Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η καρτουλα του τίτλου στο Amazon.fr στα 215.32€ με μεταφορικα.

https://www.amazon.fr/Carte-Graphique-Gigabyte-GeForce-Windforce/dp/B01K7I7M00/

Επόμενη τιμή Σκρουτζ 245,80€

https://www.skroutz.gr/s/9643036/Gigabyte-GeForce-GTX1060-6GB-Windforce-GV-N1060WF2OC-6GD.html

Κατά την άποψη μου δεν είναι προσφορά τρέξτε να προλάβετε καθως στο Σκρουτζ μια καλουτσικη υλοποίηση της 1060 6gb με 2 ανεμιστήρες ξεκινάει στα 220.

Είναι τίμια πρόταση ομως καθώς μια καλή αντίστοιχη υλοποίηση της 1660 που είναι το επόμενο σκαλί ξεκινάει από 250.

Επεξ/σία από petran91
  • Like 1
Δημοσ.

Υπάρχει και η 590 του άλλου θέματος με 3 παιχνίδια στα 235ε από αμαζον. Πολύ καλή υλοποίηση, αρκετά μεγαλύτερη καταναλωση, καλύτερες όμως επιδόσεις και με τα 3 παιχνίδια (για κάποιον που τα θέλει/θα τα πουλήσει) βγαίνει αρκετά φθηνότερα τελικά και ίσως αξίζει να το σκεφτεί για μόνο 20ε παραπάνω. 

Όπως και να έχει είναι ωραίο να βλέπεις τις τιμές να πέφτουν και να υπάρχουν πλέον επιλογές σε PC hardware σε προσιτές τιμές. Σε αντίθεση με αυτά που ίσχυαν πριν μισό χρόνο...

• Like 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, JoannisV είπε

Υπάρχει και η 590 του άλλου θέματος με 3 παιχνίδια στα 235ε από αμαζον. Πολύ καλή υλοποίηση, αρκετά μεγαλύτερη καταναλωση, καλύτερες όμως επιδόσεις και με τα 3 παιχνίδια (για κάποιον που τα θέλει/θα τα πουλήσει) βγαίνει αρκετά φθηνότερα τελικά και ίσως αξίζει να το σκεφτεί για μόνο 20ε παραπάνω. 

Όπως και να έχει είναι ωραίο να βλέπεις τις τιμές να πέφτουν και να υπάρχουν πλέον επιλογές σε PC hardware σε προσιτές τιμές. Σε αντίθεση με αυτά που ίσχυαν πριν μισό χρόνο...

Σωστά αλλά από όσο ξέρω η 590 του άλλου θέματος δεν καλύπτεται από ευρωπαϊκή αντιπροσωπεία οπότε αν την προτιμήσει κάποιος πρέπει να υπολογίζει μόνο τον 1 χρόνο εγγυησης που προσφέρει το αμαζον. Λεπτομερεια βέβαια αλλά για κάποιους έχει σημασία 

Δημοσ.

εγω παντως θα προτιμουσα να παρω μια "κακη" υλοποιηση της 1660 απο Ελλαδα οπως η palit στα 225 που ειναι σε μαγαζι με 1-3 μερες παραδοση (και δεν ανεφερα ενα ανυπαρκτο που την εχει 215). Οχι οτι και η windforce ειναι η φοβερη υλοποιηση, αλλα οκ καλυτερη της palit single fan.

Οι 1060 πλεον ειναι καλες αγορες στα μεταχειρησμενα, σε καινουριες μονο κατω απο 200ε αν ξεστοκαριστουν.....my 2 cents

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 λεπτά πριν, Thrylos7 είπε

εγω παντως θα προτιμουσα να παρω μια "κακη" υλοποιηση της 1660 απο Ελλαδα οπως η palit στα 225 που ειναι σε μαγαζι με 1-3 μερες παραδοση (και δεν ανεφερα ενα ανυπαρκτο που την εχει 215). Οχι οτι και η windforce ειναι η φοβερη υλοποιηση, αλλα οκ καλυτερη της palit single fan.

Οι 1060 πλεον ειναι καλες αγορες στα μεταχειρησμενα, σε καινουριες μονο κατω απο 200ε αν ξεστοκαριστουν.....my 2 cents

Η 1060 για εμένα θα άξιζε στα 180-190 καινούρια (και πάλι όμως θα πήγαινα σε 1660 στα 220-230). Πλέον μπορείς να την βρεις (είτε την εξίσου καλή 580) στα μεταχειρισμένα στα 150-170. Αν η 1660 κοστίζει ~220 όταν έρθει κανονικά (ακόμα είναι νωρίς, ούτε πολλές υλοποιήσεις υπάρχουν και οι τιμές λογικά θα πέσουν και λίγο με τον ανταγωνισμό), πιστεύω θα είναι η καλύτερη επιλογή για budget 190-250e.

Επεξ/σία από JoannisV

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...