Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα αναφέρω το παραπάνω προβλημα που είχα για να μην την πατήσετε κ εσείς που θέλετε να πάτε Nova. Λοιπόν το καλοκαίρι έκανα ανανέωση συμβολαίου για 2 χρόνια όταν έκανα την ανανέωση τους είπα όταν έρθει στην περιοχή μου το vdsl να με ενημερώσουν γιατί το θέλω. Με περνούν Μέσα Γενάρη κ μου λένε υπάρχει η δυνατότητα vdsl στην περιοχή σας κάνω αίτηση να μου ενεργοποιησουν το vdsl (έκανα το μεγαλύτερο λάθος στην ζωή μου) κ αρχίζουν τα καραγκιοζηλικια μου λένε σε περίπου 10 εργάσιμες ημέρες θα ενεργοποιηθει περνάνε η 10 μέρες τπτ ξέχασα να πω ότι έπρεπε να πληρώσω 20 ευρω για το router γιατί το παλιο που είχα δεν είναι για vdsl τα πληρώνω κ έρχετε το router. Περνώ τηλ κ μου λένε δεν είναι στο χέρι τους αλλά είναι θέμα του ΟΤΕ κάντε λίγο υπομονή περιμένω άλλες 10 μέρες τζιφος ξαναπερνω τηλ ναι έχετε δίκιο έπρεπε να σας είχαν συνδέσει θα το ξαναστειλουμε στον ΟΤΕ να δούμε τι έχει γίνει μετά από 5 μέρες έρχεται μνμ ότι η γραμμή vdsl έχει ενεργοποιηθεί βάζω το καινούργιο router τσεκάρω τι γραμμή κ έγινε το μέγα θαύμα εκεί που είχα με adsl ταχύτητα 16 τώρα με vdsl είχα 6. Περνώ τηλ ναι θα κάνουμε κάποιες ρυθμίσεις κάνουμε τις ρυθμίσεις ορχιδέες το δίνουν σε τεχνικό κ γίνετε άλλο ένα θαύμα από τον καλύτερο πάροχο έχει βροχές δεν έχεις ίντερνετ έχει ήλιο έχει ίντερνετ αφού περιμένετε κανα 2 ωρο μέχρι να ζεστάνει καλά για να έχετε περνώ τηλ τους το λέω δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι πρέπει να περιμένετε τον τεχνικό μετά από 3 μέρες έρχετε ο τεχνικός τσεκάρει κ λέει το σπίτι δεν έχει πρόβλημα είναι θέμα του καλωδίου από τον ΟΤΕ θα το δωσω βλάβη στον ΟΤΕ εντω μεταξύ το ίντερνετ μια ερχόταν μια έφευγε κ σε εξωγήινες ταχύτητες 2mb περνάνε 5 μέρες έρχεται μυνημα ότι θα έρθει ο ΟΤΕ έρχεται ο ΟΤΕ κάνει αποκατάσταση τις βλάβης αλλά πάλι ορχιδέες ξανά τηλ ξανά τα ίδια κ τα ίδια μας πρήξανε τις ορχιδέες περνάει κανα 2 μηνο έχει έρθει 3 φορές ο ΟΤΕ τα ίδια κ εκεί γίνεται άλλο ένα θαύμα έρχετε ο λογαριασμός κ με χρεώνουν κανονικότατα κ ότι έχω vdsl κ 20 ευρω το τέλος ενεργοποίησης κ 20 ευρω το router περνώ τηλ κ μου λένε μόλις λυθεί το πρόβλημα που έχετε αν δεν σας το φτιαξουν θα γίνουν πιστώσεις περιμένω καμιά 10 μέρες να έρθει το συνδιαστικο ραντεβού ανάμεσα στον ΟΤΕ κ το μεγαλύτερο πάροχο Nova κ τελικά βγαίνει το πόρισμα ότι δεν μπορούν να μου δώσουν vdsl μου δίνει το χαρτί με το πόρισμα ο τεχνικός περνώ τηλ πάνω για να με γυρίσουν σε adsl κ να μου κάνουν τις πιστώσεις κ το εμπορικό μου λέει πρέπει να απευθυνθείτε στο τεχνικό τμήμα με συνδέει κ μου λέει εμείς το έχουμε δώσει σας αδυναμία συνδέσεις οπότε πρέπει να απευθυνθείτε στο εμπορικό τμήμα μεγάλη κοροϊδία με τα πολλά μου λένε θα σας πάρει ένα ειδικό τμήμα που διαχειρίζεται αυτά τα θέματα κ θα σας κάνει τις πίστωσης ποτέ λέω σήμερα η αύριο το πολύ περνάνε 3 μέρες πάλι ορχιδέες περνώ τηλ μου λένε ότι πρέπει να περιμένω αρχίζω τα γαλλικά αλλά πάλι ορχιδέες τελικά μετά από 2 μέρες περνώ κ λέω αν δεν με πάρουν τηλ σήμερα θα κινηθώ νομικά μετά από 20 λεπτά με πήρε τηλ κ εδώ γίνετε η μεγαλύτερη κλεψιά που μπορεί να κάνει ένας πάροχος μου λέει μπορείτε να φύγετε από την εταιρία μας λόγο ότι δεν μπορούμε να σας παρέχουμε το πρόγραμμα που επιλέξατε κ μάλιστα χωρίς να πληρώσετε κάποια ποινή θα σας γίνει πίστωση βάσει με τι δεν μπόρεσε να σας παρέχουμε ενώ σας χρεωναμε αλλά τα 20 ευρω που είναι τα τέλη ενεργοποιησεις δεν μπορούμε να σας τα επιστρέψουμε γιατί ο ΟΤΕ δεν μπορεί να σας δώσει vdsl κ είναι υπαίτιος επίσης δεν γίνετε να μας επιστρέψετε το router κ να σας δώσουμε τα 20 ευρω πίσω κ τις λέω μα εσύ με χρεωσατε κ δεν μου δώσατε γραμμή vdsl τι να το κάνω το router όχι δεν φταίμε εμείς αλλά ο ΟΤΕ κ το router κρατήστε το μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σε όποιον πάροχο πάτε οπότε προτείνω το εξής μακριά από Nova κ είναι ντροπή αυτό που κάνατε να με κοροιδευετε κ να μου περνετε έτσι τα λεφτά ντροπή σας

• Like 1
  • Confused 2
  • Sad 1
Δημοσ.

Για το vdsl, για να μην έχουμε γκρίνιες, πρώτα ελέγχουμε αν το καφάο που ανήκουμε είναι νέου τύπου, και λειτουργεί κανονικά δηλαδή ακούγονται τα ανεμιστήρια.

Δεύτερη κίνηση πάμε στο site του παρόχου και στον wizard βάζουμε τηλέφωνο ή διεύθυνση.

Τρίτη κίνηση αν υπάρχει η ένδειξη επικοινωνείστε μαζί μας ή κάποια συγκεκριμένη ταχύτητα τότε παίρνουμε τηλέφωνο τον πάροχο αυτό.

Οποιαδήποτε άλλη κίνηση από τις παραπάνω έχει αβέβαιο αποτέλεσμα!

• Thanks 2
Επισκέπτης
Δημοσ.

@skiabox Βάλε και στη δεύτερη κίνηση ένα αβέβαιο αποτέλεσμα! Έκανα αίτηση στη Wind, η οποία μου έδινε διαθεσιμότητα μέχρι και 200άρι και την απέσυρα τελικά αφού η ενημέρωση που μου έδιναν ήταν ότι δεν υπάρχει δίκτυο και δεν ήξεραν πότε θα μπορέσουν να με συνδέσουν

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, Orestis_G είπε

@skiabox Βάλε και στη δεύτερη κίνηση ένα αβέβαιο αποτέλεσμα! Έκανα αίτηση στη Wind, η οποία μου έδινε διαθεσιμότητα μέχρι και 200άρι και την απέσυρα τελικά αφού η ενημέρωση που μου έδιναν ήταν ότι δεν υπάρχει δίκτυο και δεν ήξεραν πότε θα μπορέσουν να με συνδέσουν

Είχες κάνει όμως το πρώτο βήμα;

Δημοσ.

ΤS μπορεις να κανεις ενα τηλεφωνο στην ΕΕΤΤ, η καλυτερα να στειλεις ενα e-mail να δεις τι κινησεις πρεπει να ακολουθήσεις. Αλλοι εχουν Nova VDSL και κανουν μια χαρα τη δουλεια τους και συνηθως με την καλυτερη τιμη της αγορας. Δεν νομιζω οτι ευθύνεται η ιδια η Nova, για το οτι δεν εχεις ελευθερο ζευγαρι να συνδεθεις στο νεο καφαο.(καθως για τα καφαο η Nova, δεν εχει αναλαβει καποιο).

Δημοσ.

Για τέτοιους λόγους η cosmote είναι νούμερο 1 σε συνδέσεις 

Όλες οι υπόλοιπες εταιρίες είναι προβληματικες και δεν μπορούν να δώσουν λύση 

Τώρα θες οτι στα περισσότερα μέρη της Ελλάδας δεν έχουν ιδιόκτητο δίκτυο 

Γιατί οι τεχνικοί τους δεν μπορούν να βάλουν χέρι 

Γιατί το κράτος δεν δεν έχει απελευθερωσει την αγορά σωστά 

Χίλιοι λόγοι υπάρχουν 

Πλέον μετά από τόσα που έχω διαβάσει και από όσα έτυχε να δω η να ζήσω δύσκολα πάω σε άλλον πάροχο γιατί απέχουν έτη φωτός, αν σου τύχει πρόβλημα δεν βρίσκεις λύση 

Ενα μεγάλο ποσοστό είμαστε αναγκασμένοι να μένουμε κοσμοτε γιατί οι υπόλοιποι είναι χειρότεροι 

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
On 20/03/2019 at 20:02, skiabox said:

Για το vdsl, για να μην έχουμε γκρίνιες, πρώτα ελέγχουμε αν το καφάο που ανήκουμε είναι νέου τύπου, και λειτουργεί κανονικά δηλαδή ακούγονται τα ανεμιστήρια.

Δεύτερη κίνηση πάμε στο site του παρόχου και στον wizard βάζουμε τηλέφωνο ή διεύθυνση.

Τρίτη κίνηση αν υπάρχει η ένδειξη επικοινωνείστε μαζί μας ή κάποια συγκεκριμένη ταχύτητα τότε παίρνουμε τηλέφωνο τον πάροχο αυτό.

Οποιαδήποτε άλλη κίνηση από τις παραπάνω έχει αβέβαιο αποτέλεσμα

Μάλλον είσαι υπάλληλος τις Nova για να τα λες αυτά η δεν έχεις καταλάβει τι γράφω παραπάνω αντε να σου το εξηγήσω αλλιώς χωρίς να βάζω το όνομα τις εταιρίας που μας κλέβει για να σε πληρώσει 

Πας σε μια καφετέρια κ κάθεσαι σου λένε κύριε για να παραγγείλετε πρέπει να πληρώσετε πρώτα 2 ευρώ πληρώνεις 2 ευρώ κ βλέπεις στον κατάλογο ότι έχει φρεντο καπουτσίνο φωνάζεις τον σερβιτόρο κ σου λέει βεβαίως κύριε έχουμε παραγγέλνεις κ μετά από 1 ώρα έρχεται κ σου φέρνει φραπέ του λες εγώ σας είπα φρεντο καπουτσίνο ααα συγνώμη κύριε δεν φταίμε εμείς φταίει η δίπλα καφετέρια γιατί αυτή φτιάχνει τον καφέ που ζητήσατε ναι αλλά εγώ σε εσάς ήρθα όχι στην δίπλα θα σας το διορθώσω αμέσως κύριε περνάει άλλη 1 ώρα έρχεται ο λογαριασμός με την τιμη Για φρεντο καπουτσίνο κ μετά από λίγο έρχεται ο σερβιτόρος κ τσουπ πάλι φραπέ ρε φιλε θα μας τρελάνεις φρεντο καπουτσίνο είπα όχι φραπέ α συγνώμη κ πάλι έχετε απόλυτο δίκιο αλλά δεν φταίμε εμείς η δίπλα καφετέρια φταίει δεν πειράζει τους λες δώστε μου πίσω τα 2 ευρώ κ πάω δίπλα τότε ναι βεβαίως αλλά πρέπει να πληρώσετε για τον φραπέ που σας έφερα κ τα 2 ευρώ δεν σας τα δίνουμε πίσω γιατι δεν φταίμε εμείς αλλά η δίπλα καφετέρια ρε γελάει κ το παρδαλό κατσίκι τι μας λες τώρα επίσης αν νομίζεις ότι η nova είναι φθηνή που λέει κάποιος ορχιδέες πήγα ΟΤΕ κ μου έδωσε τα ίδια ακριβώς με 2 ευρώ ποιο ακριβά σιγά την διαφορά τουλάχιστον θα πληρώνω φρεντο καπουτσίνο κ θα πίνω φρεντο καπουτσίνο όχι φραπέ 

Ορίστε κ η απόδειξη πόσο κλέφτες είναι μετά από όλο αυτό κ αφού δεν μπορούν να δώσουν γραμμή 50 ψάχνουν κ για άλλα θύματα στην φώτο λέει ότι υπάρχει η δυνατότητα για vdsl 50 ενώ δεν μπορούν βάζω τον αριθμό μου κ λέει αυτό που δεν μπορούν να προσφέρουν 

IMG_20190322_143959.png

• Sad 1
  • Super Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
24 minutes ago, winnie19810 said:

Μάλλον είσαι υπάλληλος τις Nova για να τα λες αυτά

Όχι δεν είναι, επιπλέον αυτά που γράφει ισχύουν ανεξαρτήτως παρόχου και γίνονται από μας για να έχουμε ήσυχο το κεφάλι μας.

Eπίσης αυτό που λείπει από τις συμβουλές του είναι ο έλεγχος διαθεσιμότητας στους "wizards" όλων των παρόχων, όχι μόνο σε αυτόν που σκοπεύουμε να πάμε, διότι κάποιοι είναι "ελαστικοί" στα κριτήρια τους (πχ η wind).

Επεξ/σία από ThReSh
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, Panagiotis!! είπε

Για τέτοιους λόγους η cosmote είναι νούμερο 1 σε συνδέσεις 

Όλες οι υπόλοιπες εταιρίες είναι προβληματικες και δεν μπορούν να δώσουν λύση 

Τώρα θες οτι στα περισσότερα μέρη της Ελλάδας δεν έχουν ιδιόκτητο δίκτυο 

Γιατί οι τεχνικοί τους δεν μπορούν να βάλουν χέρι 

Γιατί το κράτος δεν δεν έχει απελευθερωσει την αγορά σωστά 

Χίλιοι λόγοι υπάρχουν 

Πλέον μετά από τόσα που έχω διαβάσει και από όσα έτυχε να δω η να ζήσω δύσκολα πάω σε άλλον πάροχο γιατί απέχουν έτη φωτός, αν σου τύχει πρόβλημα δεν βρίσκεις λύση 

Ενα μεγάλο ποσοστό είμαστε αναγκασμένοι να μένουμε κοσμοτε γιατί οι υπόλοιποι είναι χειρότεροι 

Έχει και καλές τιμές πάντως ο ΟΤΕ.

Εγώ έκανα τώρα διετές συμβόλαιο για την 50άρα στα 31.5 ευρώ το μήνα.

Βέβαια ενώ είμαι 15 μέτρα από το καφάο και κλειδώνω στα τέρματα, τα διάφορα speed test που δοκίμασα από διάφορα sites με βγάζουν στα 45mbps.

11 λεπτά πριν, ThReSh είπε

Όχι δεν είναι, επιπλέον αυτά που γράφει ισχύουν ανεξαρτήτως παρόχου και γίνονται από μας για να έχουμε ήσυχο το κεφάλι μας.

Eπίσης αυτό που λείπει από τις συμβουλές του είναι ο έλεγχος διαθεσιμότητας στους "wizards" όλων των παρόχων, όχι μόνο σε αυτόν που σκοπεύουμε να πάμε, διότι κάποιοι είναι "ελαστικοί" στα κριτήρια τους (πχ η wind).

Πάντως τα λουξ μεγάλα μαγαζιά σε κεντρικότατα σημεία μια χαρά συνεχίζει να τα ανοίγει η Nova.

Επεξ/σία από skiabox
  • Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 minutes ago, skiabox said:

Βέβαια ενώ είμαι 15 μέτρα από το καφάο και κλειδώνω στα τέρματα, τα διάφορα speed test που δοκίμασα από διάφορα sites με βγάζουν στα 45mbps.

Στα speedtests υπάρχει "χασούρα" λόγω overheads, την οποία δεν γλυτώνεις ακόμα κι αν μετέφερες δεδομένα από το ένα PC σε άλλο μέσω ethernet στο ίδιο δωμάτιο...

Επεξ/σία από ThReSh
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, ThReSh είπε

Στα speedtests υπάρχει "χασούρα" λόγω overheads, την οποία δεν γλυτώνεις ακόμα κι αν μετέφερες δεδομένα από το ένα PC σε άλλο μέσω ethernet στο ίδιο δωμάτιο...

Κατάλαβα.

Κανονικά δηλαδή πρέπει να κάνω ftp στο ntua όπως κάναμε τα αρχαία χρόνια ε;

• Super Moderators
Δημοσ.
1 minute ago, skiabox said:

Κατάλαβα.

Κανονικά δηλαδή πρέπει να κάνω ftp στο ntua όπως κάναμε τα αρχαία χρόνια ε;

Παντού θα έχεις αυτή την χασούρα, κάπου στο 5-10% είναι. Ακόμα κι από το ένα PC στο άλλο μέσω 1Gbit Ethernet δεν βλέπεις ταχύτητες 128MB/sec (μέγιστο θεωρητικό) αλλά 110-112MB/sec το πολύ.

Δημοσ.

ThReSh : Η τιμή πως σου φάνηκε;

Απλά θέλει προσοχή γιατί μου είπε η κοπέλα ότι μετά τα 2 χρόνια του συμβολαίου ανεβαίνει η τιμή θεαματικά!

Δημοσ.

Εχει απεριόριστα εσωτερικό και δεν έχει καθόλου κινητά ή εξωτερικό.

11 λεπτά πριν, ThReSh είπε

Αναλόγως ποιο πακέτο έχεις. Στο 50αρι έχει 3 ο ΟΤΕ https://www.cosmote.gr/eshop/browse/Fixed-Plans-Double-Play-Plans-Double-Play-Fiberspeed-up-to-200Mbps/_/N-81b?

Μάλλον για αυτούς που είναι ήδη πελάτες του ΟΤΕ ισχύουν ελαφρώς άλλα πακέτα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...