Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Yiannis87 είπε

Πιο είναι το entry level? Γράψε specs

Αυτό:

Αναφορά σε κείμενο

The 21.5-inch iMac starts at $1299. For your money, you get a 3.6GHz 8th-generation Intel i3 processor, 8 GB RAM, a 1 TB hard drive, and Radeon Pro 555X graphics.

• Απαντ. 143
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Yiannis87 είπε

Δεν χρειάζεται να μας λες πόσο στοιχίζει... Σημασία έχει αν κάνει τη δουλειά του και αν αξίζει για αυτόν που θα το πάρει.

Εσύ που δεν έχεις πιάσει ποτέ magic mouse στα χέρια σου μην μιλάς και άσε εμένα που έχω πιάσει να κρίνω...

Εγώ δεν σχολίασα για το magic mouse αλλά για την τιμή και τα specs.

Για άλλη μια φορά μας επιβεβαίωνει ότι πουλάει υπερτιμημένες συσκευές σε σχέση με το hardware

• Like 1
Δημοσ.

Ρε ψυχουλίνια μου  δεν λετε να καταλάβατε κάτι πολύ απλό εδώ και χρόνια.   Και όλο γκρινιάζετε για τα specs ότι είναι πάρα πολύ ακριβά. Κ λίγα κ παλια κλπ. Δεν έχει σχεδον καμία σημασία για το λειτουργικό της Apple η ποσότητα των specs

Δεν θα πω πολλά. Πήρα iMac το 2013 και έχουμε 2019, δεν έχω πειράξει τίποτα και δουλεύει  άψογα ακόμα. 6 χρόνων μηχάνημα σχεδον. Τα προηγούμενα χρόνια ήθελα καθε 2 χρόνια υπολογιστή Windows. Κ ένα σωρό προβλήματα ας στην διάρκεια των δύο χρόνων.

αυτο

Once you go Mac, you never go back!

• Like 4
  • Confused 1
  • Sad 3
  • Super Moderators
Δημοσ.
12 minutes ago, Human Soul said:

Το ξέρω. Είναι τόσο τραγικά τα specs που τα συγκρίνω με laptop.

Χτύπημα κάτω από τη ζώνη! :D

Δημοσ.
29 minutes ago, Istros said:

Μια φορά δεν σχολίασα για να μην σας χαλάσω την χαρά με τη νέα παρουσίαση και μου τη λέτε.Τι να πω?Το χουμε ξαναπεί το λειτουργικό είναι smooth δεν χρειάζεται SSD ουτε i7 για να τρέξει.Τωρα για την τιμή πληρώνεις R&D

Smooth & όχι ssd δεν γίνεται.

• Like 1
Δημοσ.

κριμα ενα τοσο ομορφο και πρωτοποριακο μηχανημα που οταν ειχε βγει το πρωτο ηταν ετη μπροστα απο τα αλλα σε εμφανιση να βγαινει με κουτσουρεμενα χαρακτηριστικα και ιδια εμφανιση. Απορω τμημα σχεδιασμου δεν εχει η εταιρια πια ? γιατι να βγαλεις ενα μοντελο με ιδια εμφανιση με το προηγουμενο. Επισης ο κοσμος δεν κοιτα πια να ναι το πιο λεπτο κομπιουτερ ουτε να να το πιο μεγαλο κινητο. θελει εναν υπολογιστη να του βγαλει πανω απο 5 χρονια απροβληματιστα και εναν κινητο να του βγαλει και αυτο καιρο με καλη μπαταρια και να χωραει σε μια τσεπη και ολα αυτα με το καλο λειτουργικο που ειχε η αππλ και δεν κολλουσε, δεν σου χαλαγε κλπ. Το να τσιγκουνευεσαι τεχνικα χαρακτηριστικα σε μοντελα ανω του 1000 το 2019, ε κοροιδευεις τους πελατες σου γιατι οποιος παρει αππλ θα παρει και για να μην του κολλανε τα απαισια γουιντοους κατι που δεν ειμαι σιγουρος για ποσο θα ισχυει πια αλλα δεν νομιζω να βγαλει 9 χρονια οπως ο πρωτος μου αι-μακ. τωρα καλυτερα αι-g@misou.

• Thanks 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Istros είπε

Μ αρέσει που μετά από τόσα χρόνια απορείς κιολας

Απορώ γιατί μπορεί όλα τα νέα προϊόντα της να είναι υπερκοστολογημένα αλλά τουλάχιστον αποδίδουν ενώ το συγκεκριμένο σέρνεται.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, laradoomed123 είπε

Απορώ γιατί μπορεί όλα τα νέα προϊόντα της να είναι υπερκοστολογημένα αλλά τουλάχιστον αποδίδουν ενώ το συγκεκριμένο σέρνεται.

Λογω 8Gb ram και HDD 5400rpm

Επισκέπτης
Δημοσ.
35 λεπτά πριν, Yiannis87 είπε

Τα νέα laptop της Apple έχουν hinge popping και flexgate, οπότε δεν είναι αξιόπιστα και η επιλογή ενός imac με μηχανικό δίσκο είναι πιο αξιόπιστοι. Άλλωστε γενικά οι μηχανικοί δίσκοι είναι πιο αξιόπιστοι νομίζω

Το χεις πάρει μονότερμα ρε φίλε με το hinge popping. Το δικό σου έχει πρόβλημα, όχι όλα. Εγώ πρώτη φορά το ακούω αυτό.

Δοκίμασε και Document αν δεν σου κάνει δουλειά η iStorm, ή κάποιον άλλον Authorised Service Provider, και γίνε πιεστικός αν χρειαστεί.

Και όχι, οι μηχανικοί δίσκοι δεν είναι πιο αξιόπιστοι από τους ssd εκτός αν σαν μέτρο σύγκρισης έχεις τους πιο φτηνούς sata ssd της αγοράς.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, SeaLion είπε

Το χεις πάρει μονότερμα ρε φίλε με το hinge popping. Το δικό σου έχει πρόβλημα, όχι όλα. Εγώ πρώτη φορά το ακούω αυτό.

Δοκίμασε και Document αν δεν σου κάνει δουλειά η iStorm, ή κάποιον άλλον Authorised Service Provider, και γίνε πιεστικός αν χρειαστεί.

Και όχι, οι μηχανικοί δίσκοι δεν είναι πιο αξιόπιστοι από τους ssd εκτός αν σαν μέτρο σύγκρισης έχεις τους πιο φτηνούς sata ssd της αγοράς.

Το έδωσα... εντάξυ δεν θα δεχόμουν service σε μηχάνημα με ούτε μια βδομάδα χρήσης... Δεν είμαι ειδικός στους δίσκους, λογικά έχεις δίκιο, οπότε η Apple πρέπει να τους έχει standard σε αυτά τα μηχανήματα των 2k....

Δημοσ.

Σκεφτόμουν να ψώνιζα όταν έβγαινε το καινούργιο, αλλά απογοήτευση.. Σχεδιασμός ο ίδιος, τεράστια bezels. Τα spec εγώ τα βλέπω καλά (δε μιλάμε για entry-level βέβαια), σε σχέση με το προηγούμενο. Η ψύξη όμως πιθανότατα στο i9 θα είναι πρόβλημα με τόσο λεπτό σασί και χωρίς αναβάθμιση. Με τους HDD γελάει ο κόσμος, δε ντρέπονται να τους ανακοινώνουν?

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, Dralium είπε

Σκεφτόμουν να ψώνιζα όταν έβγαινε το καινούργιο, αλλά απογοήτευση.. Σχεδιασμός ο ίδιος, τεράστια bezels. Τα spec εγώ τα βλέπω καλά (δε μιλάμε για entry-level βέβαια), σε σχέση με το προηγούμενο. Η ψύξη όμως πιθανότατα στο i9 θα είναι πρόβλημα με τόσο λεπτό σασί και χωρίς αναβάθμιση. Με τους HDD γελάει ο κόσμος, δε ντρέπονται να τους ανακοινώνουν?

2007 το πρώτο imac aluminium , 12 χρόνια το ίδιο  design

Επεξ/σία από ethereum
Επισκέπτης
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, Yiannis87 είπε

εντάξυ δεν θα δεχόμουν service σε μηχάνημα με ούτε μια βδομάδα χρήσης

Δεν σε πιάνω τι εννοείς... Αν έχει πρόβλημα ένα μηχάνημα το στέλνεις πίσω και μία και δύο και όσες χρειαστεί. Ξενέρα, το καταλαβαίνω.

On topic λοιπόν, τα iMac των $1099/$1299 είναι gtp, για σπρώξιμο μαζικά σε σχολεία π.χ. και για να μπορούν να λένε "from $1099." Ακόμα και για "απλούς χρήστες" όπως μπορεί να λένε κάποιοι είναι κοροϊδία να μην τους βάζεις αυτό τον 32GB SSD που έχουν έξτρα τα 1ΤΒ Fusion drives. Τίποτα... απλά κοιτάς τα επόμενα μοντέλα.

Το design ok, παλιό, αλλά κλασσικό - οριακά όμως... Πιστεύω είναι η τελευταία αναβάθμιση σε αυτό το σασί, για να έρθει αργότερα κάποιο iMac με οθόνη τύπου iPad Pro με πολλά $$$ και αυτά να μένουν ακόμα στο ράφι για να κρατάνε και τις τιμές χαμηλά. Του χρόνου και βάλε αυτά...

Μόνο αν σου αρέσει η οθόνη 4Κ/5Κ που έχουν (την οποία οι περισσότεροι που βγάλατε τεφτέρι και κάνετε υπολογισμούς την αγνοείτε μάλλον;)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...