thetiesthatbind Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Καλησπέρα, έχω την εξής απορία: Το να κανει κανεις overclock έναν επεξεργαστή ξεκλείδωτο της Intel θεωρείται Void Warranty. Το να κάνει κάποιος undervolt συνεπάγεται επίσης με warranty void?
Camal Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 Δε χρειάζεται δικαιολογία, ωστοσο αν σου πούνε κάτι πες το σύνδεσα και δεν έπαιζε. Και μην αναφέρεις τίποτα για overclock και undervolt. απλά κάνε τον κινέζο 2 1
kostas_anes Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 Γενικα το να πειραζεις τα voltages ειναι warranty void. Επισης λιγο κρατει με το undervolt. Ειναι ενας στο reddit με 9900k λεει πως τον μπρικαρε με undervolt. Μην ρωτας το πως, ουτε αυτος ξερει, ουτε και εγω. Και το χειροτερο ειναι oτι δεν ειναι ο μονος που το εχει παθει με Intel επεξεργαστες. Αρα ειτε κατι μαλακια κανουν στην intel, η θα μαθουμε νεα πραγματα περι overclocking συντομα
thetiesthatbind Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 5 λεπτά πριν, kostas_anes είπε Γενικα το να πειραζεις τα voltages ειναι warranty void. Επισης λιγο κρατει με το undervolt. Ειναι ενας στο reddit με 9900k λεει πως τον μπρικαρε με undervolt. Μην ρωτας το πως, ουτε αυτος ξερει, ουτε και εγω. Και το χειροτερο ειναι oτι δεν ειναι ο μονος που το εχει παθει με Intel επεξεργαστες. Αρα ειτε κατι μαλακια κανουν στην intel, η θα μαθουμε νεα πραγματα περι overclocking συντομα Ίσχυει και το ίδιο για τους CPU της AMD ωστόσο; Καλά, undervolt τρόπος του λέγειν, στα 4,7GHz με 1.264V το έχω , απλά είναι αρκετά κάτω από αυτά που δίνει στοκ η μητρική (1,3-1,4)
Arkin Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 5 λεπτά πριν, thetiesthatbind είπε Ίσχυει και το ίδιο για τους CPU της AMD ωστόσο; Καλά, undervolt τρόπος του λέγειν, στα 4,7GHz με 1.264V το έχω , απλά είναι αρκετά κάτω από αυτά που δίνει στοκ η μητρική (1,3-1,4) Καντον οτι θελεις. Απλα μην τον εχεις για 24/7 με πανω απο 1.35 volt. Μεχρι εκει παιζεις απολυτα safe. Μην σκας καθολου απλα κοιτα να χαρεις το hardware που εχεις. Το πιθανοτερο ειναι να αλλαξεις ολοκληρο συστημα πρωτου χαλασει η cpu. 2
thetiesthatbind Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 Μόλις τώρα, Arkin είπε Καντον οτι θελεις. Απλα μην τον εχεις για 24/7 με πανω απο 1.35 volt. Μεχρι εκει παιζεις απολυτα safe. Μην σκας καθολου απλα κοιτα να χαρεις το hardware που εχεις. Το πιθανοτερο ειναι να αλλαξεις ολοκληρο συστημα πρωτου χαλασει η cpu. Καλά, ισχύει αυτό, να δούμε και τι θα φέρει η AMD το καλοκαίρι και βλέποντας και κάνοντας. Απλά είχα κάποιες ενστάσεις, αλλά από ό,τι καταλάβα είναι όλα κομπλέ γενικά
Arkin Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 1 λεπτό πριν, thetiesthatbind είπε Καλά, ισχύει αυτό, να δούμε και τι θα φέρει η AMD το καλοκαίρι και βλέποντας και κάνοντας. Απλά είχα κάποιες ενστάσεις, αλλά από ό,τι καταλάβα είναι όλα κομπλέ γενικά Ολα κομπλε ασχολησου οπως θελεις πανω του. Οτι και να φερει η AMD αν πραγματικα το χρειαζεσαι να το παρεις. Αλλιως μεινε με τον τουμπανο 8700k που εχεις για αρκετα χρονια ακομα θα δινει πονο. 1
kostas_anes Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, thetiesthatbind είπε Ίσχυει και το ίδιο για τους CPU της AMD ωστόσο; Καλά, undervolt τρόπος του λέγειν, στα 4,7GHz με 1.264V το έχω , απλά είναι αρκετά κάτω από αυτά που δίνει στοκ η μητρική (1,3-1,4) Οχι δεν ισχυει. Τεσταρισμενο. Προχθες τον ετρεχα στα 800MHz για να δω ποσο κατω μπορω να τον φτασω. Και τι gaming επιδοσεις εχει. Το αποτελεσμα ειναι περιεργως καλο, αφου σε αρκετα παιχνιδιακια ειχα 30-40 FPS και σε αλλα 60αριζα. Και ολα αυτα χωρις ψυκτρα στους 45 βαθμους το CPU, με οτι airflow εχει το κουτι. Το ιδιο μπορω να πω και με τους FX. Στα 600MHz αντιστοιχα, ποτε δεν ειχα θεμα. Επισης επαιζε PUBG στα 23-30 FPS οταν επεφτες και στα 40-55 FPS μετα. Επεξ/σία 21 Μαρτίου 2019 από kostas_anes 2
Sheogorath Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 Μόλις τώρα, kostas_anes είπε Οχι δεν ισχυει. Τεσταρισμενο. Προχθες τον ετρεχα στα 800MHz για να δω ποσο κατω μπορω να τον φτασω. Και τι gaming επιδοσεις εχει. Το αποτελεσμα ειναι περιεργως καλο, αφου σε αρκετα παιχνιδιακια ειχα 30-40 FPS και σε αλλα 60αριζα. Και ολα αυτα χωρις ψυκτρα στους 45 βαθμους το CPU, με οτι airflow εχει το κουτι. Το ιδιο μπορω να πω και με τους FX. Στα 600MHz αντιστοιχα, ποτε δεν ειχα θεμα. Επισης επαιζε PUBG στα 23-30 FPS οταν επεφτες και στα 40-55 FPS μετα.
Arkin Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 1 λεπτό πριν, kostas_anes είπε Οχι δεν ισχυει. Τεσταρισμενο. Προχθες τον ετρεχα στα 800MHz για να δω ποσο κατω μπορω να τον φτασω. Και τι gaming επιδοσεις εχει. Το αποτελεσμα ειναι περιεργως καλο, αφου σε αρκετα παιχνιδιακια ειχα 30-40 FPS και σε αλλα 60αριζα. Και ολα αυτα χωρις ψυκτρα στους 45 βαθμους το CPU, με οτι airflow εχει το κουτι. Το ιδιο μπορω να πω και με τους FX. Στα 600MHz αντιστοιχα, ποτε δεν ειχα θεμα. Επισης επαιζε PUBG στα 23-30 FPS οταν επεφτες και στα 40-55 FPS μετα. Μονο μελι και οδοντοκρεμα για παστα. Ωραια κολπα κανεις φιλε.
kostas_anes Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Εδωσα και pics 2 λεπτά πριν, Arkin είπε Μονο μελι και οδοντοκρεμα για παστα. Ωραια κολπα κανεις φιλε. Καπως πρεπει να βγουν και τα βιντεο. Και να μου λυθουν μερικες απορειες που γεννιουνται. Συνηθως μεσα σε τουαλετα γεννιουνται. Επεξ/σία 21 Μαρτίου 2019 από kostas_anes
Arkin Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 1 λεπτό πριν, kostas_anes είπε Εδωσα και pics Καπως πρεπει να βγουν και τα βιντεο. Και να μου λυθουν μερικες απορειες που γεννιουνται. Συνηθως μεσα σε τουαλετα γεννιουνται. Χαχαχα θεος. Τα ανεβαζεις στο youtube εχεις καναλι να σε κανω subscribe? 1 1
kostas_anes Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 2 λεπτά πριν, Arkin είπε Χαχαχα θεος. Τα ανεβαζεις στο youtube εχεις καναλι να σε κανω subscribe? Στην υπογραφη. Αλλα μερικοι να μου πεις τις εχουνε απενεργοποιημενες, οποτε shameless plug : https://www.youtube.com/TheTechLads Επισης, τα συγκεκριμενα δεν τα εχω ανεβασει ακομα σε βιντεο. Εχω μια σειρα που τηρω δυστυχως, αλλα αυτο με τα μελια λογικα θα ειναι το βιντεο της επομενης εβδομαδας. Μετα θα παμε στο no cooler 1GHz gaming Και οτι αλλο μου ερχεται απο εδω και περα κατα καιρους. 2
Arkin Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 Μόλις τώρα, kostas_anes είπε Στην υπογραφη. Αλλα μερικοι να μου πεις τις εχουνε απενεργοποιημενες, οποτε shameless plug : https://www.youtube.com/TheTechLads Επισης, τα συγκεκριμενα δεν τα εχω ανεβασει ακομα σε βιντεο. Εχω μια σειρα που τηρω δυστυχως, αλλα αυτο με τα μελια λογικα θα ειναι το βιντεο της επομενης εβδομαδας. Μετα θα παμε στο no cooler 1GHz gaming Και οτι αλλο μου ερχεται απο εδω και περα κατα καιρους. Εισαι ωραιος ναι δεν βλεπω υπογραφες. Μολις εκανα εγγραφη. Μπραβο για τα τεστακια που κανεις.
kostas_anes Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 1 λεπτό πριν, Arkin είπε Εισαι ωραιος ναι δεν βλεπω υπογραφες. Μολις εκανα εγγραφη. Μπραβο για τα τεστακια που κανεις. Χρονο και ορεξη να εχω, παλι καλα απο ιδεες δεν εχω στερεψει ακομα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα