Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα/καλησπέρα σε όλους 

Θα ήθελα την βοήθεια σας. Έχω ξεκινήσει την αναβάθμιση του pc μου και μου έμεινε ο CPU

Τώρα έχω 

Mobo Asus b350 prime plus x5(έχω κάνει bios update) 

Cpu ryzen 3 1300x

Gpu zotac rtx 2070 mini

Ram Corsair-Vengeance-LPX-16GB-DDR4-3000MHz-CMK16GX4M2B3000C15

Monitor Dell s2719dgf 27" 144hz *1440

Όπως είναι φυσικό ο cpu κρατάει πίσω την κάρτα γραφικών (όχι πος δεν παίζει καλούτσικα πάει πάνω από 100 _120 fps σε pubg που παίζω τώρα αλλά την κρατάει πίσω) 

Ποιον επεξεργαστή προτηνετε ryzen 7 1700 ryzen 2 2600 η ryzen 5 2600x  όπως φενετε γύρος στα 200 ευρώ διαθέτω 

ΥΠ στο gaming δεν έχω θέμα στο σερφαρισμα fb YouTube κτλ με κάνει κάτι περίεργα σαν να σπάει η εικόνα που δείχνει στα 2 οριζόντια στιγμιεα να φεύγει το ένα μέρος πχ τ πάνω μέρος  λίγο ποιο δεξιά από το άλλο η να αναβοσβήνει δεν καταλαβαίνω τόσο γρήγορα που γίνετε τι κάνει ακριβώς. είναι από το bottleneck η παιζει να είναι τπτ παρεμβολές τα καλούδια DP hdmi που έχω στην δεύτερη μπερδεμένα με το καλοδιο ethernet που φεύγουν από το κουτί και άλλες 5-6 συσκευές που έχω στο πολυπριζο εκεί κοντά  που είναι συνδεδεμένα όλα monitors pc ixia tilefono φορτιστή κινιτου. Το κουτί του pc είναι ακριβώς πίσω από την οθόνη την main. Στην άλλη δεν με τ κανει

Επεξ/σία από Pantzos4
Δημοσ.

ryzen 5 2600 έχω εγώ , με 2χ8gb 3200 και την radeon nitro+ 8g και πάει στα 180-190 fps (οχι οτι η οθονη μου τα σηκώνει , αλλα κατάλαβες)

γνώμη μου , περίμενε 4-5 μήνες να βγούν οι καινούργιοι να δεις τι παίζει.

Οσο για το tearing , ξεκίνα με το καλώδιο , και δοκίμασε αλλη θύρα στην οθόνη

• Like 1
Δημοσ.

Κάνε υπομονή μέχρι το καλοκαίρι όπως είσαι και μετά άλλαξε μητρική + επεξεργαστή μαζί. Κάνε μια καλή οικονομία για τους καινούργιους Ζen, X570 μητρική και αν σου μείνουν ρέστα και Ram. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 17/3/2019 στις 5:16 ΜΜ, thetiesthatbind είπε

Κάνε υπομονή μέχρι το καλοκαίρι όπως είσαι και μετά άλλαξε μητρική + επεξεργαστή μαζί. 

Γιατί να αλλάξει μητρική ; Αφού οι νέοι ryzen , θα μπαίνουν σε αυτή που έχει ! Μεταξύ άλλων , υπάρχει χρήστης με 10.000 posts που προτείνει σε όλα amd , ο οποίος το έχει αναφέρει σε όλα του τα posts . Ότι οι μητρικές των πρώτων ryzen , θα υποστηρίζονται μέχρι το 2020 !!!!!!

Προφανώς το ότι κουμπώνει ο επεξεργαστής και ξεκινάει το μηχάνημα, δεν σημαίνει πάντα ότι ... όλα πάνε καλά και στη συνέχεια. Μετά αρχίζει το ... μεγαλείο . 

Και μετά μαθαίνεις

Επεξ/σία από Dr_73
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, Dr_73 είπε

Γιατί να αλλάξει μητρική ; Αφού οι νέοι ryzen , θα μπαίνουν σε αυτή που έχει ! Μεταξύ άλλων , υπάρχει χρήστης με 10.000 posts που προτείνει σε όλα amd , ο οποίος το έχει αναφέρει σε όλα του τα posts . Ότι οι μητρικές των πρώτων ryzen , θα υποστηρίζονται μέχρι το 2020 !!!!!!

Προφανώς το ότι κουμπώνει ο επεξεργαστής και ξεκινάει το μηχάνημα, δεν σημαίνει πάντα ότι ... όλα πάνα καλά και στη συνέχεια. Μετά αρχίζει το ... μεγαλείο . 

Και μετά μαθαίνεις

1) Τι σημασία έχει ο αριθμός των ποστ κάποιου με τις γνώσεις/πληροφορίες που έχει;

2) Δε θα υποστηρίζουν όλες οι μητρικές ολους τους επεξεργαστές από την καινούργια σειρά (κάποιοι θα είναι είναι 12/24 και 16/32 (;) όποτε καταλαβαίνεις...)

3) Οι περισσότερες, αν όχι όλες οι μητρικές Β350 δε θα υποστηρίζουν τη νέα γενιά Ryzen επεξεργαστών όπως διάβασα στο OC3D αν δεν κάνω λάθος ή τουλάχιστον θα υποστηρίζουν πολύ συγκεκριμένα κομμάτια μάλλον τους 6/12 (Ryzen 3 3XXX) με το χαμηλοτερο TDP, για να τηρηθεί η υπόσχεση (πιθανώς) «υποστήριξη σε όλες τις ΑΜ4 ΜΟΒΟ μέχρι το 2020» που ανέφερες σωστά και εσυ.

Μαλιστα, νομίζω τα καινούργια bios update με την υποστήριξη για τους νέους επεξεργαστές δεν είναι διαθέσιμα για τις Β350, μπορεί να κάνω και λάθος σε αυτό).

Επισης η συγκεκριμένη Β350 είναι κακή μητρική. Όποτε αν θελήσει 3600Χ θα ήταν καλό να αλλάξει και τη μητρική του. 

Ελπιζω να έγινα κατανοητός. 

ΕDIT: Βασικά τώρα που το ξανά κοίταξα, ναι, η συγκεκριμένη μητρική δε θα υποστηρίζει τους νεους RYZEN CPU, δεν έχει βγει bios update για τη συγκεκριμένη. 

Επεξ/σία από thetiesthatbind
Δημοσ.
1 ώρα πριν, thetiesthatbind είπε

1) Τι σημασία έχει ο αριθμός των ποστ κάποιου με τις γνώσεις/πληροφορίες που έχει;

2) Δε θα υποστηρίζουν όλες οι μητρικές ολους τους επεξεργαστές από την καινούργια σειρά (κάποιοι θα είναι είναι 12/24 και 16/32 (;) όποτε καταλαβαίνεις...)

3) Οι περισσότερες, αν όχι όλες οι μητρικές Β350 δε θα υποστηρίζουν τη νέα γενιά Ryzen επεξεργαστών όπως διάβασα στο OC3D αν δεν κάνω λάθος ή τουλάχιστον θα υποστηρίζουν πολύ συγκεκριμένα κομμάτια μάλλον τους 6/12 (Ryzen 3 3XXX) με το χαμηλοτερο TDP, για να τηρηθεί η υπόσχεση (πιθανώς) «υποστήριξη σε όλες τις ΑΜ4 ΜΟΒΟ μέχρι το 2020» που ανέφερες σωστά και εσυ.

Μαλιστα, νομίζω τα καινούργια bios update με την υποστήριξη για τους νέους επεξεργαστές δεν είναι διαθέσιμα για τις Β350, μπορεί να κάνω και λάθος σε αυτό).

Επισης η συγκεκριμένη Β350 είναι κακή μητρική. Όποτε αν θελήσει 3600Χ θα ήταν καλό να αλλάξει και τη μητρική του. 

Ελπιζω να έγινα κατανοητός. 

ΕDIT: Βασικά τώρα που το ξανά κοίταξα, ναι, η συγκεκριμένη μητρική δε θα υποστηρίζει τους νεους RYZEN CPU, δεν έχει βγει bios update για τη συγκεκριμένη. 

το οτι αν βαλω τους νεους ryzen το καλοκαιρι ειναι δεδομενο οτι θα αλαξω ητρικη πιστευω οτι 2 γενιες αργοτερα ειναι υπερβολη γενικα σε πολλα θεματα, μεχρι μια ,

για την μητρηκη παντως με ενα bios update που εκανα για να δω και τι διαφορες θα εχω αν αλλαξω επεξεργαστη περνοντας απο φιλο ενα 2600 μια χαρα τρεχει το μηχανιμα με ξεκαθαρη αυξηση της αποδοσεις , σε ολα τα θεματα

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, thetiesthatbind είπε

Εδώ μιλάμε για την 3η γενιάς Ryzen και όχι τη 2η

καταλαβα λαθος , με το EDIT  σου νομιζα μηλας για 2ης γενιας

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...