Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φίλε μ κάτοχος ryzen 5 1600x εγώ με gtx 1080 παίζω lol με 150 fps μόνο απλά επειδή τα μισά games ιδικά τα γνωστά fps lol fortnite pubg δεν κανουν οι ryzen απλά είναι υπερτιμημένη δεν ξέρω. Γτ αλήθεια εγω περιμένω ryzen 3 genias θα τσεκάρω πρωτα άτομα που θα το πάρουν και μετά θα δω αλλιώς ιντελ αξία μην ακούτε γειά τους ryzen απλά φιλε είσαι και εσύ θύμα ωπος την πάτησα και εγω αλλά τι να πω όλοι λέγανε γαματη καλύτερη γεια gaming άπω ιντελ το πίστεψα που να παιθανουν αλήθεια τα λαμογια με τις μαλακιες έδωσα 260ευρω γειά παπαριες amd θα έβαζα αλλά 100 και τώρα θα ήμουν κομπλέ όχι έτσι ξενερωμενος μακριά από ryzen άμα κάνεις τπτ οικονομίες πουλατα και βάλε και κάτι και πάρε ιντελ εγώ θα σου πρότεινα περίμενε 2 μήνες να δούμε  την 3 γενια μην το πάρεις απλά τσεκάρε ρώτα γειά να μάθεις μπορεί και αυτή να ειναι μάπα όσο αφορά το gaming μιλάω πάντα και μην πει κανείς τη μαλάκια πάλι ότι μια χαρά παίζουν οι ryzen ναι σε multi core αλλά ζήτημα να είναι πολύ λίγα games που τα χρισιμοποιουν 

• Sad 4
  • Απαντ. 51
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, Nikosgiannos είπε

Φίλε μ κάτοχος ryzen 5 1600x εγώ με gtx 1080 παίζω lol με 150 fps μόνο απλά επειδή τα μισά games ιδικά τα γνωστά fps lol fortnite pubg δεν κανουν οι ryzen απλά είναι υπερτιμημένη δεν ξέρω. Γτ αλήθεια εγω περιμένω ryzen 3 genias θα τσεκάρω πρωτα άτομα που θα το πάρουν και μετά θα δω αλλιώς ιντελ αξία μην ακούτε γειά τους ryzen απλά φιλε είσαι και εσύ θύμα ωπος την πάτησα και εγω αλλά τι να πω όλοι λέγανε γαματη καλύτερη γεια gaming άπω ιντελ το πίστεψα που να παιθανουν αλήθεια τα λαμογια με τις μαλακιες έδωσα 260ευρω γειά παπαριες amd θα έβαζα αλλά 100 και τώρα θα ήμουν κομπλέ όχι έτσι ξενερωμενος μακριά από ryzen άμα κάνεις τπτ οικονομίες πουλατα και βάλε και κάτι και πάρε ιντελ εγώ θα σου πρότεινα περίμενε 2 μήνες να δούμε  την 3 γενια μην το πάρεις απλά τσεκάρε ρώτα γειά να μάθεις μπορεί και αυτή να ειναι μάπα όσο αφορά το gaming μιλάω πάντα και μην πει κανείς τη μαλάκια πάλι ότι μια χαρά παίζουν οι ryzen ναι σε multi core αλλά ζήτημα να είναι πολύ λίγα games που τα χρισιμοποιουν 

Nice troll attempt πάλι.

https://www.fpsbenchmark.com/lol/ryzen-5-1600

190 1080p ultra

235 1080p medium

και αυτά με 1600 stock όχι 1600x που έχει και μεγαλύτερο boost.

Εν κατακλείδι

https://www.fpsbenchmark.com/ryzen-5-1600-vs-i5-8600k

14% πίσω σε 1080p ultra με 1080 ti.

Με τη δικιά σου 1080 προφανώς και οι διαφορές θα είναι μικρότερες. Σε 1440p είναι σχεδόν αμελητέες με oc + γρήγορες μνήμες στον 1600 (έχω και νούμερα σε ένα σωρό games με την ίδια κάρτα αν ενδιαφέρεσαι). Csgo, pubg medium 1% lows και gta5 ήταν οι μεγαλύτερες διαφορές στα σύγχρονα games.

Παρόλα αυτά keep whining.

Επεξ/σία από ilos
  • Like 2
Δημοσ.

Αυτα τα νούμερα κοίταγα εγώ και το πίστεψα και μένα με 300fps μπαίνει και μετά πάνε 150 ιδικά γειά το lol μην μ λες ότι χυροτερο γειά ryzen ψαξε στο YouTube και θα καταλάβεις τι σου λέω η μάλλον σας πληρώνει δεν εξηγείται που δε έχετε δει ακόμα 

• Sad 2
Δημοσ.
6 ώρες πριν, Nikosgiannos είπε

Κάτι κάνεις λάθος φίλε

Δημοσ.

Όχι δεν κάνω λάθος τπτ δεν το έχω μόνο εγω το θεμα απλά θα στο εξηγήσω και κοίτα να καταλάβεις παρακαλώ ποla games χρισιμοποιουν 2 πυρήνες και όχι 6 και σε μόνους πυρήνες η  ryzen δεν ειναι καλή οπότε αυτός είναι ο λόγος φίλε ψαξτο και θα καταλάβεις τι εννοώ 

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Nikosgiannos είπε

Όχι δεν κάνω λάθος τπτ δεν το έχω μόνο εγω το θεμα απλά θα στο εξηγήσω και κοίτα να καταλάβεις παρακαλώ ποla games χρισιμοποιουν 2 πυρήνες και όχι 6 και σε μόνους πυρήνες η  ryzen δεν ειναι καλή οπότε αυτός είναι ο λόγος φίλε ψαξτο και θα καταλάβεις τι εννοώ 

Keep trolling but better 

Πολλά παιχνίδια παλιά μέχρι το 2013 έτρεχαν σε 2cores από τότε όμως έχουν αλλάξει πολύ τα πράγματα  αλλά και για αυτά τα παιχνίδια το Ipc/single core performance των ryzen είναι παραπάνω από αρκετή για αυτά τα σάπια games

Δημοσ.

Σάπια games το fornite το pubg το league of legend μπορεί να μην σου αρέσουν αλλά παίζουν πολύ περισσότεροι και είναι τα ποιο γνωστά παιχνίδια απλά δεν έχετε ιδέα το παίζετε και έξυπνη μερικοί γτ χανι στα παιχνίδια ο ryzen 2700x από τον ι5 9600 εφόσον είναι 8 μπορεί να το εξηγήσει κάνεις και μην πείτε δεν χάνει οποίος θελη στηχημα εδώ είμαι 200 ευρώ να βγάλω τον επεξεργαστή τσάμπα οποίος θελη μου λεει αναφέρομαι μόνο σε παιχνίδια μην παρεξηθω όποιον είναι σηγουρος ότι ο 2700χ είναι καλητερος εδώ στηχημα να τα δοκιμάσουμε και τα δυο

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Nikosgiannos είπε

Σάπια games το fornite το pubg το league of legend μπορεί να μην σου αρέσουν αλλά παίζουν πολύ περισσότεροι και είναι τα ποιο γνωστά παιχνίδια απλά δεν έχετε ιδέα το παίζετε και έξυπνη μερικοί γτ χανι στα παιχνίδια ο ryzen 2700x από τον ι5 9600 εφόσον είναι 8 μπορεί να το εξηγήσει κάνεις και μην πείτε δεν χάνει οποίος θελη στηχημα εδώ είμαι 200 ευρώ να βγάλω τον επεξεργαστή τσάμπα οποίος θελη μου λεει αναφέρομαι μόνο σε παιχνίδια μην παρεξηθω όποιον είναι σηγουρος ότι ο 2700χ είναι καλητερος εδώ στηχημα να τα δοκιμάσουμε και τα δυο

Πάρε i5 9600 και ανέβασε μας τας νούμερα σου. Άιντε περιμένουμε.

• Like 3
Δημοσ.

https://youtu.be/-VaGYmQXEjw πάρε να δεις ένα βηντεο με τον καλύτερο ryzen που υπάρχει με ένα ι5 που είναι και 50 ευρώ φτηνότερος και σας έχω σε 2 εβδομάδες δικό μ βηντεο που θα φτιάξω να δω τι θα πείτε μετά 

https://youtu.be/A60-idoV25Y αυτό το game παίζω και δεν είναι παλιό 2 χρόνια το fornite είναι πολύ γνωστό κοίτα τον καλύτερο ryzen τον 2700χ 320 ευρώ εναντίον ι5 9600κ 260 ευρώ 

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Nikosgiannos είπε

https://youtu.be/-VaGYmQXEjw πάρε να δεις ένα βηντεο με τον καλύτερο ryzen που υπάρχει με ένα ι5 που είναι και 50 ευρώ φτηνότερος και σας έχω σε 2 εβδομάδες δικό μ βηντεο που θα φτιάξω να δω τι θα πείτε μετά 

https://youtu.be/A60-idoV25Y αυτό το game παίζω και δεν είναι παλιό 2 χρόνια το fornite είναι πολύ γνωστό κοίτα τον καλύτερο ryzen τον 2700χ 320 ευρώ εναντίον ι5 9600κ 260 ευρώ 

εγω περιμενω τα δικα σου ,τετοια ανεβαζω και εγω πολλα...

• Like 5
Δημοσ.

Περιμένω να πληρωθώ και θα δεις πίστεψε τα δοκιμάσα τα πήρα από τον κολλητό μ και τα έβαλα 2 μέρες που έλειπε απλά μέρα με τη νύχτα τέλος του μήνα επιστροφω με βηντεο σε 3 games που παίζω και θα βάλω οποίο θέλετε αρκεί να μην το αγοράσω να είναι δωρεάν 

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Nikosgiannos είπε

Περιμένω να πληρωθώ και θα δεις πίστεψε τα δοκιμάσα τα πήρα από τον κολλητό μ και τα έβαλα 2 μέρες που έλειπε απλά μέρα με τη νύχτα τέλος του μήνα επιστροφω με βηντεο σε 3 games που παίζω και θα βάλω οποίο θέλετε αρκεί να μην το αγοράσω να είναι δωρεάν 

Εγινε παιχτουρα μου ,εδω θα ειμαστε δεν χανομαστε

• Thanks 1
Δημοσ.
10 ώρες πριν, Nikosgiannos είπε

Δηλαδη στο τέλος του μήνα να προετοιμαζόμαστε για πονοκεφάλους ,εμφράγματα και ταχυκαρδίες; 

Παιρνω από τώρα τα χάπια μου 

Δημοσ.

Όσο και να κοροϊδεύεις κράτα το ryzen σου να κάνει καμία εργασία και άσε εμάς που θέλουμε 144hz γτ μιλάω γειά άτομα που έχουν gtx 1080 πάνω παντός πολύ σύμφωνησαν μαζί μ μην ανησυχείτε μόνο μερικοί που δεν βλέπουν την πραγματικότητα και νομίζουν ότι έχουν καλό επεξεργαστή ryzen αντε bb πολύ ασχολήθηκα με άτομα που δεν καταλαβαίνουν τι τους λέω 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...