Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γεια σας insomniacs, εδω και λιγο καιρο εχω ανοιξει ενα youtube καναλι στο οποιο ασχολουμαι με guides, reviews, benchmarks και γενικοτερους πειραματισμους, το οποιο προσπαθω να ανεβασω και να κανω λιγο πιο γνωστο.

Απο οσους βρισκουν το content μου ενδιαφερον θα ζητουσα να μου κανουν κριτικη, μιας και τα χαμηλα νουμερα που εχω δεν μου επιτρεπουν να εχω πολλα interactions με τον κοσμο και ειναι ενα απο τα βασικα πραγματα που μου λειπει!

Επεξ/σία από kostas_anes
  • Like 1
Δημοσ.

Ωραίο κανάλι φίλος...Σε καταλαβαίνω απόλυτα μιας και εγώ ξαναάνοιξα κανάλι και έχω νοιώσει στο πετσί μου το πόσο δύσκολη είναι η αρχή...

• Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, akis_tzev είπε

Ωραίο κανάλι φίλος...Σε καταλαβαίνω απόλυτα μιας και εγώ ξαναάνοιξα κανάλι και έχω νοιώσει στο πετσί μου το πόσο δύσκολη είναι η αρχή...

Nαι η αληθεια ειναι οτι η αρχη ειναι δυσκολη. Το θεμα μου απο οτι εχω καταλαβει δεν ειναι η ποιοτητα (τουλαχιστον μου λενε ολοι οτι τα βιντεο ειναι μια χαρα ποιοτικα), αλλα το γεγονος οτι δεν μπορω να διαφημισω καπως το καναλι για να το μαθει ο κοσμος. Γιατι ο αλγοριθμος του youtube εννοειται πως δεν θα προβαλει κατι τοσο μικρο.

Δημοσ.

Έτσι ακριβώς είναι...Θέλει υπομονή,να συνεχίσεις να ανεβάζεις ποιοτικά βίντεο και σιγά σιγά όλα θα γίνουν.Επίσης πολύ σημαντικό είναι να κάνεις συνεργασίες και με άλλα κανάλια..  ;)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 ώρες πριν, akis_tzev είπε

Έτσι ακριβώς είναι...Θέλει υπομονή,να συνεχίσεις να ανεβάζεις ποιοτικά βίντεο και σιγά σιγά όλα θα γίνουν.Επίσης πολύ σημαντικό είναι να κάνεις συνεργασίες και με άλλα κανάλια..  ;)

Για συνεργασιες δυσκολο το βλεπω και το φοβαμαι λιγο, μην σου πω ψεματα. Αρχικα αν ειναι να κανω συνεργασια με ενα καναλι που ειναι κοντα στα δικα μου δεδομενα, εχω αρκετα υψηλα στανταρ. Δεν λεω οτι εχω τα υπεργαματα βιντεο, αλλα πιστευω οτι ενα στανταρ ποιοτητας το κραταω. Γενικα απο οτι βλεπω, παρομοια καναλια σε αυτα τα νουμερα δεν εχουν κατι το αξιολογο που να με τραβαει για να θελω να κανω collab.

Τωρα για μεγαλυτερα φοβαμαι την προσαρτηση που συνηθως γινεται. Απο την αποψη οτι περισσοτερο κερδος βγαζει το μεγαλο απο εσενα, παρα το αντιθετο. Αυτο το λεω απο εμπειρια.
Οποτε μεχρι στιγμης σολο και θα δουμε πως παει το πραγμα μετα το καλοκαιρι που θα εχω τελειωσε με πανελελε κτλ (γιατι ναι δινω :P )

Επεξ/σία από kostas_anes

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...