MasterMarne Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) παιδες θα ηθελα μια βοηθεια,εχω 2 οθονες και η μια εχει 2 υποδοχες μια vga και μια dvi,εχω την rx570 8gb armor και για την μια οθονη εχω βρει ηδη καλωδιο απο dvi-d σε hdmi,η αλλη οθονη ομως εχει μονο υποδοχη vga και απο οσο εχω ψαχτει για καποιο ανταπτορα απο vga σε dvi-d εχω διαβασει οτι δεν λειτουργουν.υπαρχει καποια αλλη λυση?ξερω οι περισσοτεροι θα μου προτεινεται νεα οθονη αλλα προς το παρων λογο οικονομικων ψαχνω μια λυση μεχρι να κανω το update σε νεα οθονη. Επεξ/σία 17 Μαρτίου 2019 από MasterMarne
alkis13 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 49 λεπτά πριν, MasterMarne είπε απο οσο εχω ψαχτει για καποιο ανταπτορα απο vga σε dvi-d εχω διαβασει οτι δεν λειτουργουν Χρονια τους λειτουργούσα απροβλημάτιστα, δες κάτι τέτοιο και όχι κάτι τέτοιο. 1
tz_aristotelis Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 O alkis13 έχει 100% δίκιο, υπάρχει και ένας μετατροπέας που παίρνει και ρεύμα από usb λένε ότι είναι πιο καλός. Μην πάρεις ανταπτορα -βυσμα όπως επισήμανε ο φίλος. Στο AliExpress οι τιμές είναι ακόμα χαμηλότερες.
ExTaCy1337 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, tz_aristotelis είπε O alkis13 έχει 100% δίκιο, υπάρχει και ένας μετατροπέας που παίρνει και ρεύμα από usb λένε ότι είναι πιο καλός. Μην πάρεις ανταπτορα -βυσμα όπως επισήμανε ο φίλος. Στο AliExpress οι τιμές είναι ακόμα χαμηλότερες. 2 ώρες πριν, alkis13 είπε Χρονια τους λειτουργούσα απροβλημάτιστα, δες κάτι τέτοιο και όχι κάτι τέτοιο. Παιδια αυτα εδω δουλευουν ψηφιακα ή αναλογικα; Εχω θεματακι στο σπιτι με παλιες λαμπες φθοριου με ballast (οταν ανοιγουν ή κλεινουν), και το hdmi αναβοσβηνει ή βγαζει artifacts απο παρεμβολες, επισης οταν λειτουργει ο διαδρομος τα πρωτα 2-3 λεπτα. Το ειχα και παλια αλλα μονο σε HDMI, Με DVI-I->VGA δεν ειχα θεμα στην HD7870 αλλα δε ταιριαζει ο ανταπτορας που ειχα στην rx 570 που εχω τωρα , ειναι σαν τον δευτερο του skroutz αλλα dvi-i σε vga. Οποτε θα δουλευει σαν VGA αυτο; ή θα εχω παλι παρασιτα; Επεξ/σία 17 Μαρτίου 2019 από ExTaCy1337
alkis13 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 3 ώρες πριν, ExTaCy1337 είπε Εχω θεματακι στο σπιτι με παλιες λαμπες φθοριου με ballast (οταν ανοιγουν ή κλεινουν), και το hdmi αναβοσβηνει ή βγαζει artifacts απο παρεμβολες, επισης οταν λειτουργει ο διαδρομος τα πρωτα 2-3 λεπτα. με το starter των t8 εχεις θεμα καθως (αν δεν κανω λαθος) αλλαζει το συνημίτονο. Η λυση ειναι απλη, αλλαξε της με led. Για το διαδρομο δεν εχω τι να σου πω, εαν παιρνεις ρευμα απο μια φαση και απο μια γραμμη ειναι λογικο, αν οχι εχει γινει βλακεια με τους ουδετερους (τσιγκουνια του ηλεκτρολογου). Δεν υπαρχει δουλευω ψηφιακα ή αναλογικα, βυσμα ειναι, και οτι pin περισσεύει, το γεφυρώνουν. Η αμεσως επομενη λυση ειναι αλλαγη οθονης.
ExTaCy1337 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 17 ώρες πριν, alkis13 είπε με το starter των t8 εχεις θεμα καθως (αν δεν κανω λαθος) αλλαζει το συνημίτονο. Η λυση ειναι απλη, αλλαξε της με led. Για το διαδρομο δεν εχω τι να σου πω, εαν παιρνεις ρευμα απο μια φαση και απο μια γραμμη ειναι λογικο, αν οχι εχει γινει βλακεια με τους ουδετερους (τσιγκουνια του ηλεκτρολογου). Δεν υπαρχει δουλευω ψηφιακα ή αναλογικα, βυσμα ειναι, και οτι pin περισσεύει, το γεφυρώνουν. Η αμεσως επομενη λυση ειναι αλλαγη οθονης. Δεν ειναι T8 ειναι TL-E 40 watt και TL5 55 Watt κυκλικες φθοριου! Ειναι οι μονες πηγες φωτισμου στο καθε δωματιο, εχω αλλαξει σε led 2 δωματια, αλλα μου εχουνε μεινει αλλες 5 φθοριου στο σπιτι.. Αντε στα δωματια εβαλα κατι φωτιστικα κλαιν μαιν 10 ευρω βεβαια δεν μπορεις να κοιταξεις στο φωτιστικο χανεις το φως σου, δεν ειναι κλειστο απο πουθενα. Το θεμα ειναι τα αλλα δωματια ειναι και πιο μεγαλα και ηδη με led 17w 1521 lumen ημουν οριακα στο δωματιο ~9 τετραγωνικα (μετα τα 17watt η λαμπες led γινονται πανακριβες, επισης πηρα την 17αρα στο χερι καηκε στο 6μηνο [μαυρισε κιολας lol ] τωρα περιμενω να δω αν με καλυψει η εγγυηση οταν παω να παρω καμια λαμπα). Μεσα σε αυτα με τις φθοριου εχω σαλονι και κουζινα, πιο μεγαλα δωματια, και ατομο με 90% τυφλοτητα, το οποιο θελει αρκετο φως, δε ξερω τι να βαλω για να φεξω οσο ή 55αρα κυκλικη φθοριου, χωρις να δωσω τα κερατα μου για πολυελαιο Ρευμα απο μια φαση που να περνω σε ολο το σπιτι; καποια φαση ειχαμε και τριφασικο εδω για θερμοσυσσορευτες, οχι πλεον. Γειωση εχει το σπιτι. Παντως ο διαδρομος ειναι στην ιδια ασφαλεια με το Pc μου, ποτε δεν ειχα θεμα στο σπιτι να πεφτουν ασφαλειες παντως με τις καταναλωσεις κτλ. Σπανια πεφτει το ρελε διαρροης 1 φορα τους 3-4 μηνες ας πουμε, δε ξερω απο τι. Για το ψηφιακα η αναλογικα ελεγα για το vga, και το dvi-i απ'οτι λεει δουλευει και ψηφιακα και αναλογικα, ενω το dvi-d εινα καθαρα digital, με το vga αν παει analog δεν εχω κανενα θεμα, μονο στο ψηφιακο σημα μου κανει παρασιτα στην οθονη! Αφου με DVI-I σε VGA ανταπτορα οπως ειχα πει δε ειχα απολυτως κανενα θεμα, μονο με HDMI Μου το κανει και στις 2 καρτες γραφικων. Η οθονη ειναι tv, Samsung Syncmaster T23B350. Αυτο για την οθονη γιατι το λες; εχει θεμα η οθονη μου ή κατι αλλο; Και οι δυο λυσεις ειναι αρκετα ακριβες, τις λαμπες λογικα θα αλλαξω καποια στιγμη. 😕 Αλλα αν εβγαινε η δουλεια με εναν ανταπτορα θα ησυχαζα , οπως το ειχα παλια 😛 Επεξ/σία 18 Μαρτίου 2019 από ExTaCy1337
Apaleytos80 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Παλιότερα είχα ένα VGA μόνιτορ και κάρτα με DVI-HDMI με είχε πεθάνει στις παρεμβολές με ανταπτορες VGA-DVI.Θυμάμαι είχα πάρει αυτό και έλυσα το πρόβλημα μου. Αμελητέες παρεμβολές σε gaming. https://www.aliexpress.com/item/High-Quality-HDMI-to-VGA-Adapter-Male-To-Famale-Converter-Adapter-1080P-Digital-to-Analog-Video/32756145343.html 2.5 ευρωπουλακια και στο γραμματοκιβωτιο σου.... Επεξ/σία 20 Μαρτίου 2019 από Apaleytos80
alkis13 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Στις 17/3/2019 στις 4:25 ΜΜ, alkis13 είπε Χρονια τους λειτουργούσα απροβλημάτιστα, δες κάτι τέτοιο και όχι κάτι τέτοιο. 9 ώρες πριν, Apaleytos80 είπε Παλιότερα είχα ένα VGA μόνιτορ και κάρτα με DVI-HDMI με είχε πεθάνει στις παρεμβολές με ανταπτορες VGA-DVI.Θυμάμαι είχα πάρει αυτό και έλυσα το πρόβλημα μου. Αμελητέες παρεμβολές σε gaming. https://www.aliexpress.com/item/High-Quality-HDMI-to-VGA-Adapter-Male-To-Famale-Converter-Adapter-1080P-Digital-to-Analog-Video/32756145343.html 2.5 ευρωπουλακια και στο γραμματοκιβωτιο σου.... Το ιδιο ειναι αλλα με το ελληνικο καπέλο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα