Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα σε όλους, 

ψάχνω για νέα οθόνη, καλό όχι πάνω από 24' (τώρα έχω μια LG 22'), γιατί παραπάνω πιστεύω θα μου φαίνεται μεγάλη καθώς δεν κάθομαι και σε μακρινή απόσταση από την οθόνη.

κάρτα sapphire rx 570 8 gb και χρήση για κάποια παιχνίδια και εφαρμογές γραφείου (όχι cad και τέτοια). 

μόνη αίρεση για αισθητικούς λόγους του δωματίου (λόγω γυναίκας γαρ για να μην χαλάσει η διακόσμηση), η οθόνη να είναι λευκή, ή στην χειρότερη με πολύ μικρά περιθώρια για να μην φαίνεται το μαύρο...

Δημοσ.

https://www.skroutz.gr/s/11453561/Dell-S2318H.html

Πάρε μία τέτοια, ωραίο Design και εικόνα κρύσταλλο λόγω glossy, θα αρέσει στην γυναίκα σου, μικρά bezells.

Απλά θα κλείνεις όλα τα φώτα από πίσω σου και ότι παράθυρο υπάρχει γύρω σου για να μην κάνει αντανάκλαση :P

Απο καθαρότητα εικόνας όμως θα είναι διαμάντι 

• Like 1
Δημοσ.
20 ώρες πριν, Acmilangr2 είπε

https://www.skroutz.gr/s/11453561/Dell-S2318H.html

Πάρε μία τέτοια, ωραίο Design και εικόνα κρύσταλλο λόγω glossy, θα αρέσει στην γυναίκα σου, μικρά bezells.

Απλά θα κλείνεις όλα τα φώτα από πίσω σου και ότι παράθυρο υπάρχει γύρω σου για να μην κάνει αντανάκλαση :P

Απο καθαρότητα εικόνας όμως θα είναι διαμάντι 

Γεια σου φιλε μου, θελω κ εγω να σε κανω μια ερωτηση, αυτη η οθονη ASUS VG278 ειναι καλη με μια gtx 1660Ti ??
Πες μου την γνωμη σου 

ευχαριστω πολυ

Δημοσ.
4 ώρες πριν, koula25 είπε

Γεια σου φιλε μου, θελω κ εγω να σε κανω μια ερωτηση, αυτη η οθονη ASUS VG278 ειναι καλη με μια gtx 1660Ti ??
Πες μου την γνωμη σου 

ευχαριστω πολυ

Για TN νομίζω είναι καλή. 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, koula25 είπε

πιο πανελ ειναι το καλυτερο ?? τα ips δεν ειναι ??

Κάθε panel έχει τα θετικά του και τα αρνητικά του. Το TN είναι σχετικά παλιό και το μόνο πλεονέκτημα του είναι το γρήγορο response time (πχ 1ms) Κάτι όμως που το θεωρώ υπερβολή σε σχέση με πχ 5ms μιας IPS η οποία θα έχει καλύτερα χρώματα και καλύτερες γωνίες θέασης. 

Προσωπικά μόνο ips θα επέλεγα. 

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε

Κάθε panel έχει τα θετικά του και τα αρνητικά του. Το TN είναι σχετικά παλιό και το μόνο πλεονέκτημα του είναι το γρήγορο response time (πχ 1ms) Κάτι όμως που το θεωρώ υπερβολή σε σχέση με πχ 5ms μιας IPS η οποία θα έχει καλύτερα χρώματα και καλύτερες γωνίες θέασης. 

Προσωπικά μόνο ips θα επέλεγα. 

τι θα μου προτεινες για 1080p με gsync ??

Δημοσ.
Μόλις τώρα, koula25 είπε

τι θα μου προτεινες για 1080p με gsync ??

Πλεον το gsync δεν είναι τόσο απαραίτητο. Η nvidia με τους νέους drivers έκανε τις gpu της να είναι συμβατές με πολλές freesync οθόνες. 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Acmilangr2 είπε

Πλεον το gsync δεν είναι τόσο απαραίτητο. Η nvidia με τους νέους drivers έκανε τις gpu της να είναι συμβατές με πολλές freesync οθόνες. 

ξερουμε πια μοντελα ειναι αυτα ??

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, koula25 είπε

ξερουμε πια μοντελα ειναι αυτα ??

Είχε βγάλει μια μικρή λίστα η nvidia, θα υπάρχει κάπου έξω η λίστα. Πάντως και πολλές εκτός λίστας δουλεύουν καλά. Το θέμα είναι θέλει ψάξιμο σε forums που τισ δοκίμασαν.... 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...