Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά τα ηχεία είναι άψογα ειδικά σε αυτή την τιμή, τα έχω χρόνια στον υπολογιστή κυρίως για μουσική. Πολύ δυνατό και καθαρό ήχο με γεμάτο μπάσο. 👍

• Like 2
Δημοσ.

Παιδιά έχουν πολύ καλή πιστότητα ήχου. Υπάρχει αντάπτορας της ίδιας της Logitech με 25€ που τα μετατρέπει σε Bluetooth.

Η διαφορά από τα Ζ625 είναι η οπτική ίνα που υποστηρίζουν τα άλλα. Είναι ακριβώς τα ίδια ηχεία και τα προτείνω σε αυτή την τιμή χωρίς 2η σκέψη.

Είναι 200W RMS (400W ονομαστικά) και αν τα τοποθετήσεις σωστά, βλέπεις ταινίες, ακούς μουσική υψηλού bit-rate και καταλαβαίνεις τι έχανες τόσο καιρό.

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βest buy 2.1 ηχεία στα χρήματα αυτά. Έχω τα Z625 που η διαφορά τους με τα Z623 είναι η είσοδος οπτικής. Αγοράστε άφοβα! 😉

Βλέπω ότι έχει γίνει price match και από το Mediamarkt, πιθανόν να ακολουθήσουν και άλλοι. 

https://www.mediamarkt.gr/el/product/_logitech-speaker-system-z623-980-000403-1086152.html

Επεξ/σία από matrixxx
αφαιρεση referral
  • Like 2
Δημοσ.

Για την ιστορία εγώ και αρκετοί άλλοι είχαμε πάρει πέρυσι τα Z625 στην ίδια τιμή της προσφοράς, 99 ευρώ από Mediamarkt.

Επομένως στην τιμή αυτή πιθανόν να ξαναδούμε και τα Z625. Το αναφέρω για όποιον τον ενδιαφέρει η χρήση οπτικής. 

Δημοσ.
7 ώρες πριν, lionheart75 είπε

Για την ιστορία εγώ και αρκετοί άλλοι είχαμε πάρει πέρυσι τα Z625 στην ίδια τιμή της προσφοράς, 99 ευρώ από Mediamarkt.

Επομένως στην τιμή αυτή πιθανόν να ξαναδούμε και τα Z625. Το αναφέρω για όποιον τον ενδιαφέρει η χρήση οπτικής. 

δυστυχώς δεν είχα προλάβει την προσφορά για τα z625. Ακόμα περιμένω να παίξει πάλι η ίδια προσφορά. :(

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, Dr4In είπε

Αυτα η την Creative X Katana?

Φυσικά και την Katana αλλά άλλη η κατηγορία τιμής. Από τα χρήματα της προσφοράς των Z623 η katana κοστίζει 2,5 φορές πάνω (250+ ευρώ). 

Επομένως η σύγκριση είναι άκυρη, καθώς στα 99 ευρώ τα Z623 - Z625 (μακάρι να τα ξαναδούμε και αυτά τόσο) είναι ότι καλύτερο μπορείς να πάρεις σε καινούργιο 2.1 σύστημα. 

Αν βέβαια μπορείς να διαθέσεις τα χρήματα που ζητάει η katana, δεν ασχολείσαι με τα Z623, πάς katana καρφί.

Όμως όσο καλύτερη και να είναι η katana δεν αξίζει 2.5 φορές πάνω σε χρήματα. ;) 

Επεξ/σία από lionheart75
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...