Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα παιδιά..όπως λέει και ο τίτλος ψάχνω να φτιάξω 1 πς από μτχ για να βγει όσο πιο φθηνό παίζει..Έχω πς δικό μου όποτε απλά θέλω ένα πς χρεπι που η μόνη απαίτηση που έχω είναι να παίζει lol ώστε να καίγομαι με κανα φίλο μου 2-3 φορές τον μήνα..Έχω στην κατοχή μου έναν intel pentium e5400 με την μητρική του Asrock g31m-s,έναν ssd που περισσεύει και έναν σκληρό..Οθόνη έχω πληκτρολόγια ποντίκια τα πάντα..αυτό που ζητάω από τους πιο έμπειρους είναι να μου πείτε αν αυτό που θέλω γίνεται..Έλεγα να κρατήσω τον επεξεργαστή αλλά να πάρω άλλη μητρική που να παίρνει ddr3 μνήμη..Και μια μτχ κάρτα πχ 660 ti..Έχω βάλει όριο τα 150..ευχαριστώ εκ των προτέρων 

Επεξ/σία από nikossof88
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, nikossof88 είπε

Καλησπέρα παιδιά..όπως λέει και ο τίτλος ψάχνω να φτιάξω 1 πς από μτχ για να βγει όσο πιο φθηνό παίζει..Έχω πς δικό μου όποτε απλά θέλω ένα πς χρεπι που η μόνη απαίτηση που έχω είναι να παίζει lol ώστε να καίγομαι με κανα φίλο μου 2-3 φορές τον μήνα..Έχω στην κατοχή μου έναν intel pentium e5400 με την μητρική του Asrock g31m-s,έναν ssd που περισσεύει και έναν σκληρό..Οθόνη έχω πληκτρολόγια ποντίκια τα πάντα..αυτό που ζητάω από τους πιο έμπειρους είναι να μου πείτε αν αυτό που θέλω γίνεται..Έλεγα να κρατήσω τον επεξεργαστή αλλά να πάρω άλλη μητρική που να παίρνει ddr3 μνήμη..Και μια μτχ κάρτα πχ 660 ti..Έχω βάλει όριο τα 150..ευχαριστώ εκ των προτέρων 

Καλησπέρα, ο επεξεργαστής σου ειναι αδύναμος, ακόμα και μητρική να αλλάξεις με DDR3 που δεν αξίζει, δεν θα παίζει άνετα. Μια κάρτα ακόμα και GTX660, θα κάθεται αφού ο επεξεργαστής δεν θα την ταίζει.

Τι τροφοδοτικό έχεις;

Θα πρότεινα νέο σύστημα με αυτά:

https://www.skroutz.gr/s/14023216/AMD-Ryzen-3-2200G-Box.html
https://www.skroutz.gr/s/15598886/Asrock-B450M-Pro4.html
https://www.skroutz.gr/s/14025412/Corsair-Vengeance-LPX-8GB-DDR4-3000MHz-CMK8GX4M2C3000C16.html

Και πουλάς τα παλιά δικά σου για κανα 30άρι ξερω γω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τροφοδοτικό κινεζικό που είναι έξω από το κουτί επειδή δεν χώραγε μέσα..Ηταν του πατέρα μου το πς όποτε έχουν γίνει εγκλήματα..ούτε μπροστά δεν τολμάω να το βάλω..Μάλλον η μόνη λύση σε και καινούργιο τότε..και σε καινούργιο τροφοδοτικό..Η μητρική που έβαλες μπαίνει κατευθείαν ή θέλει bios update?εχω άλλο πς να το κάνω αλλά δεν νιώθω και πολλά..Σε ευχαριστώ για την πρόταση μάλλον προς τα εκει πάω 

Επεξ/σία από nikossof88
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, nikossof88 είπε

Τροφοδοτικό κινεζικό που είναι έξω από το κουτί επειδή δεν χώραγε μέσα..Ηταν του πατέρα μου το πς όποτε έχουν γίνει εγκλήματα..ούτε μπροστά δεν τολμάω να το βάλω..Μάλλον η μόνη λύση σε και καινούργιο τότε..και σε καινούργιο τροφοδοτικό..Η μητρική που έβαλες μπαίνει κατευθείαν ή θέλει bios update?εχω άλλο πς να το κάνω αλλά δεν νιώθω και πολλά..Σε ευχαριστώ για την πρόταση μάλλον προς τα εκει πάω 

Απευθείας τον δέχεται τον επεξεργαστή.

Μάλλον πας και για νέο κουτί. Θα κρατήσεις δίσκο απο το παλιό; Ή θες όλο νέο;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, Sheogorath είπε

Απευθείας τον δέχεται τον επεξεργαστή.

Μάλλον πας και για νέο κουτί. Θα κρατήσεις δίσκο απο το παλιό; Ή θες όλο νέο;

Κρίμα είναι να κρατήσω το παλιό είναι πολύ σάπιο..έλεγα για cougar mx330-x..δίσκο έχω έναν 500αρη και έναν ssd 128 που περίσσεψε..Για την χρήση που θα κάνω φτάνουν και περισευουν

Επεξ/σία από nikossof88
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, nikossof88 είπε

Κρίμα είναι να κρατήσω το παλιό είναι πολύ σάπιο..έλεγα για cougar mx330-x..δίσκο έχω έναν 500αρη και έναν ssd 128 που περίσσεψε..Για την χρήση που θα κάνω φτάνουν και περισευουν

Άρα θέλεις τροφοδοτικό. Αν θες με 40 ευρώ έχει το Thermaltake RGB500W που έχει 5 χρόνια εγγύηση. Έχει και με 30 ευρώ ποιοτικά, αλλά έτσι κερδίζεις εγγύηση.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Sheogorath είπε

Άρα θέλεις τροφοδοτικό. Αν θες με 40 ευρώ έχει το Thermaltake RGB500W που έχει 5 χρόνια εγγύηση. Έχει και με 30 ευρώ ποιοτικά, αλλά έτσι κερδίζεις εγγύηση.

Αν και δεν είμαι του rgb λογικά δεν θα φαίνονται και πολύ όποτε αφού έχει τόση εγγύηση μια χαρά ακούγεται..

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...