teoqq Δημοσ. 22 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2019 Τα τσίμπησα και εγώ και περιμένω. Αποστολή από 26/3 με είπε ο Κωτσόβολος σε μήνυμα. υγ: νομίζω είναι μεγάλη αλλαγή σε μένα, είχα κάτι 2.1 HERCULES 10ετίας χαχαχα
lionheart75 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2019 6 ώρες πριν, Mr_Terror είπε Αν βγζουν τον ιδιο ηχο με τα z625 αξιζουν το κατοσταρικο. Tα ίδια ακριβώς ηχεία είναι τα Z623 και Z625. Η μόνη διαφορά όπως αναφέραμε και παραπάνω είναι η οπτική είσοδος που έχουν επιπλέον τα Z625.
kaliakman Δημοσ. 22 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2019 Παρέλαβα σήμερα. Ερχόμενος από Ζ506: Προσοχή με το μπάσο 😯
vagdesign Δημοσ. 24 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2019 6 ώρες πριν, APPLEGEEK είπε BEWARE NO REMOTE CONTROL! Στο δεξί ηχείο έχεις ό,τι χρειάζεσαι (Power/Volume/Bass). Μια φορά το σετάρεις και ανεβοκατεβάζεις το volume με software του υπολογιστή. Τι να το κάνεις το remote; 3
The Developer Δημοσ. 25 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2019 Πάντως εγώ που τα έχω μερικές μέρες τώρα μπορώ να πω πως είναι πολύ καλά για τα λεφτά τους. Είναι ότι πρέπει για σύγχρονα είδη μουσικής. Υ.Γ: Το μπάσο το έχω κάπου στο 1/3 γιατί παραπάνω σηκώνει το δωμάτιο στον αέρα!
APPLEGEEK Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 Στις 24/3/2019 στις 11:28 ΜΜ, vagdesign είπε Στο δεξί ηχείο έχεις ό,τι χρειάζεσαι (Power/Volume/Bass). Μια φορά το σετάρεις και ανεβοκατεβάζεις το volume με software του υπολογιστή. Τι να το κάνεις το remote; οταν βλεπω ταινεια φιλε ....ειναι δυνατον ερωτηση τετοια?
vagdesign Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 4 ώρες πριν, APPLEGEEK είπε οταν βλεπω ταινεια φιλε ....ειναι δυνατον ερωτηση τετοια? Ασύρματο ποντίκι ή πληκτρολόγιο και είσαι μια χαρά. 2
APPLEGEEK Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 34 λεπτά πριν, vagdesign είπε Ασύρματο ποντίκι ή πληκτρολόγιο και είσαι μια χαρά. οχι ρε φιλε. 8ελω remote και γιαυτο τα δινω. ασε που τα s3 ειναι αδυναμα
kournias Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 τα πήρα κι εγώ και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος...
omega Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 Στις 24/3/2019 στις 11:28 ΜΜ, vagdesign είπε Στο δεξί ηχείο έχεις ό,τι χρειάζεσαι (Power/Volume/Bass). Μια φορά το σετάρεις και ανεβοκατεβάζεις το volume με software του υπολογιστή. Τι να το κάνεις το remote; Γούστα είναι αυτά. Εγώ πάντα επέλεγα ηχεία , 2.1 / 5.1 με κουμπί με καλώδιο a la dimmer ή με το κουμπί να είναι αρκετά μεγάλο και πάνω στο δεξί η αριστερό ηχείο. Και εμενα όσο περίεργο και αν σου φαίνεται στο immersion της ταινίας δεν μου αρέσει να βλέπω την μπάρα αυξομείωσης της έντασης των windows.
lionheart75 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, APPLEGEEK είπε οχι ρε φιλε. 8ελω remote και γιαυτο τα δινω. ασε που τα s3 ειναι αδυναμα Tι σχέση έχουν τα S3; .... Το θέμα αφορά τα Z623 και όχι τα Kratos. Eπίσης αν θεωρείτε απαραίτητο το remote και χωρίς αυτό δεν μπορείτε, πάτε σε ηχόμπαρες (βλέπε creative stage) και λοιπές λύσεις, δεν ασχολείστε με Multimedia - pc ηχεία όπως το συγκεκριμένο. 3 ώρες πριν, omega είπε Γούστα είναι αυτά. Εγώ πάντα επέλεγα ηχεία , 2.1 / 5.1 με κουμπί με καλώδιο a la dimmer ή με το κουμπί να είναι αρκετά μεγάλο και πάνω στο δεξί η αριστερό ηχείο. Και εμενα όσο περίεργο και αν σου φαίνεται στο immersion της ταινίας δεν μου αρέσει να βλέπω την μπάρα αυξομείωσης της έντασης των windows. Αν θέλεις καλώδιο με αυξομείωση ήχου τύπου dimmer πας στα Kratos S5 ή Edifier S330d (για 2.1 σύστημα). Επεξ/σία 26 Μαρτίου 2019 από lionheart75 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα