Προς το περιεχόμενο

Facebook notifications!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Υπαρχει καποιο bug με το facebook; Χανω αρκετα notification σε διαφορα θεματα οπου συμμετεχω και εχουν κανει σχολιο οι αλλοι, αλλα δεν μου το εδειξε ποτε. Το εχουν αναφερει και αλλοι χρηστες. Υπαρχει καποια λυση;

Υποτιθεται οτι η αντιστοιχη επιλογη ειναι στο <ON> χωρις να μπορεις μαλιστα να την αλλαξεις :

"Activity that involves you

You'll always get notifications about activity that involves you, such as when someone tags you in a photo or comments on your post. "
Επεξ/σία από elpaso1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, elpaso1 είπε

Υπαρχει καποιο bug με το facebook; Χανω αρκετα notification σε διαφορα θεματα οπου συμμετεχω και εχουν κανει σχολιο οι αλλοι, αλλα δεν μου το εδειξε ποτε. Το εχουν αναφερει και αλλοι χρηστες. Υπαρχει καποια λυση;

Οι άλλοι χρήστες τι λύση δίνουν....?

Δημοσ.

Μη δινεις σημασια.. το Facebook εχει πολλα bug. Και σε μενα (και σε πολλούς άλλους) μια λειτουργεί το ενα, μια δεν λειτουργεί το άλλο. 

Χρησιμοποιησε το οπως ειναι.

Δημοσ.

Μα το προβλημα ειναι σοβαρο. Μπορει να απαντησε καποιος σε ενα ποστ που εγραψα σε ενα γκρουπ και να μη το δω ποτε μου, επειδη δε θα εχει ερθει notification. Τι να μη δωσω σημασια λες;

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, elpaso1 είπε

Μα το προβλημα ειναι σοβαρο. Μπορει να απαντησε καποιος σε ενα ποστ που εγραψα σε ενα γκρουπ και να μη το δω ποτε μου, επειδη δε θα εχει ερθει notification. Τι να μη δωσω σημασια λες;

Όντως τώρα...;; Το θεωρείς τόσο σημαντικό το να δεις εταιροχρονισμένα μια ανάρτηση;;

Δημοσ.

κάτσε, εννοείς κάποιος να απαντήσει στο σχόλιο σου(tag) και δεν στο εμφανίζει;

γιατί έχω προσέξει ότι πλέων δεν έρχεται νοτιφικεσιον όταν κάποιοι γράφουν σχόλιο σε δημοσίευση που έχεις σχολιάσει και συ..

Δημοσ.
19 hours ago, john_shadow said:

γιατί έχω προσέξει ότι πλέων δεν έρχεται νοτιφικεσιον όταν κάποιοι γράφουν σχόλιο σε δημοσίευση που έχεις σχολιάσει και συ..

Αυτο ακριβως. Γινεται σε ολους;

On 24/03/2019 at 21:25, kormos said:

Όντως τώρα...;; Το θεωρείς τόσο σημαντικό το να δεις εταιροχρονισμένα μια ανάρτηση;;

Οχι, το θεωρω σημαντικα να μην χανω απαντησεις σε θεματα που εχω συμμετασχει. Δεν ειναι οτι απλα μιλαω σε 1,2 θεματα, μπορει να εχω ποσταρει σε 100 θεματα σε μια ημερα!

Δημοσ.
9 ώρες πριν, elpaso1 είπε

Αυτο ακριβως. Γινεται σε ολους;

Οχι, το θεωρω σημαντικα να μην χανω απαντησεις σε θεματα που εχω συμμετασχει. Δεν ειναι οτι απλα μιλαω σε 1,2 θεματα, μπορει να εχω ποσταρει σε 100 θεματα σε μια ημερα!

Και 200 να ήταν... πάλι δεν βλέπω τέτοια ανησυχία!

Εκτός αν όλη σου η ημέρα είναι μέσα στο fb.

.

Όπως και να έχει επικοινώνησε με το support τους, ανέφερε τους την ανησυχία τους και ανέμενε απάντηση...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...