Markantonis Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 Τι προτείνετε για απομακρυσμένη χρήση του υπολογιστή Windows? Teamviewer, το remote των Windows ή κάτι άλλο; Και όλα αυτά είναι ασφαλή;
cambo99 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 Teamviwer ... εύκολα και ασφαλές. To remote των windows δεν δουλεύει σε όλες τις εκδόσεις των windows να ξέρεις. 1
Markantonis Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 Ευχαριστώ! Κι εγώ προς τα εκεί το βλέπω.
akis_tzev Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Εμένα πάντως στη δουλειά μου,που χρειάζεται να μπαίνω σε πολλούς υπολογιστές απομακρυσμένα καθημερινώς,με έχει βολέψει το ammyy admin.Πιο γρήγορο απο όσα ανέφερες..Αν έχεις antivirus μπορεί να το βλέπει σαν ιό,αλλά δεν είναι..Επίσης υπάρχει και το Any Desk..Τα έχω δοκιμάσει όλα και έχω καταλήξει στο ammyy. 1
Markantonis Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 13 ώρες πριν, akis_tzev είπε Εμένα πάντως στη δουλειά μου,που χρειάζεται να μπαίνω σε πολλούς υπολογιστές απομακρυσμένα καθημερινώς,με έχει βολέψει το ammyy admin.Πιο γρήγορο απο όσα ανέφερες..Αν έχεις antivirus μπορεί να το βλέπει σαν ιό,αλλά δεν είναι..Επίσης υπάρχει και το Any Desk..Τα έχω δοκιμάσει όλα και έχω καταλήξει στο ammyy. Ευχαριστώ, θα το κοιτάξω κι αυτό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα