Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μακριά από Wind.Η μοναδική εταιρεία που σου κόβει την σύνδεσή αν δεν πληρώσεις μέσα σε μια βδομάδα.Και η μοναδική που σου χρεώνει και τέλη επανασύνδεσης.Μιλαμε είναι για κλάματα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 20/3/2019 στις 12:27 ΜΜ, AggTs είπε

Καλησπερα σε ολους,

Μενω Αθηνα Περιστερι και Εχω συνδεση Vod red 1 και εχω δεχτει μια πολυ δελεαστικη προσφορα απο τη Wind για να παω εκει. Θα ηθελα να ξερω βεβαια αν θα πεσω σε ποιοτητα σηματος και data.

Θα ηθελα τα φωτα οσων εχουν wind ή οσοι ειχαν παλαιοτερα, αν ειναι ικανοποιημενοι με το σημα και με τη χρηση data στο δρομο και οτι αλλη εμπερια μπορει να εχουν. Πχ διαβαζω οτι η εφαρμογη my wind για να βλεπω υπολοιπα χρονων κτλπ ειναι χαλια βασει κριτικων.

τα φωτα σας!

ευχαριστω

Καλησπέρα φίλε είχα παλιά wind 24 θεωρητικά χαλιά όλο αποσύνδεσεις, εβδομάδες χωρίς ίντερνετ χαλιά ..τώρα που έχω 100αρα οπτική μια χαρά όλα κομπλέ και μένω 3 όροφο μακριά από το κουτί πιάνω 97..!Τώρα σαν εταιρεία για κινητό μακριά είχε η μάνα μου δεν είχε σήμα πουθενά σπίτι μας Αθήνα δλδ και σε άλλα μεροι με το ζόρι

Επεξ/σία από kp1
  • Confused 1
  • 6 μήνες μετά...
Δημοσ.

ΕΤΑΙΡΕΙΑ wid ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ ΚΑΛΠΙΚΗ!ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΓΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΕΙΣ ΤΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ΛΑΘΟΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ!ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΑΝ ΔΕΝ ΜΟΥ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΟΤΙ ΦΤΑΙΕΙ ΘΑ ΠΑΩ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΣ ΜΕ ΠΑΡΕΙ ΧΡΟΝΟ!ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΚΑΙ ΣΥΧΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΗΓΑΝ ΣΤΟ 13 Η ΣΥΝΔΕΣΥΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑΤΟ ΠΑΓΚΡΑΤΙ!ΜΕ ΨΕΜΜΑΤΑ ΟΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΔΕΝ ΜΕΝΟΥΝ ΠΟΛΥ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΟΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΝΑ ΤΗΡΕΙ ΤΑ ΟΣΑ ΛΕΝΕ!ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΟΥΝ ΜΕ ΨΕΜΜΑΤΑ ΔΕΝ ΠΙΑΝΟΥΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΙΑ ΔΙΚΗ ΠΟΥ ΞΕΠΛΗΡΩΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΑ ΒΓΑΖΩ ΜΕ ΙΔΡΩΤΑ!ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΩΣ ΟΤΟΥ ΥΠΟΓΡΑΨΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΤΕ ΤΙΣ ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΑΣ!ΟΛΑ ΕΔΩ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΩΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΜΕΝΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΝΘΡΩΠΙΑ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ wid!

Δημοσ.
Στις 4/12/2020 στις 5:05 ΜΜ, valiakuta είπε

Μακριά από Wind.Η μοναδική εταιρεία που σου κόβει την σύνδεσή αν δεν πληρώσεις μέσα σε μια βδομάδα.Και η μοναδική που σου χρεώνει και τέλη επανασύνδεσης.Μιλαμε είναι για κλάματα

Δεν ισχύει, προσωπικά έχω ξεχάσει άπειρες φορές να πληρώσω λογαριασμό και δεν έχει κόψει τίποτα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...