achaios69 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2019 Χαιρετώ τα παιδιά του forum. Έχω ένα <<θεματακι>> και πάσα βοήθεια θα γίνει δεκτή! Πρόσφατα έκανα αναβάθμιση στη γραμμή μου από adsl σε vdsl. Με την αναβάθμιση απο τη Wind μου έδωσαν το router ZTE ZXHN H268N. Θέλω να ρυθμίσω κατά τέτοιον τρόπο το QoS του router ώστε να κατεβάζω torrent και ταυτόχρονα να σερφάρω στο διαδίκτυο (μεσω firefox ή Opera) χωρίς να μπουκώνει η γραμμή. Στο παλιό μου router (D-Link DSL-2745) η διαχείριση του bandwidth γινόταν αυτόματα κάνοντας scrolling down στο αντίστοιχο πεδίο, αλλά δυστυχώς αυτό δεν υποστηρίζει vdsl. Μπορεί κάποιος φίλος να βοηθήσει με τις ρυθμίσεις QoS; Ευχαριστώ εκ των προτέρων Ηλίας
M@dB0x Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 Καλυτερα να μειωσεις τα limits και connections στο προγραμμα τορρεντ που κατεβαζεις. Ειδικα το upload βαλτο, το πολυ στο μισο.
achaios69 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 Στις 26/3/2019 στις 1:18 ΜΜ, M@dB0x είπε Καλυτερα να μειωσεις τα limits και connections στο προγραμμα τορρεντ που κατεβαζεις. Ειδικα το upload βαλτο, το πολυ στο μισο. Ευχαριστώ φίλε μου. Θεωρώ ότι είναι η <<έσχατη>> λύση αλλά εκεί θα καταφύγω αν δε βρω άκρη με το QoS. Σύνδεση
M@dB0x Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Φιλε δεν ειναι η εσχατη αλλα η μονη λυση............ Το QOS δε δουλευει ετσι οπως νομιζει ο χρηστης. Δε κανει rearange στα πακετα.
achaios69 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2019 Στις 28/3/2019 στις 10:05 ΠΜ, M@dB0x είπε Φιλε δεν ειναι η εσχατη αλλα η μονη λυση............ Το QOS δε δουλευει ετσι οπως νομιζει ο χρηστης. Δε κανει rearange στα πακετα. Οπως ανεφερα και στο αρχικο μου post,, το d-link dsl-2745 μια χαρα τα καταφερνε στο συγκεκριμμενο τομεα λειτουργωντας στο <<αυτοματο>. Το zte δεν εχει δυστυχως κατι τετοιο. Τα παραπανω χωρις καμια διαθεση αντιδικιας μαζι σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα