NotebookFreak Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 Καλησπέρα, Για το παρακάτω υπολογιστή έχω έναν G3258** που δεν θέλω να αποχωρηστώ ακόμη καθώς βγήκε θηρίο για τις δουλειές που του έκανα, +υπάρχει ένας παλιός δίσκος hdd (αν μπει και ssd δεν θα λεγα όχι)!Οπότε έχουμε κ λέμε Ποσό που διαθέτουμε :300-400 Χρήση υπολογιστή :γραφείο surfing Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: Τιποτα το ιδιαίτερο Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Ναι αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη: OXI Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? Μόνο ηχεία, και αυτα αν δν έχει η οδόνη δικά της Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος) ΑΘΗΝΑ Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα?Δεν εχω προβλημα Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο?Μπορω να το συναρμολογήσω κ γω Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο .Windows Αυτα .Ευχαριστώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα