rfrgtrh Δημοσ. 24 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2019 Καλησπέρα! Θα ήθελα να μου εξηγήσετε κάτι... Έχω το ps4 slim 500 gb και θα ήθελα να ρωτήσω οτι εχω 24mbps internet και το ps4 πιάνει 11 mbps, δλδ αν το κάνω 50 mbps το ps4 θα πιάνει περισσότερο ίντερνετ ή τόσο θα πιάνει πάντα; Παρακαλώ μια απάντηση
john_shadow Δημοσ. 25 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2019 θα ανέβεις σε ταχύτητα σίγουρα, λογικά θα παίζεις στα 30-40mbps
kormos Δημοσ. 25 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2019 6 ώρες πριν, rfrgtrh είπε Καλησπέρα! Θα ήθελα να μου εξηγήσετε κάτι... Έχω το ps4 slim 500 gb και θα ήθελα να ρωτήσω οτι εχω 24mbps internet και το ps4 πιάνει 11 mbps, δλδ αν το κάνω 50 mbps το ps4 θα πιάνει περισσότερο ίντερνετ ή τόσο θα πιάνει πάντα; Παρακαλώ μια απάντηση Δεν έχει σχέση το ένα με το άλλο. Η ταχύτητα που βλέπεις (όπου δεν ξέρω με ποιον τρόπο) είναι αυτή που αποδίδει το ρουτερ σου. Άρα για τη μέγιστη ταχύτητα που μπορεί να συγχρονίσει μιλάς με τον πάροχο σου ώστε να σου δώσουν ένα ενδεικτικό νούμερο που μπορεί να παρέχουν...
akis_tzev Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 Έχει να κάνει με τον πάροχο όπως είπαν και οι προηγούμενοι..Μια ερώτηση.Με wi fi το δουλεύεις το playstation ή με καλώδιο ethernet?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα