drdedus Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Βάζοντας το κουπόνι HHHHHOT κατεβαίνει η τιμή σε διάφορα προϊόντα. Γυαλιά οδοντόβουρτσα κλπ. Αυτο που ειδα ότι βγαίνει σε καλή τιμη (8$) ειναι το e-ink θερμόμετρο χώρου. https://m.banggood.com/Xiaomi-Mijia-E-ink-Screen-Temperature-Humidity-Sensor-Digital-Hygrometer-Moisture-Meter-p-1251682.html έχω πολλά απο αυτό και είναι αριστο. ειναι απο τα λίγα που τα βάζεις δίπλα και οι αποκλίσεις ειναι αμελητέες. Δεν νομίζω να υπάρχει φτηνότερα. κάποτε αγορασα 4 σε χαμηλότερη τιμη απο το ali απο σπόντα γιατί ο πωλητής έκανε διαθέσιμα τα 4 με without box που βάζουν για να βγαίνουν με χαμηλότερη τιμή στις αναζητήσεις. Αν βέβαια ψάχνει κάποιος θερμόμετρο χώρου στην κυριολεξία με ακαριαίο refresh τότε να ψάξει για το xiaomi bluetooth.. ενα στρογγυλό που παίρνει και ΑΑΑ μπαταρία χωρίς βέβαια την εύκολη ανάγνωση της οθόνης e-ink. Στις οδοντόβουρτες αν μπορεί κάποιος να μας πει απο τις τόσες που εχει βγάλει η xiaomi ποιά ειναι η καλύτερη καλό θα ήταν. να και κάποια αλλα προϊόντα χωρις να εχω τσεκάρει τιμές https://m.banggood.com/Xiaomi-TS-UV400-Polarized-Lense-Sunglasses-Traveler-Custom-made-Grey-Nylon-Lens-Glasses-p-1272794.html https://m.banggood.com/Xiaomi-Portable-Waterproof-Electric-Rechargeable-Shaver-German-Technology-Razor-Men-Use-Grooming-Kit-p-1284000.html https://m.banggood.com/XIAOMI-Original-SOOCAS-X3-Waterproof-Electric-Toothbrush-Rechargeable-Sonic-Electrric-Toothbrush-Upgraded-Ultrasonic-Toothbrush-p-1423584.html Επεξ/σία 17 Μαρτίου 2019 από drdedus 9 10
Amlet Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 Ωραιος! Οντος το θερμομετρο ειναι πολυ καλο! Θα παρω αλλα 2 κομματια 😀 Ευχαριστουμε θερμα τον TS!
drdedus Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 οταν παραλάβετε να θυμάστε οτι θέλει λίγες ώρες για να ξεκινήσει να δείχνει την σωστή υγρασία και θερμοκρασία.
Billator Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 1 ώρα πριν, drdedus είπε Στις οδοντόβουρτες αν μπορεί κάποιος να μας πει απο τις τόσες που εχει βγάλει η xiaomi ποιά ειναι η καλύτερη καλό θα ήταν. Εγώ έχω κάπου 1 χρόνο την Oclean one , για μένα είναι ότι καλύτερο είχα σε ηλεκτρική οδοντόβουρτσα. Δυνατή και πολύ καλό καθάρισμα. Είχα διάφορες oral-b αλλά δεν ήμουν τόσο ικανοποιημένος. Τις smart λειτουργίες δεν τις χρησιμοποιώ οπότε δεν μπορώ πω κάτι για αυτές, έφτιαξα μια φορά το δικό μου mode για να πλένω τα δόντια και πόση ώρα αυτό διαρκεί, με τι δύναμη θα βουρτσίζει και τέλος. Στα αρνητικά είναι ότι είναι βαριά και μεγάλη. Στα θετικά ότι αντέχει 3+ μήνες χωρίς φόρτιση με 2-3 5λεπτες πλύσεις την ημέρα. Οπότε είναι σαν να ξεχνάς ότι είναι ηλεκτρική, εγώ την έχω φορτίσει από τότε που την πήρα 3 φορές χωρίς πάλι να είχε τελειώσει από μπαταρία τελείως. 3 1
papars Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 Πριν λίγο καιρό είχα πάρει αυτό το θερμόμετρο με BT λιγότερο από €10 σε συστημένο φάκελο. Οπότε δεν ξέρω αν αξίζει αυτό που προτείνει ο OP. https://www.banggood.com/Xiaomi-Mijia-Bluetooth-Thermometer-Hygrometer-with-LCD-Screen-Magnetic-Suction-Wall-Stickers-p-1232396.html Αυτά τα γυαλιά πρεσβυωπίας είναι σε καλή τιμή στο €1.5 https://www.banggood.com/TR90-Ultralight-Unbreakable-Reading-Glasses-Pressure-Reduce-Magnifying-1_0-1_5-2_0-2_5-3_0-3_5-4_0-p-1140442.html
godjet Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 2 ώρες πριν, Billator είπε Εγώ έχω κάπου 1 χρόνο την Oclean one , για μένα είναι ότι καλύτερο είχα σε ηλεκτρική οδοντόβουρτσα. Δυνατή και πολύ καλό καθάρισμα. Είχα διάφορες oral-b αλλά δεν ήμουν τόσο ικανοποιημένος. Τις smart λειτουργίες δεν τις χρησιμοποιώ οπότε δεν μπορώ πω κάτι για αυτές, έφτιαξα μια φορά το δικό μου mode για να πλένω τα δόντια και πόση ώρα αυτό διαρκεί, με τι δύναμη θα βουρτσίζει και τέλος. Στα αρνητικά είναι ότι είναι βαριά και μεγάλη. Στα θετικά ότι αντέχει 3+ μήνες χωρίς φόρτιση με 2-3 5λεπτες πλύσεις την ημέρα. Οπότε είναι σαν να ξεχνάς ότι είναι ηλεκτρική, εγώ την έχω φορτίσει από τότε που την πήρα 3 φορές χωρίς πάλι να είχε τελειώσει από μπαταρία τελείως. Πάνω που χάλασε η προηγούμενη oral-b ..αυτή που ποστάρεις φαίνεται ανώτερη αλλά βγαίνει και πιο ακριβή δεν δέχεται κουπόνι να την προτιμήσω από αυτήν του post?
Craven Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Το θερμομετράκι αυτό, δεν συνδέεται με το gateway αν θυμάμαι καλά, σωστά? (το στρογγυλό απ την άλλη θες bt gateway οπότε δεν μου κάνει μιας και θέλει την bedside lamp ή το φωτιστικό οροφής) Το λέω γιατί τα σπίρτα στο banggood στην περιγραφή γράφουν "Match the mijia multifunctional gateway to use" (προφανώς copy paste απ τον απλό σένσορα) και κόλλησα στην αρχή Επεξ/σία 17 Μαρτίου 2019 από Craven
Billator Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 1 ώρα πριν, godjet είπε Πάνω που χάλασε η προηγούμενη oral-b ..αυτή που ποστάρεις φαίνεται ανώτερη αλλά βγαίνει και πιο ακριβή δεν δέχεται κουπόνι να την προτιμήσω από αυτήν του post? Κοίταξε να μην σου πω ψέματα δεν γνωρίζω συγκριτικά. Εγώ την είχα πάρει αν θυμάμαι καλά κάπου στα 37-39€ που τότε το θεώρησα καλό deal με βάση τα χαρακτηριστικά. Τώρα τόσο βγαίνει από AliExpress (υπάρχει κουπονακι 8$ για άνω από 50$ αγορές) αλλά μην έχεις θέμα με τελωνείο από εκεί.
drdedus Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, drdedus είπε ..... Αν βέβαια ψάχνει κάποιος θερμόμετρο χώρου στην κυριολεξία με ακαριαίο refresh τότε να ψάξει για το xiaomi bluetooth.. ενα στρογγυλό που παίρνει και ΑΑΑ μπαταρία χωρίς βέβαια την εύκολη ανάγνωση της οθόνης e-ink. 2 ώρες πριν, papars είπε Πριν λίγο καιρό είχα πάρει αυτό το θερμόμετρο με BT λιγότερο από €10 σε συστημένο φάκελο. Οπότε δεν ξέρω αν αξίζει αυτό που προτείνει ο OP. https://www.banggood.com/Xiaomi-Mijia-Bluetooth-Thermometer-Hygrometer-with-LCD-Screen-Magnetic-Suction-Wall-Stickers-p-1232396.html Αυτά τα γυαλιά πρεσβυωπίας είναι σε καλή τιμή στο €1.5 https://www.banggood.com/TR90-Ultralight-Unbreakable-Reading-Glasses-Pressure-Reduce-Magnifying-1_0-1_5-2_0-2_5-3_0-3_5-4_0-p-1140442.html αναφέρεται παραπάνω που είναι καλύτερο και που χειρότερο. και 8€ μπορείς να το βρεις το bluetooth κατα περιόδους. Έχω αρκετά από αυτο. Βέβαια όπως αναφέρθηκε παίζει και με το κατάλληλο gateway αλλά το πλεονέκτημα ειναι οτι εχει ακαριαία refresh. 1 ώρα πριν, godjet είπε Πάνω που χάλασε η προηγούμενη oral-b ..αυτή που ποστάρεις φαίνεται ανώτερη αλλά βγαίνει και πιο ακριβή δεν δέχεται κουπόνι να την προτιμήσω από αυτήν του post? και το gear έχει μαλλον και τώρα κουπόνι για κάποιες xiaomi. ισως και το banggood να έχει άλλο κουπόνι. γενικότερα το τελευταίο διάστημα εχει συνεχώς κουπόνια για οδοντόβουρτσες. Το θέμα είναι ποιό μοντέλο να διαλέξεις. Αν βρει κανα συγκριτικό κανείς ας πει. Επεξ/σία 17 Μαρτίου 2019 από drdedus
Chrisl7 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 Ευχαριστώ τον ts Πήρα την οδοντόβουρτσα και 2 ανταλλακτικά με pdm πιστεύω μια χαρά θα είναι
vrwmiaris Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 Το στρογγυλό θέλει το gateway ενώ το τετράγωνο Όχι;
Moderators matrixxx Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 Moderators Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 Ακομα περιμενω απο banggood ενα αντικειμενο των 3-4 ευρω , παραγγελια 31-12-2018. Οπως και αλλες απο ebay βεβαια απο Νοεμβριο και Δεκεμβριο. Ετσι καλως ή κακως προσπερνω αφου το θεωρω σημαντικο το θεμα της παραλαβης και πρωτευον και δεν μπαινω σε διαδικασια να δω αν ειναι κατι καλο ή οχι. Αυτη η επισημανση μονο για οσους δεν γνωριζουν τι συμβαινει και για να μην περασουμε στο στεναχωρο, σε 2-3-4 μηνες να διαβαζουμε σχολια περι μη παραλαβης κλπ. 5 1
Antonis3d Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 3 ώρες πριν, matrixxx είπε Ακομα περιμενω απο banggood ενα αντικειμενο των 3-4 ευρω , παραγγελια 31-12-2018. Οπως και αλλες απο ebay βεβαια απο Νοεμβριο και Δεκεμβριο. Ετσι καλως ή κακως προσπερνω αφου το θεωρω σημαντικο το θεμα της παραλαβης και πρωτευον και δεν μπαινω σε διαδικασια να δω αν ειναι κατι καλο ή οχι. Αυτη η επισημανση μονο για οσους δεν γνωριζουν τι συμβαινει και για να μην περασουμε στο στεναχωρο, σε 2-3-4 μηνες να διαβαζουμε σχολια περι μη παραλαβης κλπ. Banggood.com + Priority Direct Mail = παραλαβη σε 15 μερες, χωρις τελωνειο Δοκιμασμενο απο εμενα προσωπικα με πανω απο 50 παραγγελιες και απο παρα πολλους αλλους. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα