newfather Δημοσ. 23 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Σε παλιότερο τοπικ ανέφερε κάποιος για γρήγορη και φτηνή σχετικά μέθοδο την πληρωμη speedex. Ξέρει κάποιος κάτι. Υπάρχει κάτι νεότερο? Και τέλος αξίξει γενικά ή να προτιμήσω την ελληνική αγορά? Επεξ/σία 23 Μαρτίου 2019 από newfather
freedeag Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Βλέπω πως έχουν βάλει επιλογή να διαλέγεις την Speedex με καλυμμένο κόστος δασμών/μεταφορικών. Είναι πιο τσιμπημένο εννοείται, αλλά το χει χρησιμοποιήσει κανείς; Είναι αξιόπιστες οι ημερομηνίες αναμενόμενης παράδοσης που αναγράφονται ή θα κολλήσει ούτως ή άλλως στα σύνορα;
Kostasgr89 Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλημέρα σας, δεν βλέπω την επιλογή με Speedex πλέον, μόνο με DPD - Shipping + Duties & Taxes το οποίο βγαίνει πιο φθηνά αλλά δεν μπορώ να επιλέξω δεν ξέρω το λόγο μου λέει να ελέγξω το καλάθι μου αλλά δεν έχω παραπάνω βάρος η αξία από το προτεινόμενο.. έχω ενημερώσει την iherb, είχα πρόβλημα με τις τελευταίες παραγγελίες μου έχουν χτυπήσει 2 δέματα τελωνείο και ας ήταν κάτω από 25$ (22€ δλδ).. μπορεί επειδή ίσως να ήταν στο όριο, οπότε προσοχή.. κρίμα τώρα μου βγήκε να πληρώσω αλλά 22,83 για το ένα δέμα.. Newfather στην ερώτηση σου εξαρτάτε τι θέλεις να αγοράσεις αλλά γενικά τα περισσότερα συμφέρουν πολύ, για πρωτείνες επειδή είναι το βάρος και το κόστος ανεβαίνει πολύ δεν αξίζει αλλά για συμπληρώματα βιταμίνες pre workout κτλ αξίζει πχ εγώ βρήκα ένα pre workout της musclepharm 21€ στην Έλλαδα και στο iherb 12,85€ με τις εκπτώσεις. Επίσης το iherb μπαίνουν εκπτωτικοί κωδικοί σε κάθε παραγγελία και όχι μόνο για την πρώτη σας παραγγελία που δεν το ήξερα κατά τύχη το είδα. 10% έκπτωση παίρνεις εάν κάνεις για πρώτη φορά και 5% παίρνεις για κάθε παραγγελία με τον παρακάτω εκτυπωτικό κωδικό SSV931 Επεξ/σία 11 Απριλίου 2019 από Kostasgr89
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα