Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, progulias είπε

Σε ευχαριστώ πολύ

Εχε υπόψιν οτι το S9+ έχει μεγαλύτερη μπαταρία και καλύτερη κάμερα απο το απλό S9 αλλά είναι μεγαλύτερο σε μήκος,πολλούς δεν τους βολεύει.Γενικώς κινητά πάνω απο 15cm είναι άβολα.

https://m.gsmarena.com/compare.php3idPhone1=8966&idPhone2=8967#g960f,g965f

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, AntiCambeR είπε

Εχε υπόψιν οτι το S9+ έχει μεγαλύτερη μπαταρία και καλύτερη κάμερα απο το απλό S9 αλλά είναι μεγαλύτερο σε μήκος,πολλούς δεν τους βολεύει.Γενικώς κινητά πάνω απο 15cm είναι άβολα.

https://m.gsmarena.com/compare.php3idPhone1=8966&idPhone2=8967#g960f,g965f

Ας τα δει καλύτερα έτσι https://www.phonearena.com/phones/size/Samsung-Galaxy-S9,Samsung-Galaxy-S9/phones/10716,10717

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, saruman123 είπε

Καλύτερα να περιμένεις να βγει το Mi9 να το δουλέψει κανένας γιατί έτσι δεν γίνεται δουλειά.

Εντάξει τα Samsung έχουν καποια αξιοπιστία.

Ήδη μιλάμε για τα 10αρια.

το 10αρι δεν το κοιτάω από απόψη τίμης. Το S9 και το xiaomi τα επιλεξα γιατί στα σκρουτζομαγαζα παίζουν στην ίδια περίπου τιμή

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 λεπτά πριν, progulias είπε

το 10αρι δεν το κοιτάω από απόψη τίμης. 

Αυτό εξυπακούεται

20 λεπτά πριν, progulias είπε

Το S9 και το xiaomi τα επιλεξα γιατί στα σκρουτζομαγαζα παίζουν στην ίδια περίπου τιμή

Θα πας στο S9+ που εχει δουλευτεί σύν εγγύηση/Support/Service.

Επεξ/σία από saruman123
  • Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, saruman123 είπε

Θα πας στο S9+ που εχει δουλευτεί.

Μάλλον εκεί καταλήγω και εγώ. Αν και το Μι9 είναι ένα χρόνο νεότερο μοντέλο

Δημοσ.
48 λεπτά πριν, progulias είπε

Μάλλον εκεί καταλήγω και εγώ. Αν και το Μι9 είναι ένα χρόνο νεότερο μοντέλο

To mi9 θα βελτιωθεί μόνο με updates γιατί έχουν θέματα στην χιαομεμε βγάζουν 6969 μοντέλα κάθε μέρα (βλέπε μι 8 προβλήματα που είχε με το software ενώ το mi mix 3 δεν τα είχε αυτά τα θέματα στο λογισμικό) εγώ βέβαια σε ίδια σκέψη για καινούριο κινητό κοντεύει (Μάιο με Ιουνίου) αλλά θέλω να το σω και από κοντά το μι 9 μάλλον πρέπει να κάνεις το ίδιο ο 855 είναι αρκετά δυνατότερος αλλά αν δίνεις έμφαση στις κάμερες τότε σ9+

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, LIGHT1NG είπε

To mi9 θα βελτιωθεί μόνο με updates γιατί έχουν θέματα στην χιαομεμε βγάζουν 6969 μοντέλα κάθε μέρα (βλέπε μι 8 προβλήματα που είχε με το software ενώ το mi mix 3 δεν τα είχε αυτά τα θέματα στο λογισμικό) εγώ βέβαια σε ίδια σκέψη για καινούριο κινητό κοντεύει (Μάιο με Ιουνίου) αλλά θέλω να το σω και από κοντά το μι 9 μάλλον πρέπει να κάνεις το ίδιο ο 855 είναι αρκετά δυνατότερος αλλά αν δίνεις έμφαση στις κάμερες τότε σ9+

Ναι εννοείται θα τα δω όλα από κοντά και θα το σκεφτώ πολύ. Δεν αλλάζω συχνά κινητό και φιλοδοξώ το καινούργιο να με πάει και αυτό καμιά τριετία. Τώρα που τα κοιτούσα και το ΝΟΚΙΑ 8.1 και το LG G7 φαίνονται εξίσου καλά

Δημοσ.
Μόλις τώρα, progulias είπε

Ναι εννοείται θα τα δω όλα από κοντά και θα το σκεφτώ πολύ. Δεν αλλάζω συχνά κινητό και φιλοδοξώ το καινούργιο να με πάει και αυτό καμιά τριετία. Τώρα που τα κοιτούσα και το ΝΟΚΙΑ 8.1 και το LG G7 φαίνονται εξίσου καλά

Προσωπικά.. Νοκια δεν θα επέλεγα τουλάχιστον ακόμα.. LG μια φορά είχα πριν βγει το Android δεν μπορώ να πω οτι έμεινα ευχαριστημένος 

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, LIGHT1NG είπε

Προσωπικά.. Νοκια δεν θα επέλεγα τουλάχιστον ακόμα.. LG μια φορά είχα πριν βγει το Android δεν μπορώ να πω οτι έμεινα ευχαριστημένος 

Και εγώ τα φοβάμαι λίγο αν και διαβάζω καλές κριτικές δεξιά και αριστερά.

Δημοσ.
Στις 15/3/2019 στις 10:46 ΜΜ, life is music είπε

Αν σε ενδιαφέρει πολύ η κάμερα δες το nokia 7 plus !

Δηλαδή σύγκρισης το Nokia 7 plus με το s9+ ; 😬

Στις 15/3/2019 στις 8:38 ΜΜ, progulias είπε

Καλησπέρα σε όλους. Σκέφτομαι να αλλάξω κινητό (εχω ενα HUAWEI P9 lite 3ετίας) και μεταξύ αυτών που είδα ξεχώρισα το Samsung S9 plus και του νέου XIAOMI Mi9. Παίζουν περίπου στις ίδιες τιμές που αναμένονται να πέσουν και άλλο. Εσεις τι θα διαλέγατε και για ποιόν λόγο (είναι σημαντικό να ξέρω όντας ψιλοάσχετος). Η χρήση που κάνω είναι φυσιολογική. Κλήσεις αρκετό ιντερνετ και e-mail και αρκετές φωτογραφίες - σχεδόν καθόλου παιχνίδια. Ευχαριστώ

Κατά την γνώμη μου το s9+ Είναι το καλύτερο τηλέφωνο που υπάρχει σε σχέση ποιότητας τιμής .

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Alexandros7474 είπε

Δηλαδή σύγκρισης το Nokia 7 plus με το s9+ ; 😬

Κατά την γνώμη μου το s9+ Είναι το καλύτερο τηλέφωνο που υπάρχει σε σχέση 

Και εμένα μ'αρέσει πολύ αλλά πριν καταλήξω σε αυτό ήθελα τη συγκριση και με αλλά ανάλογα κινητά μήπως εσεις ως πιο σχετικοί ειχατε να προτείνετε κάτι

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, progulias είπε

Και εμένα μ'αρέσει πολύ αλλά πριν καταλήξω σε αυτό ήθελα τη συγκριση και με αλλά ανάλογα κινητά μήπως εσεις ως πιο σχετικοί ειχατε να προτείνετε κάτι

Φίλε εχω το s9+ Και έχουν περάσει από τα χέρια μου τον τελευταίο χρόνο τα :

I phone 8 plus , lg g7 , lg v30 , xiaomi mi 8 , blackberry motion , p20 , note 8 , 

είναι με διαφορά το καλύτερο .

Δημοσ.

Το μόνο κακό από Samsung είναι ότι δίνουν exynos στην Ευρώπη... Αυτό πρέπει να το τσεκάρεις καλά πριν το πάρεις αν παίζεις παιχνίδια ειδικά λίγο παραπάνω. 

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, LIGHT1NG είπε

Το μόνο κακό από Samsung είναι ότι δίνουν exynos στην Ευρώπη... Αυτό πρέπει να το τσεκάρεις καλά πριν το πάρεις αν παίζεις παιχνίδια ειδικά λίγο παραπάνω. 

Οχι δεν παίζω παιχνίδια

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...