Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, chsam είπε

Μια χαρα πληρωνεις με χρεωστικη απευθειας στην σελιδα της ΔΕΗ (δεν εχει καμια προμηθεια οπως εχουν οι τραπεζες), οπως κ εφορια και ευδαπ.Εγω τουλαχιστον ετσι πληρωνω.

Ναι αλλα εγω ρωταω πως γινεται (αν γινεται) να τη πληρωσω μεσω web banking.

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, rus είπε

Ναι αλλα εγω ρωταω πως γινεται (αν γινεται) να τη πληρωσω μεσω web banking.

Αν εννοεις να μπαινεις, στον υπολογιστη με τους κωδικους σου, στο e-banking περιβαλλον της τραπεζας σου και να επιλεγεις π.χ. πληρωμες, να επιλεγεις ΔΕΗ και οταν συμπληρωνεις αριθμο ηλεκτρονικης πληρωμης, ποσο πληρωμης αν μπορεις αντι για λογαριασμο χρεωσης να βαλεις την χρεωστικη...τοτε θα σου πω οτι εξαρταται απο την τραπεζα σου.Στην εθνικη δεν γινεται αλλα στην alpha γινεται.

Αλλα σε αυτη τη περιπτωση εχει χρεωση προμηθειας συνηθως, ενω αν πληρωνεις απευθειας στην εκαστοτε σελιδα της εταιρειας ειναι δωρεαν.

Επεξ/σία από chsam
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, chsam είπε

Αν εννοεις να μπαινεις, στον υπολογιστη με τους κωδικους σου, στο e-banking περιβαλλον της τραπεζας σου και να επιλεγεις π.χ. πληρωμες, να επιλεγεις ΔΕΗ και οταν συμπληρωνεις αριθμο ηλεκτρονικης πληρωμης, ποσο πληρωμης αν μπορεις αντι για λογαριασμο χρεωσης να βαλεις την χρεωστικη...τοτε θα σου πω οτι εξαρταται απο την τραπεζα σου.Στην εθνικη δεν γινεται αλλα στην alpha γινεται.

Για την Πειραιως μιλουσαμε, αλλα μολις εκανα μια πληρωμη δεη και διαπιστωσα ότι υπηρχε μεν η επιλογη καρτας αλλα όχι διαθεσιμη για κλικαρισμα. Αρα συμπεραινω ότι θελουν μονο πιστωτικη, κι εγω που δεν εχω το συστημα το γνωριζει και την απενεργοποιεί.

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, rus είπε

Για την Πειραιως μιλουσαμε, αλλα μολις εκανα μια πληρωμη δεη και διαπιστωσα ότι υπηρχε μεν η επιλογη καρτας αλλα όχι διαθεσιμη για κλικαρισμα. Αρα συμπεραινω ότι θελουν μονο πιστωτικη, κι εγω που δεν εχω το συστημα το γνωριζει και την απενεργοποιεί.

Ναι μολις δοκιμασα στην alpha και μου εχει επιλογη μονο τις πιστωτικες.Αλλα  γιατι αγχωνεσαι/φοβασαι να πληρωσεις με την χρεωστικη απευθειας στις εταιρειες;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 20/4/2019 στις 4:28 ΜΜ, rus είπε

σωστα πληρωμη με χρεωση καρτας μεσω internet banking μεχρι στιγμης γινεται μονο με χρεωση πιστωτικης. 

οσο για την online πληρωμη δεη μεσω καρτας ειναι απλο συμπληρωνεις οτι γραφει εδω https://epos.dias.com.gr/emerchant/dei-paybill/input.html 

για πληρωμη εφοριας μεσω taxisnet μεσω καρτας δες οδηγιες εδω http://www.kathimerini.gr/960705/article/oikonomia/ellhnikh-oikonomia/se-leitoyrgia-te8hke-h-plhrwmh-forwn-me-kartes-mesw-toy-taxisnet τα γραφει αναλυτικα. 

οσο για πληρωμη σταθερου τηλεφωνου κοσμοτε μεσω καρτας θα μπεις εδω https://www.cosmote.gr/selfcare/jsp/pay_ebill.jsp . 

μια συμβουλη , οταν πληρωσεις πχ καποιον λογαριασμο σταθερου πατησε αποστολη αποδεικτικου πληρωμης στο email σου και βαλε το email σου . 

εκει αμα δεις το email θα δεις οτι γραφει αποδεικτικο πληρωμης πανω στο εντυπο , ενω αμα κανεις εκτυπωση αποδεικτικου κατευθειαν δεν το γραφει επανω , το εκανα εχτες και το ειδα. 

Επεξ/σία από johnmegarythmos
Δημοσ.

Θα μιλησω μονο για προσωπικες εμπειριες απο Τραπεζες που εχω στην περιοχη μου η οποια ειναι μεγαλος δημος της Αττικης οποτε υποθετω ειναι αντιπροσωπευτικο το δειγμα.

Μακραν η χειροτερη και πιο αργη, πιο αργη και απο τα ζωα μου αργα, εξυπηρετηση την ειχα ΠΑΝΤΑ στο Ταχ. Ταμιευτηριο, κυριως λογω των ανεξηγητα πολλων ηλικιωμενων πελατων που καθυστερουσαν με τις ωρες στο ταμειο και των υπαλληλων που βαριοταν να δουλεψουν και απο τα 3 ταμεια συνηθως ηταν ανοιχτο το 1. Αυτοι οι υπαλληλοι και οι πελατες απορροφηθηκαν απο τη Eurobank πλεον οποτε το πανηγυρι μεταφερθηκε εκει.

Δευτερη χειροτερη η Αγροτικη ισως και ισαξια για ολους τους λογους που προανεφερα. Εχει απορροφηθει απο την Πειραιως οποτε δες απο πανω.

Σε οτι αφορα την Πειραιως σε face to face καταστασεις με υπαλληλους υπαρχουν διαφορετικες αποψεις αναλογα με το αν ειχες εμπειρια με υπαλληλο οριτζιναλ της Πειραιως η αν ηταν πρωην ΑΤΕ. 

Με την Εθνικη εκανα ebanking και γλυτωσα απο ολα και ειναι η κυρια τραπεζα μου, μισθοδοσια, αποταμιευση (?) κλπ. Αλλα βλεπω οτι κι εκει υπαρχει το προβλημα παρα πολλων ηλικιωμενων

Για την ΑLPHA ο μονος υπαλληλος που κανει σωστα τη δουλεια του και τελειωνω στο αψε σβησε ειναι το μηχανημα αυτοματων πληρωμων ΚΑΣ.  Εφοσον βεβαια δεν το απασχολουν πανιβλακες συμπολιτες μας που δεν γνωριζουν πως να το χρησιμοποιουν και ντρεπονται να ρωτησουν. Υπηρχαν φορες που αν πηγαινα απο το ταμειο θα τελειωνα πολυ πιο γρηγορα. Οι υπολοιποι υπαλληλοι τα ζωα μου αργα.. 

Φυσικα σε καθε τραπεζα υπαρχουν οι φιλοτιμοι και εργατικοι υπαλληλοι που σε εξυπηρετουν χωρις προβλημα αλλα πρεπει να ειναι η τυχερη σου μερα για να πεσεις πανω τους.

• Like 1
Δημοσ.
38 λεπτά πριν, johnmegarythmos είπε

οσο για την online πληρωμη δεη μεσω καρτας ειναι απλο συμπληρωνεις οτι γραφει εδω https://epos.dias.com.gr/emerchant/dei-paybill/input.html 

για πληρωμη εφοριας μεσω taxisnet μεσω καρτας δες οδηγιες εδω http://www.kathimerini.gr/960705/article/oikonomia/ellhnikh-oikonomia/se-leitoyrgia-te8hke-h-plhrwmh-forwn-me-kartes-mesw-toy-taxisnet τα γραφει αναλυτικα. 

οσο για πληρωμη σταθερου τηλεφωνου κοσμοτε μεσω καρτας θα μπεις εδω https://www.cosmote.gr/selfcare/jsp/pay_ebill.jsp . 

Mπαα, τα πληρωνω ολα μεσω web banking. Tι το' χουμε αλλωστε? :)

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα! Συμφέρει η πληρωμή ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ, Φυσικό αέριο και Vodafone με πάγια εντολή σε όλες τις εταιρείες, μέσω χρεωστικής ή πιστωτικής της Πειραιώς;

Ή υπάρχει και κάποιος καλύτερος τρόπος, από πλευράς προμήθειας, yellows ή οτιδήποτε άλλο;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Green Dragon είπε

Παιδιά καλησπέρα! Συμφέρει η πληρωμή ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ, Φυσικό αέριο και Vodafone με πάγια εντολή σε όλες τις εταιρείες, μέσω χρεωστικής ή πιστωτικής της Πειραιώς;

Ή υπάρχει και κάποιος καλύτερος τρόπος, από πλευράς προμήθειας, yellows ή οτιδήποτε άλλο;

Nαι, το ειπαμε από πανω. Σαφως και υπαρχει ο πολύ συμφερων τροπος να πληρωνεις μεσω web banking Πειραιως ώστε να επωφελεισαι από τη συλλογη των αποδoτικων yellows που σου προσφερουν το συνταρακτικο ποσο των 0,05€ ανα πληρωμη.

Επεξ/σία από rus
  • Like 1
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, rus είπε

Nαι, το ειπαμε από πανω. Σαφως και υπαρχει ο πολύ συμφερων τροπος να πληρωνεις μεσω web banking Πειραιως ώστε να επωφελεισαι από τη συλλογη των αποδoτικων yellows που σου προσφερουν το συνταρακτικο ποσο των 0,05€ ανα πληρωμη.

Κατανοητό αυτό που μου λέτε και ευχαριστώ!

Επειδή όμως έχω υπογράψει πάγια εντολή εξόφλησης με τις εταιρείες, λογικά θα πρέπει να την ακυρώσω και να εξοφλώ μέσα στο site της κάθε εταιρείας.  Σωστά;;;

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Green Dragon είπε

Επειδή όμως έχω υπογράψει πάγια εντολή εξόφλησης με τις εταιρείες, λογικά θα πρέπει να την ακυρώσω και να εξοφλώ μέσα στο site της κάθε εταιρείας.  Σωστά;;;

Aφου εχεις υπογραψει παγια εντολη κρατα την, για να γινονται και αυτοματα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...