mentorxxx Δημοσ. 18 Μαρτίου 2004 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2004 Για την Dell 2001FP δες το review που εχουν κανει στο http://www.anandtech.com ειναι η μοναδικη που εχει πραγματικο χρονο 16ms δεν υπαρχει εναλλακτικη λυση δυστυχως,ολες οι υπολοιπες εχουν 16ms ΑΛΛΑ μονο απο ασπρο σε μαυρο και το αναποδο,πχ. απο μια αποχρωση του γκρι σε μια αλλη αποχρωση του γκρι (γεγονος πολυ συνηθησμενο σε παιχνιδια οπως Need For Speed Underground κτλ) το responce time μπορει να ανεβει σε τρελλα επιπεδα 50+ ms σε οθονες που οι κατασκευαστες τις δηλωνουν ως οθονες των 16 ms !!!! μονο η Dell 2001FP δινει εγγυηση για καλα fps ακομα και αναμεσα στις εναλλαγες του γκρι κτλ ... αν παρ'ολαυτα καταφερεις να βρεις οθονη με καλυτερο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ οχι θεωρητικο responce time ,plz κανε ενα post εδω γιατι ενδιαφερομαι και εγω για αντιστοιχη αγορα. επισης η Phillips 190P40 που ανεφερε ο trad ειναι φοβερη οθονη, εχω μια και μιλαω εκ πειρας :wink: την συστηνω ανεπιφυλακτα, αν καποιος παει για αγορα καλης CRT .
SoTiRiS Δημοσ. 20 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2004 κοιτωντας διαφορα data sheet κατασκευαστων,δεν μπορεσα να εντοπισω πουθενα τον πραγματικο χρονο αποκρισης ,μηπως εχει καμια παραξενη ονομασια;
SoTiRiS Δημοσ. 21 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2004 http://accessories.us.dell.com/sna/ProductDetail.aspx?TabPage=techspecs&sku=320-1578&category_id=4009&c=us&l=en&cs=19 εδω ειναι το data sheet της dell....που λεει για τον χρονο αποκρισης;....εκτος και εαν λογω περασμενου της ωρας και κουρασης δεν το βλεπω.
mentorxxx Δημοσ. 21 Μαρτίου 2004 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2004 κοιτωντας διαφορα data sheet κατασκευαστων,δεν μπορεσα να εντοπισω πουθενα τον πραγματικο χρονο αποκρισης ,μηπως εχει καμια παραξενη ονομασια; θα βρεις τα παντα εδω : http://www.anandtech.com/showdoc.html?i=1918
DsLmAnIaC Δημοσ. 24 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2004 Παίδες αυτή η Teac η 19άρα που βγάλανε 3η ή 4η στο Ram με κορυφαία επίδοση πριν από δύο τεύχη λέει όντως; Γιατί αν είναι έτσι τα 750 ευρώ που ζητάνε είναι λίγα.
LEFteriz Δημοσ. 24 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2004 Για μια Samsung 193 19'αρα και μια φτηνή LG 19άρα (την έχει και το e-shop) τι λέτε?
SoTiRiS Δημοσ. 24 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2004 εγω παντως εχω κολλησει με την dell...και ψαχνω να βρω ψεγαδι σε σχεση παντα με τα λεφτα της. σημερα μαλιστα εφεραν στην δουλεια 2 φορτηγα οθονες dell ,crt kai ftp,17'',και πηγα να τις δω απο κοντα,πραγματικα η εικονα ειναι πολυ πολυ καλη.
mentorxxx Δημοσ. 24 Μαρτίου 2004 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2004 εγω παντως εχω κολλησει με την dell...και ψαχνω να βρω ψεγαδι σε σχεση παντα με τα λεφτα της.σημερα μαλιστα εφεραν στην δουλεια 2 φορτηγα οθονες dell ' date='crt kai ftp,17'',και πηγα να τις δω απο κοντα,πραγματικα η εικονα ειναι πολυ πολυ καλη.[/quote'] και εγω εχω κολλησει με την Dell 2001FP οσο και αν ψαξω δε βρισκω καλυτερη.
SoTiRiS Δημοσ. 25 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2004 φιλε mentor εγω τωρα ειμαι στην διαδικασια ερευνας αγορας για καλυτερη τιμη. σε ευχαριστω για την προταση σου,ειλικρινα δεν ηξερα τι να αγορασω,τωρα κατεληξα...οποιος ξερει και μπορει ας ποσταρει τιμη για την οθονη αυτη,απο Ελλαδα παντα,με αποδειξη και εγγυηση.
mentorxxx Δημοσ. 25 Μαρτίου 2004 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2004 φιλε mentor εγω τωρα ειμαι στην διαδικασια ερευνας αγορας για καλυτερη τιμη.σε ευχαριστω για την προταση σου' date='ειλικρινα δεν ηξερα τι να αγορασω,τωρα κατεληξα...οποιος ξερει και μπορει ας ποσταρει τιμη για την οθονη αυτη,απο Ελλαδα παντα,με αποδειξη και εγγυηση.[/quote'] αν βρεις κατι πες το γιατι και εγω ψαχνω .... :wink: απο Ιταλια κανει γυρω στα 1200-1300 ευρω. απο αμερικη βρισκεις πολυ φθηνοτερα,μεχρι και 40% κατω. απο ελλαδα δεν εχω βρει τιποτα ...
Belerefontis Δημοσ. 25 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2004 http://www.eizo.com/products/lcd/l985ex/index.asp Έχει μεγάλο response time αλλά είμαι απόλυτα ικανοποιημένος αν όχι ενθουσιασμένος.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Μαρτίου 2004 Super Moderators Δημοσ. 26 Μαρτίου 2004 εγω παντως εχω κολλησει με την dell...και ψαχνω να βρω ψεγαδι σε σχεση παντα με τα λεφτα της.σημερα μαλιστα εφεραν στην δουλεια 2 φορτηγα οθονες dell ' date='crt kai ftp,17'',και πηγα να τις δω απο κοντα,πραγματικα η εικονα ειναι πολυ πολυ καλη.[/quote'] και εγω εχω κολλησει με την Dell 2001FP οσο και αν ψαξω δε βρισκω καλυτερη. hehehehe ee kati h3era pou thn proteina
xenbast Δημοσ. 26 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2004 nec-mitsubishi accusynclcd91vn μάγκες καλές αυτές που λέτε αλλά κάνουν 10000ευρώ η μία... 589ευρώ με φπα από ηλεκτρονική αθηνών... άπλά άριστη!
SoTiRiS Δημοσ. 29 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2004 φιλε mentor εγω τωρα ειμαι στην διαδικασια ερευνας αγορας για καλυτερη τιμη.σε ευχαριστω για την προταση σου' date='ειλικρινα δεν ηξερα τι να αγορασω,τωρα κατεληξα...οποιος ξερει και μπορει ας ποσταρει τιμη για την οθονη αυτη,απο Ελλαδα παντα,με αποδειξη και εγγυηση.[/quote'] αν βρεις κατι πες το γιατι και εγω ψαχνω .... :wink: απο Ιταλια κανει γυρω στα 1200-1300 ευρω. απο αμερικη βρισκεις πολυ φθηνοτερα,μεχρι και 40% κατω. απο ελλαδα δεν εχω βρει τιποτα ... τα αποτελεσματα της ερευνας ειναι οτι: η εταιρια δεν πουλαει μεσω μαγαζιων αλλα μονο αμεσα (τουλαχιστον στην Ελλαδα), ο χρονος παραδοσης ειναι 15 μερες περιπου, η εγγυηση ειναι τριετης με αντικατασταση της οθονης με νεα και οχι με επιδιορθωσης της (πραγμα που δεν γινετε νομιζω σε αυτες τις οθονες),για καμμενα pixel η εγγυηση ειναι για 5 (πολλα μου φαινονται). η πληρωμη ειναι ειτε μεσω πιστωτικης (visa-mastercard),ειτε με καταθεση σε λογαριασμο της citibank. για την 20'' ultra sharp performance dual tone flat panel monitor (2001 FP/DT), η τιμη ειναι 899€ + 161,82 φπα = 1060,82 € τελικη τιμη. πες μου την γνωμη σου για τα παραπανω, για να παω να καταθεσω τα λεφτα αυριο στην dell.
mentorxxx Δημοσ. 29 Μαρτίου 2004 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2004 Αρα επεσε η τιμη !!! 8) καλο αυτο ,μολις σου ερθει να μας πεις εντυπωσεις. αυτο το /DT που γραφει μετα το κωδικο του μοντελου τι σημαινει ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.