MAGOS_MERLIN Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 Καλησπέρα. Έχω ένα θέμα με την μητρική η οποία στέλνει ρεύμα στις θύρες USB ακόμα και όταν κλείσω τον υπολογιστή. Η μητρική είναι η Gigabyte EP35-DS4 Υπάρχει τρόπος να το αλλάξω αυτό; γιατί το πληκτρολόγιο το ποντίκι και το moysepad παραμένουν αναμμένα συνέχεια.
Sheogorath Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 10 λεπτά πριν, MAGOS_MERLIN είπε Καλησπέρα. Έχω ένα θέμα με την μητρική η οποία στέλνει ρεύμα στις θύρες USB ακόμα και όταν κλείσω τον υπολογιστή. Η μητρική είναι η Gigabyte EP35-DS4 Υπάρχει τρόπος να το αλλάξω αυτό; γιατί το πληκτρολόγιο το ποντίκι και το moysepad παραμένουν αναμμένα συνέχεια. Καλησπέρα, μέσα απο το bios, λογικά (USB) power options.
CyberWolf Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 4 λεπτά πριν, MAGOS_MERLIN είπε Καλησπέρα. Έχω ένα θέμα με την μητρική η οποία στέλνει ρεύμα στις θύρες USB ακόμα και όταν κλείσω τον υπολογιστή. Η μητρική είναι η Gigabyte EP35-DS4 Υπάρχει τρόπος να το αλλάξω αυτό; γιατί το πληκτρολόγιο το ποντίκι και το moysepad παραμένουν αναμμένα συνέχεια. 1.)πρεπει να μπεις στις ρυθμίσεις του BIOS και να βρεις "Integrated Peripherals" , "Onboard Devices" και θα λεει "USB Controller" και αναλογα τι ειναι θα πρεπει να το αλλαξεις. 2.)https://www.gigabyte.com/MicroSite/185/on-off-charge.htm 3.)Κλεινε το τροφοδοτικο απο πισω. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα