Προς το περιεχόμενο

PayPal withdraw money. Ερωτηση

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια, εχω μαζεψει καποια χρηματα σε δολαρια τα οποια ειναι στην PayPal, και για να μου κανει την μετατροπη σε ευρω θα μου φαει 10€+ και δεν ξερω αν θα μου φαει και η Ελληνικη τραπεζα μετα.

Υπαρχει καποιος τροπος να τα τραβηξω καπου και να μην χρεωθω πολλα? Εαν δεν υπαρχει και χρεωθω την μετατροπη του PayPal σε ευρω γνωριζετε αν θα υπαρξει και η οποιαδηποτε χρεωση απο την Πειραιως αν τα τραβηξω στον τραπεζικο λογαριασμο?

Δημοσ.

Καλησπέρα, δυστυχώς δεν έχω βρει και εγώ άλλο τρόπο να τα τραβήξω αφού Revolut και παρόμοιες λύσεις δεν έχουν top up με Paypal.

Σου κρατάει ένα τρίευρω η τράπεζα αλλα 10€ κρατήσεις δεν νομίζω να κάνει το Paypal. Κάνει μέν την αλλαγή με δική του ισοτιμία, αλλα για να φτάσει τα 10€ πρέπει να έχεις πολύ μεγάλο ποσό. Για το 100αρικο συνήθως η χασούρα είναι κανα 2€ το πολύ, συν τα 3€ που θα κρατήσει η τράπεζα.

• Like 1
Δημοσ.

Revolut και N26 περνάνε στο PayPal, πρόσθεσε το iban του λογαριασμού σου, κανε την ταυτοποίηση και μετά στειλ’ τα. Καμια προμήθεια 

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Dr4In είπε

Καλησπερα παιδια, εχω μαζεψει καποια χρηματα σε δολαρια τα οποια ειναι στην PayPal, και για να μου κανει την μετατροπη σε ευρω θα μου φαει 10€+ και δεν ξερω αν θα μου φαει και η Ελληνικη τραπεζα μετα.

Υπαρχει καποιος τροπος να τα τραβηξω καπου και να μην χρεωθω πολλα? Εαν δεν υπαρχει και χρεωθω την μετατροπη του PayPal σε ευρω γνωριζετε αν θα υπαρξει και η οποιαδηποτε χρεωση απο την Πειραιως αν τα τραβηξω στον τραπεζικο λογαριασμο?

Δε γλυτωνεις τη μετατροπή του Paypal και τα κερατιάτικα του. Θα τα κάνει πρώτα ευρω και μετα θα τα στείλει.

• Like 1
Δημοσ.

Για να καταλαβετε εχω 273$ στην PayPal που στο google ισουνται με 242€ αν παω να κανω Transfer to bank αφου κανει την μετατροπη σε ευρω μου βγαζει οτι θα ειναι 235€ οποτε χανω 7€ σιγουρα + τα εξοδα που μπορει να εχει η Πειραιως..

Συγκεκριμενα εχθες τραβηξα 35€ ευρω απο την PayPal δεν εγινε καμια μετατροπη και παρολα αυτα οι κλεφτες στην Ελλαδα μου φαγανε 4€ ξερει κανεις γιατι γινεται αυτο? Φιλος μου λεει οτι τα τραβαει κανονικα στον λογαριασμο του χωρις χρεωση.

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Dr4In είπε

Για να καταλαβετε εχω 273$ στην PayPal που στο google ισουνται με 242€ αν παω να κανω Transfer to bank αφου κανει την μετατροπη σε ευρω μου βγαζει οτι θα ειναι 235€ οποτε χανω 7€ σιγουρα + τα εξοδα που μπορει να εχει η Πειραιως..

Συγκεκριμενα εχθες τραβηξα 35€ ευρω απο την PayPal δεν εγινε καμια μετατροπη και παρολα αυτα οι κλεφτες στην Ελλαδα μου φαγανε 4€ ξερει κανεις γιατι γινεται αυτο? Φιλος μου λεει οτι τα τραβαει κανονικα στον λογαριασμο του χωρις χρεωση. 

Η τραπεζα σου σε χρεωνει κόστος εισερχόμενου εμβάσματος. Κάποιοι λογαριασμοί έχουν προνόμια και δεν το χρεώνουν. Επίσης στην Πειραιώς αν στείλεις μέχρι 14,99 ευρω δε θα σε χρεώσει

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, spartak1 είπε

Η τραπεζα σου σε χρεωνει κόστος εισερχόμενου εμβάσματος. Κάποιοι λογαριασμοί έχουν προνόμια και δεν το χρεώνουν. Επίσης στην Πειραιώς αν στείλεις μέχρι 14,99 ευρω δε θα σε χρεώσει

*Μέχρι €15 όχι €14.99

• Like 1
Δημοσ.
14 ώρες πριν, spartak1 είπε

11 ώρες πριν, user2163 είπε

*Μέχρι €15 όχι €14.99

Οποτε παιδια αν τα τραβηξω σε 2 δοσεις 7,5€ και 7,5€ ουσιαστικα δεν θα με χρεωσει η Πειραιως? 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...