Προς το περιεχόμενο

Διαδικτυακο (gaming )store με απιστευτα χαμηλες τιμες


Filippos12

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

>Οπως αναφερω και στον τιτλο , υπαρχει ενα διαδικτυακο καταστημα απο το οποιο ο πελατης μπορει να αγορασει το ή τα παιχνιδια που τον ενδιαφερουν σε απιστευτα χαμηλες τιμες 

>Το site ονομαζεται allkeyshop ( θα υπαρχει λινκ στο τελος της δημοσιευσης ). 

>>Το site λειτουργει με τον εξης τροπο. Αγοραζει ''κλειδια'' για τα παιχνιδια απο διαφορες χωρες οι οποιες ειτε εχουν το παιχνιδι σε εκπτωση , ( φυσικα για παγκοσμιο activation ) , ειτε πολυ απλα εχουν το παιχνιδι σε τιμη σκοτωμα . Αυτα τα κλειδια τα παιρνουν καποια γνωστα sites ( τυπου kinguin , gamivo κλπ. ) και τα μεταπωλουν ειτε στην ιδια τιμη ( με μικρη διαφορα για να εχουν κερδος ) , ειτε με μια διαφορα τυπου 1 με 2 ευρω . ( Φυσικα τα παιχνιδια που εχουν βγει στην αγορα πιο προσφατα για ενα χρονικο διαστημα δεν θα εχουν τρομερη διαφορα απο τα συνηθισμενα reseller καταστηματα , ειτε online, ειτε φυσικου τυπου).Επισης οι τιμες αλλαζουν ανα τακτα χρονικα διαστηματα αλλα με μικρη διαφορα μερικων λεπτων του ευρω.

>> Οι πληρωμες γινονται μονο με καρτα και σας αναγκαζει να πληρωσετε ενα μικρο φορο , ο οποιος ειναι ενα shield , δηλαδη μια ασφαλεια πληρωμης και μεταφορας , εως οτου σας παραδωθει το παιχνιδι εντος της πρωτης ωρας μετα την αγορα , ή μπορει να διαρκεσει και λιγοτερο . Το κλειδι θα σας παραδωθει στο email το οποιο καταθεσατε για να μπειτε στη διαδικασια αγορας και μετα πολυ απλα το αντιγραφετε και το ενεργοποιειτε στον αντιστοιχο launcher . ( steam , origin κλπ. )

Η διαδικασια ειναι τρομερα απλη , προσωπικα εχω μεινει απολυτα ευχαριστημενος καθως ολη η gaming συλλογη μου εχει δημιουργηθει απο το συγκεκριμενο site ( κοντα στους 80 τιτλους συνολικα ) . Ειναι απολυτα ασφαλες και στην περιπτωση οπου μια στο εκατομμυριο συμβει κατι , επειδη ακριβως εχετε πληρωσει το shield , το site σας επιστρεφει τα χρηματα σας .

Το λινκ του site ειναι το ακολουθο https://www.allkeyshop.com/blog/

Για οποιαδηποτε απορια αν εχετε , μπορειτε να με ρωτησετε .

Τυποι τετοιων χαμηλων προσφορων ειναι οι ακολουθοι :

-Cod 4 στα 25.89 Ε

-Far Cry 5 στα 17.78 E

-Forza Horizon 4 στα 24.19 Ε

-Fifa 19 στα 22.60 Ε

-Hitman 2 στα 15.81 Ε

και πολλοι αλλοι τιτλοι ( για την ακριβεια ολα τα παιχνιδια) .

!!!Προτου επιχειρησετε την οποιαδηποτε αγορα , παρακαλω διαβαστε αναλυτικα το αρθρο , ετσι ωστε να βεβαιωθειτε οτι δεν προκειται για καποιο scam site , ειτε για καποια απατη .!!!

 

 

Επεξ/σία από Filippos12
  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν αποτελεί κάποια προσφορά το συγκεκριμένο site. Είναι σαν το "skroutz" για τα κλειδάδικα, για να μπορείς να συγκρίνεις τιμές και να βρεις την χαμηλότερη.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

11 λεπτά πριν, carolosjk είπε

Δεν αποτελεί κάποια προσφορά το συγκεκριμένο site. Είναι σαν το "skroutz" για τα κλειδάδικα, για να μπορείς να συγκρίνεις τιμές και να βρεις την χαμηλότερη.

Ναι αυτο ισχυειοντως κατα κυριο λογο δεν ειναι για προσφορες αλλα για συγκριση . Παρ ολα αυτα υπαρχουν περιοδοι οπου το site κανει προσφορες για τα παιχνιδια με επιπλεον εκπτωσεις.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1 λεπτό πριν, xtrmsnpr είπε

Κλειδάδικα σου δείχνει το site πρώτα πρώτα.

Επισης νομιζω συνεργαζεται αποκλειστικα με καποια συγκεκριμενα τα οποια τα παραθετουν ως τμημα του συγκεκριμενου site . ( Ενημερωτικα απλα..)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...