Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγω μετα από αυτό που έγινε με το epic store το διέγραψα και ας βάλει ότι δωρεάν θέλει. Για το world war z ελεγα να παρω αλλά αν δεν μπει πουθενά αλλου δεν βλεπω να το παίρνω

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, therion13 είπε

Εγω μετα από αυτό που έγινε με το epic store το διέγραψα και ας βάλει ότι δωρεάν θέλει. Για το world war z ελεγα να παρω αλλά αν δεν μπει πουθενά αλλου δεν βλεπω να το παίρνω

Τι ακριβώς έγινε?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, ktf είπε

Τι ακριβώς έγινε?

Το reddit βρήκε αποδείξεις οτι η Epic κλέβει τις πιστωτικές σου, τις δίνει στην Κίνα και έκανε τον Gabe να νευριάσει και να μη κάνει release το ΗL3.

RIP PC Gaming

• Sad 1
Δημοσ.

Επίσης χρήστες βρήκαν πως έπαιρνε δεδομένα από το αρχεία του Steam (στοιχεία που αφορούσαν το προφίλ του χρήστη, τους φίλους κτλ).

Εγώ προχθές τυχαία βρήκα στο κινητό μου φάκελο με το όνομα της tencent (η μαμά της epic), παρόλο που δεν έχω καμία εφαρμογή τους. (κανένα παιχνίδι, ούτε είχα ποτέ). Δεν ξέρω αν μπήκε μόνο του ή το είχε προ εγκατεστημένο το κινητό. έφαγε διαγραφή.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, JoannisV είπε

Επίσης χρήστες βρήκαν πως έπαιρνε δεδομένα από το αρχεία του Steam (στοιχεία που αφορούσαν το προφίλ του χρήστη, τους φίλους κτλ).

Εγώ προχθές τυχαία βρήκα στο κινητό μου φάκελο με το όνομα της tencent (η μαμά της epic), παρόλο που δεν έχω καμία εφαρμογή τους. (κανένα παιχνίδι, ούτε είχα ποτέ). Δεν ξέρω αν μπήκε μόνο του ή το είχε προ εγκατεστημένο το κινητό. έφαγε διαγραφή.

Oxi kai μαμά. Το 40% έχει.

"Tencent has no, zero, input into our business. They do not talk to us about what we are doing. They don't suggest what we should be doing. They don't make any decisions for us. They are not in our building. Everything we do is with our team, and the final point of conversation when it goes up to the top is Tim [Sweeney, CEO]. And Tim does not take any orders from Tencent. Believe me."

https://www.pcgamer.com/tim-sweeney-does-not-take-any-orders-from-tencent-says-epic/

H Τencent έχει stakes σε πολλές εταιρίες... Activision Blizzard, Reddit, Tesla, Ubisoft, Riot, Take Two κτλ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, Mifune είπε

Oxi kai μαμά. Το 40% έχει.

"Tencent has no, zero, input into our business. They do not talk to us about what we are doing. They don't suggest what we should be doing. They don't make any decisions for us. They are not in our building. Everything we do is with our team, and the final point of conversation when it goes up to the top is Tim [Sweeney, CEO]. And Tim does not take any orders from Tencent. Believe me."

https://www.pcgamer.com/tim-sweeney-does-not-take-any-orders-from-tencent-says-epic/

H Τencent έχει stakes σε πολλές εταιρίες... Activision Blizzard, Reddit, Tesla, Ubisoft, Riot, Take Two κτλ

Όντως, το "μαμά" είναι λάθος βάσει ποσοστού. Εντούτοις το 40% δεν είναι διόλου μικρό ποσοστό, ειδικά όταν δεν ξέρεις το μέσο ύψος των υπόλοιπων ποσοστών αλλά και ποιος τα έχει. (δεν τα έχω κοιτάξει οφείλω να ομολογήσω, μπορεί σε αυτή την περίπτωση αυτό που λέω να μην στέκει).

Ναι μπορεί να είναι και έτσι όπως τα λένε για τον Tim, αλλά δύσκολο να πιστέψω ό,τι και αν πει η Epic όταν πλέον ό,τι και αν βγαίνει στην επιφάνεια (που τελευταία όλο και κάτι καινούριο βγαίνει με αυτήν) το βαπτίζουν ως απρόβλεπτο και "ατυχία" ξέρω γω. Εξάλλου, δεν νομίζω να υπήρχε περίπτωση να βγει δήλωση "Είμαστε τα υποχείρια της Tencent" (εάν κάτι τέτοιο αλήθευε).

(Εκεί όμως που λέει "Believe me", εκεί με έπεισε :P)

Δεν θέλω να μιλάω για φήμες, ούτε θα παίξω κυνήγι μαγισσών (γι'αυτό και δεν είπα πως η Tencent κλέβει στοιχεία ή ό,τι κρύβεται πίσω από κάτι μεγάλο), μέχρι τώρα όμως ο τρόπος που έχει λειτουργήσει η Epic είναι απλά τραγικός (με το κομμάτι των προσωπικών δεδομένων - το gamestore είναι άλλη φάση) και απλά αυτό είναι καλό να δημιουργεί ερωτήματα στον καθένα. Ναι, είναι εταιρεία και προφανώς θέλει μεγιστοποίηση του κέρδους αλλά και ο καθένας πρέπει να θέλει (ελπίζω) να προστατεύσει τις προσωπικές του πληροφορίες. 

Επίσης έχουν υπάρξει και παλαιότερα κάποια "κρούσματα" με άλλες εφαρμογές της tencent (Ring of elyseum, wechat). Σίγουρα όμως μπορεί να είναι τυχαίο μιας και πια πολλές εφαρμογές γίνονται φορείς λογισμικού hacker χωρίς οι developers να το παίρνουν χαμπάρι εγκαίρως και η Tencent εξάλλου έχει εκδώσει πολλές εφαρμογές.

Επεξ/σία από JoannisV
  • Thanks 1
Δημοσ.

Θέλει να μπει στον κύκλο των digital distributors και προφανώς έπρεπε να κάνει κάτι δραστικό για να μπορεί να ανταγωνιστεί το Steam έστω και λίγο.
Hence kai to πολύ καλύτερο 88/12 revenue split και τα guaranteed box sales για 1 χρόνο exclusivity (που είναι προσωρινό marketing tactic anyway).

Για τo security breach... προφανώς δεν αρέσει σε κανένα.. αλλά ας μη μιλάμε λες και μόνο στοn Epic Launcher έγινε... και στο Steam τόσες φορές έχει γίνει.
Προσωπικά έχουν hackarei to Steam acc μου 2 φορές. To Steam support όμως μου τo επανέφερε ❤️

To Epic acc μου το έχω απο το release tou Unreal Engine και ποτέ δεν έγινε compromised. Oύτε είχα πρόβλημα με τα μαιλ μου να είναι in-use όπως είχαν κάποιοι.

Το αν κλέβει info η Τencent δεν με πολυεδιαφέρει... daily use tou Facebook κάνω.
Ετσι και αλλιώς στο ίντερνετ είμαστε.. όλοι κλέβουν ίνφο. Χαρισμά τους τα δικά μου... ένας νόρμαλ user είμαι, τίποτα το ιδιαίτερο.

Also απλά αναφέρω οτι η Epic είναι απίστευτα generous με το Unreal Engine.. . άπειρα free AAA assets αλλά και πολύ fair pricing scheme (μας έκανε και refund to UE purchase μετά απο χρόνια που έγινε free to use).

H βλακία που έκανε με το Epic Store imo, ήτανε που δεν το έκανε polish kai more feature complete πριν κάνει launch.

To καλό είναι οτι κάνει react σχετικά γρήγορα σε customer critique και γρήγορα άλλαξε το refund policy, to regional pricing κτλ

Just for clarification, δεν έχω αγοράσει τίποτα απο Epic Store ακόμα (μόνο τα free games), Steam is by far the best, έχω installed 6-7 launchers απο διάφορες εταιρίες για να παίζω παιχνίδια που έχω αγοράσει και γενικά δεν έχω κανένα πρόβλημα με κάποιο launcher.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...