tornado Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 καλησπερα εχω το xiaomi redmi 5s plus και φοραει miui 10.0.4 το θεμα μου ειναι οτι θελω το φορητο σημειο προσβασης να ειναι μονιμα ανοικτο. Δινω internet απο το κινητο στο αυτοκινητο και ενω ολα ειναι οκ, bluetooth μονιμα ανοικτο, data μονιμα ανοικτα, δεν ειναι ανοικτο το φορητο σημειο προσβασης και αναγκαζομαι οταν ειμαι στο αυτοκινητο να ψαχνω τι φταιει και δεν εχω ιντερνετ. Δεν υπαρχει τροπος να μην κλεινει?
Alexandros_D Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Δες αν στις ρυθμίσεις του Wi-Fi Hotspot υπάρχει η επιλογή να μην κλείνει αν δεν είναι συνδεδεμένη καμία συσκευή. Από προεπιλογή το Wi-Fi Hotspot απενεργοποιείται μετά από λίγο αν δεν υπάρχει συνδεδεμένη συσκευή σε αυτό.
tornado Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 11 ώρες πριν, Alexandros_D είπε Δες αν στις ρυθμίσεις του Wi-Fi Hotspot υπάρχει η επιλογή να μην κλείνει αν δεν είναι συνδεδεμένη καμία συσκευή. Από προεπιλογή το Wi-Fi Hotspot απενεργοποιείται μετά από λίγο αν δεν υπάρχει συνδεδεμένη συσκευή σε αυτό. υπαρχει αυτη η επιλογη, "αυτοματη απενεργοποιηση σημειου προσβασης" το εχω κλειστο μονιμα αλλα το φορητο σημειο προσβασης κλεινει και αυτο.
Alexandros_D Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 11 ώρες πριν, tornado είπε υπαρχει αυτη η επιλογη, "αυτοματη απενεργοποιηση σημειου προσβασης" το εχω κλειστο μονιμα αλλα το φορητο σημειο προσβασης κλεινει και αυτο. όταν απενεργοποιείται το HotSpot, έχεις προσέξει αν το Wi-Fi ενεργοποιείται; Αν ναι τότε κάποια εφορμογή ενεργοποιεί το Wi-Fi απενεργοποιώντας το HotSpot.
tornado Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 νομιζω βρηκα την πατεντα, πρεπει το wifi να ειναι κλειστο - data anoikta.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα