Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας παιδιά έχω ένα πρόβλημα σύνδεσης επαγγελματικού λογαριασμού μέσα στο paypal . από την  φόρμα μέσα στο paypal τους έστειλα email για το πρόβλημα μου και ήρθε απευθείας ένα email απο ( [email protected]) που έλεγε κάποια βήματα πως να προσθέσεις  κάρτες να αφαιρέσεις  και διαφορά άλλα σαν πρώτη βοήθεια . δεν έχω πατήσει σε κανέναν σύνδεσμο μέσα στο εμαιλ αλλά απάντησα σε αυτό το εμαιλ πιο αναλυτικά  το πρόβλημα μου μιας και έλεγε πάνω πάνω ότι εάν δεν βοηθηθώ να απαντήσω πιο αναλυτικά . και τώρα μου έχουνε μπει υποψίες μήπως αυτό το εμαιλ είναι ψεύτικο και ψαροτκό 

Δημοσ.

Ναι το εμαιλ είναι αυτό ακριβός και σήμερα ήρθε ένα άλλο εμαιλ από το ίδιο  με περισσότερες  πληροφορίες και βήματα πως να το κάνω αλλά πάλη δεν μπορώ να συνδέσω την τράπεζα με το paypal . Το paypal το χρειάζομαι για τα το βάλω σας  μέθοδο πληρωμής μέσα στο e-shop μου και γιαυτό έκανα business account  και προσπαθώ να συνδέσω τον επαγγελματικό λογαριασμό της πειραιός με το paypal . μέσα στο εμαιλ έγραφε (Μπορείτε να προσθέσετε έναν τραπεζικό λογαριασμό που ανοίχθηκε στην ίδια χώρα με τον λογαριασμό σας στο PayPal.) η χώρα είναι Ελλάδα αλλά δεν δέχεται το iban . απλά δεν ξέρω εάν είναι το ίδιο να συνδέσω την κάρτα απο αυτόν τον επαγγελματικό λογαριασμό . όποιος ξέρει ας απαντήσει σε αυτό  

Δημοσ.
2 ώρες πριν, trelos10 είπε

η χώρα είναι Ελλάδα αλλά δεν δέχεται το iban

Αν ειναι ελλαδα ο λογαριασμος του ππ και ελληνικός ο τραπεζικός λογαριασμός, τοτε κάτι κανείς λάθος, εγω ποτε δεν ειχα τετοιο πρόβλημα

.

Τώρα να σημειώσω οτι κατά την διάρκεια των capital control και περίπου πριν 1-2 χρόνια οι Ελληνικές τράπεζες Δεν άφηναν να συνδέσεις ελληνικο τραπεζικό λογαριασμό στο paypal

.

Δεν ξέρω μήπως έχουν κολλήσει σε σένα και ισχύει αυτό.

Δημοσ.

για το λόγο που το θέλω εγώ για το e-shop μου τη είναι καλύτερο να συνδέσω κατευθείαν τον επαγγελματικό λογαριασμό ή την κάρτα αυτού του λογαριασμού ? να σημειώσω ότι τα στοιχεία μου τα έχω βάλει στα Ελληνικά και όχι με λατινικούς χαρακτήρες . και κάτι ακόμα όταν το είχα στην Ελληνική  γλώσσα δεν μπορούσα με τίποτα να επιλέξω  επάγγελμα . Τον λογαριασμό δεν τον παίρνει σε καμιά γλώσσα 

Δημοσ.

τελικά δεν δεχόταν τον iban γιατί είχε κενά ανάμεσα στα νούμερα αφαίρεσα τα κενά και την πήρε . τώρα γράφει ότι θέλει επαλήθευση πάτησα και περιμένω να γίνει . στον προσωπικό μου λογαριασμό που έχω στο παυπαλ έχω ακριβός τα ίδια στοιχεία με το επαγγελματικό απλά με άλλο εμαιλ . πως μπορώ να προσθέσω ελέγχο 2 παραγόντων ? να σημειώσω ότι έχω αυτόν τον έλεγχο στο προσωπικό με τον ίδιο αριθμό κινητού που έχω δηλώσει και το επαγγελματικό παυπαλ . 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...