα σε ένα με ίντερνετ σταθερό κινητό και τηλεόραση. Πρέπει να είσαι πολύ αδιάφορος ή χαζός για να πληρώνεις πολλά χωρίς λόγο τώρα πια. Πάντως τα 12 ευρώ για αυτά που μπορεί να σου προσφέρει ένα ψαγμενο πρόγραμμα καρτοκινητου είναι τσάμπα . Σίγουρα και τα 8.5 ευρώ που στοίχιζαν μέχρι πρότινος ήταν ακόμα πιο τσάμπα αλλά τι να κάνουμε που το κράτος φορολογεί τα πάντα.
likos_de Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 13 λεπτά πριν, burnin είπε Ενδιαφέρον αυτο φιλε. Δεν μας λες και τιποτα παραπανω; θα φαινεται το νουμερο του κινητού σου όταν καλείς; χρειάζεται καποια Εφαρμογή να εγκαταστησεις; καλη φαση που τα χρηματα δεν λήγουν. Για δεδομενα; παιζει κατι αντίστοιχο; callingcredit.com κάνεις λογαριασμό, βάζεις λεφτά μέσω paypal, κατεβάζεις την εφαρμογή mobile voip από το playstore και κάνεις επιβεβαίωση του αριθμού σου. Ο αριθμός ύστερα φαίνεται κανονικά σε ότι κλήση κάνεις. Το μόνο που χρειάζεσαι είναι ίντερνετ είτε WiFi είτε 4g/3g και η ποιότητα εξαιρετική. 1
Arkin Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 1 ώρα πριν, ThReSh είπε Κανείς δεν παίρνει προγραμματα συμβολαίου με τιμές "τιμοκαταλόγου". 😛 Κατα τα άλλα ναι, θα ήταν ωραίο να είχαμε τη μεταφορά λεπτών/mb... Και ομως εχει παρα πολλους. Στην Ελλαδα ειμαστε. 1 ώρα πριν, opcorsa είπε πειτε με άπλα και ωνάση... παντως ακομα αισθανομαι Privileged που με 8.5 ευρω πακετο whats up κανω τις δουλειες μου και μπορω να μιλαω απειρα καθως εχω συγκεντρωσει πολλα λεπτα και μβ απο προηγουμενες ανανεωσεις του παρελθοντος που δεν ληγουν αν ανανεωσω σε λιγοτερο απο μηνα (αυτο αραγε με το οτι κρατας λεπτα-δεδομενα-σμς οταν ανανεωνεις πριν το τελος του μηνα πως και δεν το εχουν καταργησει ακομα; αναμενω δελτιο τυπου πάραυτα ) 😵 Δεν παιζει να καταργηθει αυτο. Ηδη το εβαλαν απο περσι νομιζω. Παντα θα μεταφερονται τα λεπτα και τα MB. 28 λεπτά πριν, likos_de είπε 10 ευρώ το 2μηνο, voip για κλήσεις και τέλος. Τέρμα τα πακέτα που τα πήγαν στα 8.5 ευρώ. Με την callingcredit έχεις 0.006€/λεπτο και τα λεφτά στον λογαριασμό δεν λήγουν ποτέ. Βάζεις ~12 ευρώ μπαίνουν 10 που αντιστοιχούν σε 1666 λεπτά ομιλίας με ελάχιστη χρεωση το λεπτό και τα χρησιμοποιείς οπότε θες. Δεν λήγουν ΠΟΤΕ! Αν οι εταιρίες θέλουν να παίξουν τέτοιο παιχνίδι... Καλώς. Προσωπικά θα γυρίσω την οικογένεια μου στο voip, εν ανάγκη και τους παππούδες και γιαγιάδες, θα τους πάρω Smartphone αν χρειαστεί θα το πω στους γύρο μου συγγενείς και φίλους και όσοι θέλουν ας ακολουθήσουν... Λύσεις υπάρχουν αρκεί να ψαχτείς. Να σε ρωτησω πανω σε αυτο. Αν μπει φραγη στο κινητο λογω μη ανανεωσης καρτας συνεχιζει να δουλευει το voip μεσω των ΜΒ που εχουμε πχ απο παρε μοιρασε? 20 λεπτά πριν, natural_sgf είπε Voip απαιτεί data τα οποία δεν τα έχεις υπολογίσει στο κόστος. Με παρε μοιρασε μπορεις να περνεις 1-2gb καθε μηνα απο φιλους που βαζουν καρτα εντελως δωρεαν. Ετσι βαζω 3 χρονια τωρα και εχω παντα 6-7gb δεδομενα που τα ανανεωνω. 4 λεπτά πριν, likos_de είπε callingcredit.com κάνεις λογαριασμό, βάζεις λεφτά μέσω paypal, κατεβάζεις την εφαρμογή mobile voip από το playstore και κάνεις επιβεβαίωση του αριθμού σου. Ο αριθμός ύστερα φαίνεται κανονικά σε ότι κλήση κάνεις. Το μόνο που χρειάζεσαι είναι ίντερνετ είτε WiFi είτε 4g/3g και η ποιότητα εξαιρετική. Απαντα λιγο σε αυτο που ρωτησα αν γνωριζεις. Πχ εχω 7GB απο παρε μοιρασε. Αν δεν ανανεωσω και μπει φραγη συνεχιζει να δουλευει το voip μεσω των ΜΒ που εχω τα οποια προφανως δεν ληγουν αφου τα ανανεωνω συνεχεια με το παρε μοιρασε? 1
opcorsa Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 20 λεπτά πριν, Arkin είπε Και ομως εχει παρα πολλους. Στην Ελλαδα ειμαστε. Δεν παιζει να καταργηθει αυτο. Ηδη το εβαλαν απο περσι νομιζω. Παντα θα μεταφερονται τα λεπτα και τα MB. "το εβαλαν" που σημαινει μπορει και να το βγαλουν...τοτε πραγματι θα ειναι χαλια... γιατι τωρα τουλαχιστον αν μιλας πολυ πχ 1 μηνα εχεις καβατζα τους προηγουμενους που δεν μιλησες...
Arkin Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 6 λεπτά πριν, badbad είπε Μέσα στην τιμή των ακριβών συμβολαίων είπαμε είναι και το κόστος της συσκευής που σου δίνει σαν επιδότηση! Ξέρεις πόσα ψώνια θέλουν τσάμπα να πάρουν το νέο iPhone κάθε δύο χρόνια και εκβιάζουν πως θα αλλάξουν πάροχο... ; Υπάρχουν και οι περιπτώσεις που πληρώνουν κάποιοι που δεν ασχολούνται πολύ ακριβά συμβόλαια αλλά το 99% νομίζω πως δεν έχει λεφτά για πέταμα και το ψάχνει πολύ. Άσε που οι εταιρίες τώρα πια προσφέρουν στα συμβόλαια όλα σε ένα με ίντερνετ σταθερό κινητό και τηλεόραση. Πρέπει να είσαι πολύ αδιάφορος ή χαζός για να πληρώνεις πολλά χωρίς λόγο τώρα πια. Πάντως τα 12 ευρώ για αυτά που μπορεί να σου προσφέρει ένα ψαγμενο πρόγραμμα καρτοκινητου είναι τσάμπα . Σίγουρα και τα 8.5 ευρώ που στοίχιζαν μέχρι πρότινος ήταν ακόμα πιο τσάμπα αλλά τι να κάνουμε που το κράτος φορολογεί τα πάντα. Συνηθως οι εταιριες τα δινουν τα κινητα στην επισημη αρχικη τιμη. Ενω skroutz εχουν 300-400 ευρω πιο κατω. Δεν αξιζει αυτο με την επιδοτηση ειναι τερμα κλεψιμο. Μόλις τώρα, opcorsa είπε "το εβαλαν" που σημαινει μπορει και να το βγαλουν...τοτε πραγματι θα ειναι χαλια... γιατι τωρα τουλαχιστον αν μιλας πολυ πχ 1 μηνα εχεις καβατζα τους προηγουμενους που δεν μιλησες... Ισχυει αυτο. Μπορεις να εχεις κρατησει 2000-3000 λεπτα απο μηνες που δεν μιλας πολυ και να τα ξοδεψεις πχ το καλοκαιρι. Οπως και τα MB. 1 1
opcorsa Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 17 λεπτά πριν, Arkin είπε Συνηθως οι εταιριες τα δινουν τα κινητα στην επισημη αρχικη τιμη. Ενω skroutz εχουν 300-400 ευρω πιο κατω. Δεν αξιζει αυτο με την επιδοτηση ειναι τερμα κλεψιμο. Ισχυει αυτο. Μπορεις να εχεις κρατησει 2000-3000 λεπτα απο μηνες που δεν μιλας πολυ και να τα ξοδεψεις πχ το καλοκαιρι. Οπως και τα MB. μεχρι ποτε ειναι το ερωτημα
Arkin Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 Μόλις τώρα, opcorsa είπε μεχρι ποτε ειναι το ερωτημα Δεν εχουν πει κατι για αυτο. Κατα 99% δεν προκειται να το κοψουν. Ειδικα τωρα που θελουν ανα 2 μηνες ανανεωση. Θα φυγει πολυς κοσμος αν το κανουν. 1
Ntinaras Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 1 ώρα πριν, fg9000 είπε Μου αρέσει που έχουν μπει μερικά φερεφονάκια για να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα. είναι απλό, μποικοτάζ για 2 μήνες και να δεις τι θα κάνουν μετά. Δυστυχως ειναι ειδος πρωτης αναγκης και για το 80% του κοσμου δεν γινεται αυτο.
badbad Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 1 ώρα πριν, KANAR είπε Γνωριζω πολυ καλα τι ειναι η επιτροπη ανταγωνισμου ,αλλωστε εγω την ανεφερα. Θα μου επιτρεψεις να διαφωνησω για τα οσα λες περι ανεξαρτησιας κ.τ.λ Δεν θα θυμησω οσα εχουν ακουστει κατα την περιοδο πολλων ετων , απλα θα πω οτι αυτην την εποχη , προεδρος ειναι η Βασιλικη Θανου... Η εναρμονισμενη πρακτικη ειναι τοσο εμφανης στα παντα. Ποιες επιλογες εχω στο ποσο ανανεωσης?Στην διαρκεια ισχυος? Στο τι γινονται τα χρηματα μου σε περιπτωση ληξης του οριου? κτλ.Ποια ειναι η αντιστοιχια με χωρες της ΕΕ. Και δεν μιλαω για χωρες φτωχες αλλα για χωρες σαν την Γερμανια. Που ακριβως βρισκεται ο ανταγωνισμος? Κι αν αποφασισουν αυριο το πρωι οτι μινιμουμ ανανεωση ειναι 50 ευρω με διαρκεια 15 ημερες? Και ολα αυτα σε ποια χωρα? Στην Ελλαδα που βγαινει? απο μια κριση ετων. Για τα υπολοιπα που λες εχω παλι διαφωνια αλλα και να μην ειχα ,δεν φταινε οι πολιτες αν οι εταιριες διναν τις σιμ με το κιλο. Ασε που απο τον ισολογισμο μιας εταιριας της οικ χρησης του 2017 που εβλεπα, η μεγαλη αυξηση στα κερδη ηταν απο την κινητη τηλεφωνια,πριν γινουν ολα αυτα τα τρελα. Πραγματικα χαιρομαι εαν βρισκεσαι σε θεση να βλεπεις τοσο ανετα το θεμα αλλα πρεπει να δουμε και τον κοσμο που πραγματικα ζοριζεται για τα βασικα και πιστεψε με ειναι πολυς. Εχεις να κάνεις κάποια επίσημη καταγγελία για τις πρακτικές της επιτροπής ανταγωνισμου ή την αφορίζεις με βάση τις φήμες. Θέλω να σου θυμίσω πως όταν το καρτέλ του γάλακτος πήγε να βάλει βάση τιμής τα 1.20 , πήγε να πέσει η κυβέρνηση. Η αύξηση τιμή έχει να κάνει καθαρά με την επιβολή φόρου κινητής τηλεφωνίας υπέρ του δημοσίου. Εκεί δεν μπορεί να μιλήσει κανείς και φυσικά δεν ανοίγει ρουθούνι. Παρόλα αυτά από 1-1-19 θεσπίστηκαν και νόμοι που προστατεύουν τους πολίτες από επιπλέον χρεώσεις των εταιριών όπως πλαφόν λογαριασμών.
Προτεινόμενες αναρτήσεις