Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Dellapple είπε

Φοιτητικό και είσαι χαλαρός.....3... συγκεκριμένα.... σιγά μην τρώω τα λεφτά μου στους κλέφτες.... α και που είσαι η κοτε κάθε μήνα  μου στέλνει βάλε κάρτα βάλε ένα πακέτο και δεν θα χάσεις τα λεπτά και MB  Που έχεις...!!!!

Είσαι φοιτητής;

• Απαντ. 550
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, guzel είπε

Άλλος πλανήτης. Πάμε: 12% (από 0 έως 50ευρώ) έως 20% (για πάνω από 50ευρω κλιμακωτά) φόρος κινητής βάλε και 28% φόρος εισοδηματος.

Τι σχέση έχει ο φόρος κινητής, με το 29% που φορολογούνται τα κέρδη των εταιριών;

Τι πιστεύεις ότι ισχύει στην υπόλοιπη Ευρώπη; 

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
51 λεπτά πριν, guzel είπε

Για φρεντακια, στοίχημα, Netflix φτάνουν ε;

Εμένα ρωτάς;

Ούτε φρέντο πίνω, ούτε παίζω τυχερά παιχνίδια και ούτε netflix έχω.

Επεξ/σία από natural_sgf
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, guzel είπε

Μια χαρά καταλαβαίνω. Εσύ δεν καταλαβαίνεις ότι για να έχεις στην κατοχή σου ελληνικό αριθμό έχει κόστος 5ε/μήνα. (περίπου δύο καφέδες).

τα οποία σου μένουν στην κάρτα για να τα χρησιμοποιήσεις όπως εσύ θέλεις

επιπλέον δεν είναι υποχρεωτικό ούτε ο αριθμός αλλά ούτε και ο συναγερμός .. κοψτα αν δεν σου αρεσει κάτι στις υπηρεσίες που σου παρέχονται. 

Τι λες ρε φίλε την παλεύεις? Ετσι οπως τα λες αν ειναι να κόψουμε και το σταθερό και το ιντερνετ και να γυρίσουμε στην εποχή των δεινοσαύρων.

Με τα λεγομενά σου, θα ξεσκιζόμαστε στην δουλειά για να μας τα τρώνε οι εταιρείες και να πλουτίζουν.

Όπως είπα και πριν προχθές μου έφαγε τα 18 ευρώ που είχα στην κάρτα, τα έβγαλα απο την τσέπη μου και τα έδωσα και αυτοί χωρίς κόπο, έτσι απλά μου τα έφαγαν, φτάνει πια αυτή η εκμετάλευση. Εγώ αλλα΄όπως και άλλοι πολλοί προσπαθούμε να βρούμε το πιο οικονομικό. Εσύ μάλλον δεν θα έχεις οικονομικό πρόβλημα με αυτά που λες.

Οπότε πάνε πάρε τις καρτούλες σου απο τις γνωστές εταιρείες και άσε μας ήσυχους και τις εξυπνάδες πανε να τις πεις πουθενά αλλού. ΕΛΕΟΣ είσαι.

Τζάμπα κάθομαι και ασχολούμαι, απο οτι διάβασα και άλλοι σε κράξανε και εσυ συνεχίζεις τα δικά σου. 

Επεξ/σία από pavloa
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, guzel είπε

κατάντια αγόρι μου.

Όχι φίλε μου ... σε μια χώρα που κλέβουν όλοι τα πάντα..... Εγώ κοιτάω να γλυτώσω χρήματα κατάντια είναι να διαβάζω άτομα να λένε το χρόνο πρέπει να βάλω 60 ευρώ κάρτα και με κλέβουν γιατί αυτά θα τα ξόδευα  για καφέ... Αυτό είναι κατάντια. Τα 12 ευρώ. Στους 2 μήνες είναι κάτι απλό και νορμάλ... άμα δεν μπορείς μην έχεις συσκευή. Απλά τα πράγματα .

Επεξ/σία από Dellapple
  • Like 3
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Dellapple είπε

Όχι φίλε μου ... σε μια χώρα που κλέβουν όλοι τα πάντα..... Εγώ κοιτάω να γλυτώσω χρήματα κατάντια είναι να διαβάζω άτομα να λένε το χρόνο πρέπει να βάλω 60 ευρώ κάρτα και με κλέβουν γιατί αυτά θα τα έδειξα για καφέ... Αυτό είναι κατάντια. Τα 12 ευρώ. Στους 2 μήνες είναι κάτι απλό και νορμάλ... άμα δεν μπορείς μην έχεις συσκευή. Απλά τα πράγματα .

Ναι τα 60 ευρώ προτειμώ να τα δώσω σε καφέ ή γενικά στην αγορά παρά να τα δώσω σε αυτούς και να πλουτίζουν.

όπως σου είπαμε αυτές τις κάρτες τις αγοράζουμε για συναγερμούς και gps επειδή συμφέρει. Στο κινητό μου δεν θα βάλω τέτοια κάρτα θα συνεχίσω να βάζω 10 ευρώ τον μήνα επειδή το χρειάζομαι.

Και αν δε σου αρέσει να διαβάζεις την <<κατάντια>> όπως είπες, τότε μην μπαίνεις στα φορουμε και γενικά ούτε στο ιντερνετ. 

• Like 2
Επισκέπτης
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, guzel είπε

Να σου πω μόνο ότι είμαι μέλος από το 2008.

11 χρόνια μέλος με μόλις 98 μηνύματα εκ των οποίων τα περισσότερα σε αυτό το τόπικ? Σύντροφε αυτοεκτίθεσαι να 'ούμε

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, guzel είπε

Η μόνη αναφορά που δύναται να γίνει είναι η επίθεση που δέχεται η αντίθετη άποψη. Χαρακτηρισμοί τέτοιου τυπου και προσωπικές επιθέσεις δεν επιτρέπονται από τους κανόνες τους οποιους συμφώνησες για να συμμετέχεις στην κοινότητα αυτή. Να σου πω μόνο ότι είμαι μέλος από το 2008.

Το θέμα αφορά "Πάει η κάρτα των 5€ πάει και των 10€" και ξαναλέω λοιπόν καλώς καταργήθηκε και είναι ευκαιρία για να δούμε ακόμα καλύτερα πακέτα. Οποιος δεν μπορεί να συντηρήσει αριθμό ας το κόψει ή ας βάλει inter telecom με 0.10 λεπτά το λεπτό. ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ.

το καταλαβαμε,το εγραψες 100 φορες,φτανει,αρκετα........εχουμε το δικαιωμα να διαφωνουμε.........τραβα αφρικη,που συμφωνουν μαζι σου.....

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...