Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Iris_89 είπε

Το θεμα ειναι ΠΟΥ θα κανει η κοπελια μεταπτυχιακο? Καλα σου λενε τα παιδια πως στην αρχη ισως χρειαστει να κανεις αλλες δουλειες, και δεν γινεται η δικια σου να δουλευει part time για να συνεισφερει? Με εναν να δουλευει ουσιαστικα, ισως σε μια δουλεια ποιυ δεν δινει αρκετα ωστε να εχετε δικο σας χωρο, η συγκατοικηση ειναι σχεδον 100%.

Sorry mate

Για part time λογικα θα γινεται αναλογα και τις ωρες που θα εχει μαθημα, Δεν εχω προβλημα να κανω οπως ειπα και αλλες δουλειες απλα θα ηθελα να προσπαθησω πρωτα να βρω πανω στο αντικειμενο μου. τωρα θα στειλει και θα δουμε που θα την παρουν. (στα μεταπτυχιακα τους βρισκουν τιποτα σπιτια ή μπα;)

• Απαντ. 67
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, roympos1994 είπε

Για part time λογικα θα γινεται αναλογα και τις ωρες που θα εχει μαθημα, Δεν εχω προβλημα να κανω οπως ειπα και αλλες δουλειες απλα θα ηθελα να προσπαθησω πρωτα να βρω πανω στο αντικειμενο μου. τωρα θα στειλει και θα δουμε που θα την παρουν. (στα μεταπτυχιακα τους βρισκουν τιποτα σπιτια ή μπα;)

Εξαρταται, αλλα συνηθως ειναι μονο για αυτον που σπουδαζει.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Iris_89 είπε

Εξαρταται, αλλα συνηθως ειναι μονο για αυτον που σπουδαζει.

γιατι κανουν ελεγχο να δουν αν μενει κανεις αλλος μαζι;
Η θα πουμε και καλα οτι με φιλοξενει.

Δημοσ.
42 λεπτά πριν, roympos1994 είπε

Ναι ελεγχουν, και οχι, δεν γινεται να σε φιλοξενει. Θα ειναι σε dorm, που σημαινει ισως με αλλα ατομα. Οποτε οχι.

Δημοσ.

TS επίσης στην εξίσωση (κόστος σπιτιού) θα πρέπει να βάλεις κ τα δημοτικά τέλη όπου θα είναι σε εσένα (φοιτητες συνήθως δεν πληρώνουν) οπότε κ σε συγκατοίκηση θα πρέπει οι υπόλοιποι να μην είναι φοιτητές γιατί αλλιώς θα βρεθείς να το πληρώνεις μόνος σου (δεν είναι κ μικρό το ποσό ειδικά σε πιο μεγάλα σπίτια) 

Γενικά θέλει πολύ ψάξιμο το σπίτι. Κ ειδικά σε μερικές πόλεις είναι πραγματικά full time job. Οπότε για αρχή δύσκολα θα βρείτε μόνοι σας.

Δημοσ.

Δημοτικα τελη, ιντερνετ, νερο, φυσικο αεριο, ρευμα, ενοικιο. Θα ειναι επιπλωμενο ή θα χρειαστει να αγορασετε επιπλα;
Αρκετα πραγματα που πρεπει να λαβεις υποψη, δεν ειναι ολα τοσο απλα οσο νομιζουμε...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, merkon είπε

Θα ειναι επιπλωμενο

99,9999999999%. Σπάνια θα βρεις σπίτι χωρίς έπιπλα κ φουλ εξοπλισμό (πιατα κτλπ δλδ).

Επεξ/σία από bilya
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, bilya είπε

99,9999999999%. Σπάνια θα βρεις σπίτι χωρίς έπιπλα κ φουλ εξοπλισμό (πιατα κτλπ δλδ).

Εγω δυο σπιτια που εχω νοικιασει και σε ολα οσα ειχα κανει viewings και δεν ειχαν συγκατοικους, κανενα δεν ειχε επιπλα και πιατα κλπ που λες. Ειχαν τις βασικες οικιακες συσκευες, οπως ηλεκτρικη κουζινα, πλυντηριο και ψυγειο, αλλα τιποτα αλλο. Αν μιλας για συγκατοικηση, τοτε ναι, ολα ειναι επιπλωμενα κλπ

Επεξ/σία από merkon
Δημοσ.
1 ώρα πριν, roympos1994 είπε

Προτείνω να οριστικοποιηθεί πρώτα το Μεταπτυχιακό και η πόλη και μετά να ψάξεις τα οικονομικά / δουλειές κλπ. Άλλο να κάνει μεταπτυχιακό στο Norwich και άλλο στο LSE...

Δημοσ.
1 ώρα πριν, roympos1994 είπε

Αναλωνεσαι σε λεπτομερειες. Οταν με το καλο δεχτουν την κοπελια τοτε θα μπορεσεις να πλαναρεις τα επομενα σου βηματα.

Νομιζω οτι αυτα που πρεπει να ζυγισεις ειναι οτι

1. θα δυσκολευτεις για να βρεις δουλεια

2. θα δυσκολευτεις πολυ για να βρεις σπιτι

3. πρεπει να αλλαξεις αρκετα πραγματα στην νοοτροπια σου (μηχανη, συγκατοικιση, σεβασμος στον πελατη) για να επιβιωσεις στο UK.

• Like 4
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, ManFromEarth είπε

Αναλωνεσαι σε λεπτομερειες. Οταν με το καλο δεχτουν την κοπελια τοτε θα μπορεσεις να πλαναρεις τα επομενα σου βηματα.

Νομιζω οτι αυτα που πρεπει να ζυγισεις ειναι οτι

1. θα δυσκολευτεις για να βρεις δουλεια

2. θα δυσκολευτεις πολυ για να βρεις σπιτι

3. πρεπει να αλλαξεις αρκετα πραγματα στην νοοτροπια σου (μηχανη, συγκατοικιση, σεβασμος στον πελατη) για να επιβιωσεις στο UK.

Απιστευτη εμφαση στο 3ο. Αν ερθει με ελληνικη νοοτροπια, τελειωσε. Συχνο φαινομενο αλλα οι περισσοτεροι δεν αλλαζουν mindset.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
36 λεπτά πριν, merkon είπε

Εγω δυο σπιτια που εχω νοικιασει και σε ολα οσα ειχα κανει viewings και δεν ειχαν συγκατοικους, κανενα δεν ειχε επιπλα και πιατα κλπ που λες. Ειχαν τις βασικες οικιακες συσκευες, οπως ηλεκτρικη κουζινα, πλυντηριο και ψυγειο, αλλα τιποτα αλλο. Αν μιλας για συγκατοικηση, τοτε ναι, ολα ειναι επιπλωμενα κλπ

ακομα κ απο τις αγγελίες μπορείς να δεις οτι αυτο που λες είναι λιγο σπάνιο.

Εκτός κ αν μιλάς για χωριά κτλπ οπότε αλλάζει το πράγμα.*

*βέβαια κάτω Αγγλία δεν ξερω τι παίζει αλλα δεν νομιζω να διαφέρει πολύ, λιγο που είδα στο Zoopla.

Επεξ/σία από bilya
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, bilya είπε

ακομα κ απο τις αγγελίες μπορείς να δεις οτι αυτο που λες είναι λιγο σπάνιο.

Εκτός κ αν μιλάς για χωριά κτλπ οπότε αλλάζει το πράγμα.*

*βέβαια κάτω Αγγλία δεν ξερω τι παίζει αλλα δεν νομιζω να διαφέρει πολύ, λιγο που είδα στο Zoopla.

Δεν μιλαω για Λονδινο, αλλα δε μιλαω και για χωρια. Κανενα σπιτι απο οσα ειχα δει δεν ερχοταν επιπλωμενο, μαλιστα σε αυτο που νοικιασα προσφατα αγορασα και πλυντηριο ρουχων, ειχε βεβαια πλυντηριο πιατων, κουζινα και ψυγειο.

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, merkon είπε

Δεν μιλαω για Λονδινο, αλλα δε μιλαω και για χωρια. Κανενα σπιτι απο οσα ειχα δει δεν ερχοταν επιπλωμενο, μαλιστα σε αυτο που νοικιασα προσφατα αγορασα και πλυντηριο ρουχων, ειχε βεβαια πλυντηριο πιατων, κουζινα και ψυγειο.

ουτε γω μιλάω για Λονδίνο μπες στο Zoopla κ δες πόσες αγγελίες εχει με επιπλωμένα κ μη στο Leeds πχ. Χαοτική διαφορά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...