Προς το περιεχόμενο

greeks.pro/forum WTF?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παίδες, μου ήρθε ένα email στο spam folder από αυτή την σελίδα...που δεν την ξέρω καν και δεν έκανα ποτέ εγγραφή. Ωστόσο τελικά χωρίς να το ξέρω είχα ήδη λογαριασμό. Κάνω ανάκτηση κωδικού από περιέργεια να δω τι παίζει τι σόι σελίδα είναι... και τέλος πάντων μπαίνω έχει μια ταινία, και το μόνο που κατάφερα να βρω σχετικά με το πως απέκτησα λογαριασμό, ήταν στην δραστηριοτητα του λογαριασμού ότι μπήκα από γερμάνια τελευταία φορά(;;;). Πως είναι δυνατόν να έχω λογαριασμό σε ένα site το οποίο μάλιστα φαίνεται να είναι κλειστό για έγγραφες; Πρέπει να κάνω κάτι ή άπλα το ξεχνάω;(δεν έχει διαγραφή λογαριασμού) 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ομοιοπαθής... Απλά αγνόησα το email. 

Η πλάκα είναι ότι για username έχει κάτι που ενδεχόμενος να χρησιμοποίουσα σε κάποιο παρόμοιο τορεντ site κτλπ με την μόνη διαφορά ότι ήρθε στο "σοβαρό" email και όχι σε κάποια που έχω για φορουμς κτλπ

Σε παλιότερο διάστημα που ήταν το μοναδικό μου mail είχα γράφει σε διάφορα sites

αλλα η έχω κάνει διαγραφή η έχουν κλείσει. 

Σκέφτομαι ότι ίσως να  έχει γινει κάποιο compromise με στοιχεία μας από παλιούς λογαριασμούς από κάποιο site που είναι εκτός πλέον. 

Επεξ/σία από Mr^Robot
  • Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Mr^Robot είπε

Ομοιοπαθής... Απλά αγνόησα το email. 

Η πλάκα είναι ότι για username έχει κάτι που ενδεχόμενος να χρησιμοποίουσα σε κάποιο παρόμοιο τορεντ site κτλπ με την μόνη διαφορά ότι ήρθε στο "σοβαρό" email και όχι σε κάποια που έχω για φορουμς κτλπ

Σε παλιότερο διάστημα που ήταν το μοναδικό μου mail είχα γράφει σε διάφορα sites

αλλα η έχω κάνει διαγραφή η έχουν κλείσει. 

Σκέφτομαι ότι ίσως να  έχει γινει κάποιο compromise με στοιχεία μας από παλιούς λογαριασμούς από κάποιο site που είναι εκτός πλέον. 

Ακριβώς...και έμενα στο «σοβαρό» ήρθε και μου φάνηκε περίεργο...και επειδή δεν θέλω να έχω κάποια ανάμειξη, δεν ξέρω τι να κάνω. Δεν υπάρχει πουθενά διαγραφή λογαριασμού ή κάποιο email επικοινωνίας κτλπ.

• Like 1
Δημοσ.

Τσεκαρετε το email σας στο https://haveibeenpwned.com/, το πιο πιθανο ειναι να εχει εμπλακει σε καποιο παλαιοτερο συμβαν. Εννοειται πως αν εχετε τον ιδιο συνδυασμο email/password παντου, πρεπει να τον αλλαξετε αμεσα...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...